★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2010

Av Lisa - 10 november 2010 12:22

   Det finns inget bättre än levande ljus den här årstiden, så på inredningsfronten så shoppas det mycket värmeljus och blockljus för min del!

Av Lisa - 10 november 2010 09:44

Äsch då, jag som skulle sova länge i dag! Jag ska jobba inatt så det är ingen bra idé att vakna runt åtta då, men jag får försöka sova en skvätt på eftermiddan istället. Nu ska jag slänga i mig lite fruktsallad och sen göra mig i ordning för en skogs sväng med alla hundar. Tar nog med mig kameran idag så man får dokumentera all den fina snön som har kommit!! Wiihoooo!

Ha en fin dag alla!

Av Lisa - 9 november 2010 15:15

Det ska börjas i tid! Nu har jag slagit in första julklappen. Ni skulle skratta om ni sett mig, för det finns ingen som är så värdelös på att slå in paket som jag är! Men till slut så! haha.

Har tillbringat förmiddan med Andreea och lilla Aicha. Lite kaffe hos mig och sen en sväng på stan. Nu är jag i full gång med en Lasagne här. Mumsigt!

Ska prova att gå på ett zumba pass ikväll och se hur det går. Känner mig så pass pigg idag, så det ska nog inte vara några problem.. Börjar jag hosta så får jag väl gå hem då!

Av Lisa - 9 november 2010 10:27

Idag är en sån där dag då jag vaknar och bara känner att jag mår så bra! Det finns inget bättre! Humöret på topp då jag slog upp ögonen och förkylningen känns på bättringsvägen! Allt känns helt ok!

Vissa dagar fokuserar man bara på alla problem och dom känns bara helt oöverkomliga och man blir så deppig. Visst, problemen finns kvar, men just idag känns dom inte så stora och jag kan känna att det faktiskt finns en lösning på de flesta problemen. Tänk om man kunde känna så varje dag!

  

Av Lisa - 8 november 2010 19:43

Det verkar som att allas röster faller på den sk 'Pink-frippan'.. Nära och kära, vänner, bekanta och obekanta.. Jaaa varför ska jag tveka då?... Det får bli så! 

Om tre veckor:

    


Av Lisa - 8 november 2010 14:14

Vilken värdelös dag.. Missar två tränings pass och fick tacka nej till jobb imorgon.. Men men.. Det är väl bara att gilla läget. Men vad gör man egentligen när man är hemma och är sjuk? Jag borde ju vara expert på det området, men jag har faktiskt glömt bort hur jag roade mig under min långa sjukdomstid. Fast då var jag iofs så jäkla trött så jag hade inte så höga krav..Nä, jag får väl sätta på en tvätt maskin, plocka lite här hemma och planera framtiden.. Låter ju skoj.. haha

Har bokat klipptid nu! Men jag tog en tid om tre veckor så jag hinner fundera och bestämma mig för hur jag ska göra egentligen, men det lutar år att det blir en 'Pink-frippa'... Hoppas bara att man inte känner sig naken.

Av Lisa - 8 november 2010 09:48

God Morgon! Börjar bli ganska trött på att vara förkyld nu, men sånt är livet.

Det börjar bli dags att fundera på en hårklippning igen, och jag sitter och letar inspiration för fullt här.. Jag har ju en del ideér, men har lite svårt för att komma fram till nåt..

        

Skulle vilja våga klippa mig så kort frisyr som Pink har på bilderna, men jag misstänker att jag skulle känna mig naken och kanske även ha lite problem med att fixa den varje dag.. hmm.. Ja det tål att tänkas på. Men jag är grymt sugen på att klippa mig riktigt kort.. Det enda som stoppar mig är fredriks gnagande ord i bakhuvet.. (han vill ju egentligen att jag ska ha långt hår)

Ja vi får se vad det blir.. Ska spåna vidare!

Av Lisa - 7 november 2010 16:47

Ååå vilken dag! Är inte alls pigg. Näsan är täppt och jag bara hostar och snörvlar. Världens längsta dag, men nu är jag äntligen hemma.

Har pratat med uppfödaren som skulle sälja chihuahuan, och det kommer nog att bli så att vi köper henne!! Fick en kommentar från nån att det var sååå  oseriöst att sälja en hund och köpa en ny.. hm..  Du kan inte ha nån erfarenhet alls om du skriver så! Har man en hund som inte mår bra hos mig så är det självklart att jag säljer henne till någon som kan erbjuda det hon behöver, som i det här fallet var: EN KOMPIS! Det är väl det bästa för hunden?

Jaja, det ska iaf bli väldigt spännande att få en ny liten tjej.. Nu blir det ett par långa veckor innan det är dags att åka!


Nu ska jag bädda ner mig i soffan och snörvla vidare!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards