★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2010

Av Lisa - 17 november 2010 09:19

Du måste titta på HELA! Så jäkla bra och ovanligt gjord!

Av Lisa - 17 november 2010 08:45

Jag tror inte ni fattar hur jävla skönt det är att slippa all skit som varit! Vissa människor och situationer påminner mig starkt om allt, och det fanns en tid innan jag lyckats hitta mig själv, då jag fick ont i magen och en konstig känsla i kroppen, en känsla som kunde stanna i flera dagar och som aldrig slutade med något bra. Den är borta nu! Den finns inte längre! Jag känner mig totalt befriad och jag vet inte riktigt hur jag har lyckats!

Okej, jag är inget behandlingshems 'mönsterpatient' och många 12-stegs raketer tycker att jag är en bluff.. Men jag har gjort det här på mitt sätt! Och JA, jag äter mina Ritaline, jag tar starka värktabletter ibland, jag har mina lugnande piller och jag tycker det är helt okej att dricka alkohol ibland. Men det är inget som påverkar mitt liv negativt! Jag mår bra, livet rullar på, jag är lycklig, det funkar för mig!  Vad mer kan man begära?


Av Lisa - 16 november 2010 22:23

En heldag med lugn och ro! Ingen stress, inte en enda tid att passa. Jag har bara strosat fram i min egen takt. Uträttat lite ärenden, varit hos Andreea och sen kikade jag på stan efter julklappar. Men det slutade med att jag kom hem med nya underkläder till mig själv! Men dom få bara Fredrik se! Inte för att jag är en sån som gillar 'sexiga' string, tanga, spets och äckliga glansiga polyamid- trosor. Nä URS! Släng er i väggen och gör plats för bekväma, sköna OCH snygga trosor utan sömmar som känns sköna att ha mot kroppen! Jag fattar inte hur man kan plåga rövskåran med en string (om man nu inte är 14 år) Urs och fy! (tant Lisa har talat)


Nu har jag just kommit hem efter en mysig kväll hos mammzen. Jag tog mig en powewalk med Piga&Totte och sedan bjöd mamma på middag och ett glas rött som jag för övrigt tror att hon spetsat med handsprit eller nåt.. Så jag tackade nej till ett andra glas och värmde på lite glögg istället. Glöggsmaken gav mig idén att jag ska baka LusseBullar imorgon! Ska försöka få med mig mamma som bak kompis så jag har nån att kasta mjöl på! Så nu vet jag vad som händer imorgon också!


Hoppas att alla Bank bekymmer är lösta imorgon!! Swedbank har haft Big Big Troubles idag och min stackars gubbe kunde inte ens handla på affären i Övik!

  


Av Lisa - 16 november 2010 13:01

Busar med världens sötaste Aicha

Av Lisa - 16 november 2010 11:03

     Där har ni min morgon.. Hinkar kaffe och funderar på julklappar.. Det blir bara svårare och svårare för varje år tycker jag. Men men, jag ska nog lyckas i år också.. Ska snart ner på stan en sväng och uträtta några ärenden, sen blev jag bjuden hem till Andreea på en kopp kaffe, så nu är det bäst man sätter fart.

Har suttit fast här sen nio i morse, så det börjar bli dax att starta dagen nu!

  

see ya

Av Lisa - 15 november 2010 22:40

Med jämna mellanrum så ploppar det upp inlägg ur bloggar som jag aldrig ens varit in på.. Är det nån jävel som hackat mitt Bloglovin konto och lägger prenumeration på sig själv eller?? Nu hände det igen..

Nån annan som varit med om det??

Av Lisa - 15 november 2010 20:54

En helt slut kvinna i sina bästa år, sitter i sin soffa och har ont i sina tår!

hahahahaha! Det som är ännu nördigare än att det rimmar, är att det faktiskt är sant!! Det gick inte så bra som jag hade planerat idag med träningen. Jag fick grymt ont i ena foten och nu är jag halt! Hoppas det går över!!!! Jag måste verkligen påminna mig om att LYSSNA PÅ KROPPEN! Jag glömmer det ibland, och då blir det så här!

Nu blir det CSI och en kopp Te.. Sen kommer jag nog att somna som en liten bebis..  

Av Lisa - 15 november 2010 16:42

Nu äntligen har jag städat upp här! Dom har stökat ner rejält i helgen!

      

Tidningspapper, sönderbitna sulor, handdukar och strumpor har dom här två roat sig med i helgen. Men nu är allt återställt efter en sväng med dammsugaren och skurmoppen. Har även tvättat ett par maskiner och handlat lite mat.. Det har liksom inte blivit så mycket gjort här hemma i helgen eftersom vi mest har varit nere hos mammzen och umgåtts med syrran och familjen. Tänk att det kan bli så stökigt av att inte vara hemma!

Känner mig smått trött idag. Klev upp runt halv sju i morse och tog en prommis med vovvarna och har inte sovit särskilt bra inatt eftersom min 'kära' axel plågar mig hela tiden. Tur att det finns smärt lindring! Men nu börjar det ge med sig hyfsat och jag känner mig ganska redo för ett Zumba pass ikväll!! Får kanske ta det lite lugnt med Body Pumpen framöver. En gång i veckan kanske räcker för mig, annars säger kroppen ifrån.. :(  Typiskt!


Nu blir det kaffe och senaste numret av Plaza Interiör

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards