★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2010

Av Lisa - 23 november 2010 10:39

Bakning pågår!

Av Lisa - 22 november 2010 22:50

Ja då var den här dagen slut då. Det känns ungefär som om jag blivit överkörd av ett tåg! Jag undrar egentligen vad det är (rent fysiskt) som händer i kroppen när man sörjer och gråter. Man blir ju totalt knäckt i både kropp och själ. Men samtidigt så är det nog nyttigt. Det finns inget värre än att hålla tillbaka gråten. Det om nåt, kan man bli sjuk av!

När vi satt hos veterinären och väntade på vår tur så hörde jag en väldigt olycklig och extremt upprörd katt där inne. Har aldrig hört en katt ge ifrån sig så mycket ljud. (mamma tyckte den lät som en demon besatt katt) Till slut kom ägaren för att hämta henne och när han kom ut till väntrummet så kunde vi inte låta bli att påpeka att vi tyckte kissen verkade lite upprörd. Då drog han bort filten som hängde över gallret och det visade sig att det var en tiger!!! En vit liten tigerunge! Så söt! Den kan inte ha varit många veckor gammal, så liten som den var! Det är inte varje dag man träffar en tiger!



Imorgon blir det bakning iaf.. Hann ju inte idag när det blev så mycket annat. Tro om man kan låta bli att äta upp halva pepparkaksdegen?? hehe

   Natti Natti

Av Lisa - 22 november 2010 16:33

Ja nu är Tanya borta. Hon somnade lugnt och stilla idag klockan tre.. Urs vilken dag!! Blev väckt av jobbet klockan sju imorse och jag skyndade mig upp och stack iväg. Runt nio så fick jag sms av mamma, hon frågade bara om jag var vaken. Men jag fattade direkt vad hon ville, så jag ringde upp och hon talade om att hon fått tid hos veterinären klockan tre. Så jag fick sluta lite tidigare och så åkte vi upp tillsammans. Totte fick också följa med in så att han fick se att hon var död.. Det gick så snabbt! Dom rakade hennes ben och satte en nål, tog fram sprutan, och sen tog det bara några sekunder innan hon började bli dåsig och till slut somnade in lugnt och stilla i mammas armar. Fy va vi grinade!!! Sen dämpade dom belysningen och lämnade oss ensamma så vi fick ta farväl av vår vän! Totte fick sitta med henne uppe på britsen, men jag vet inte om han förstod eller inte... Nu känns det som om jag är sjuk! Helt varm i kroppen, täppt i näsan och ont i skallen. Men det blir ju så när man har gråtit! Så nu ska jag iväg och avreagera mig lite på gymmet.. Slag och sparkar: Body Combat

            

Sov gott lilla gumman!

Av Lisa - 22 november 2010 11:28

  

Jobbar å sliter och gruvar...klockan tre åker vi till veterinären och avlivar älskade lilla tanya :-(

Av Lisa - 21 november 2010 16:13

En tvättäkta söndag. Har fått en hel del gjort idag. Städat, tvättat, bytt gardiner, kokat björkaska och lite annat smått och gott som behövde göras här hemma. Har även hunnit med ett träningspass, så jag är nöjd med dagen. Nu ska vi snart åka och handla med mammzen och sen är det bara att packa Fredriks väskor för imorgonbitti sticker han iväg igen.. Tungt, men sånt är livet.

Av Lisa - 21 november 2010 00:48

   StorPudeln Tanya.. Vi köpte henne 1998.. Jag var 14 år och mådde väldigt dåligt och behövde något att lägga lite tid och energi på. Och vad passade bättre än en hund? En liten glädjespridande valp! Världens goaste tjej har hon varit i alla år, men nu börjar hon bli gammal, blind, döv, senil och opålitlig. Så nu är det dags att säga adjö.. Urs och fy vad hemskt! 

Så nu sitter jag här och sörjer lite i förväg.. 

  

Av Lisa - 20 november 2010 16:35

   Är lite rastlös, och då slutar det såhär... (crazyeyes haha)

Av Lisa - 20 november 2010 11:17

Ett lätt dunkande i skallen.. Har fortfarande inte klätt på mig. Halvligger i soffan med hoodie och mystofflor och Fredde kollar på skidåkning.

Råkade visst hälla i mig hela vinflaskan igår hehe.. Men det får man, sådeså!

Så fort jag känner mig piggare så blir det en långprommis! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards