★ 399 gram ★

Alla inlägg under november 2010

Av Lisa - 27 november 2010 14:14

Här julpysslas det för fulla muggar. Ljus, kola, fudge, glögg drickning och nu ska vi snart sätta oss i bastun och svettas lite.

Av Lisa - 26 november 2010 13:22

    

     Ja dom här har jag aldrig testat förut, så dessa skall avnjutas i helgen..  Har varit och köpt EN MASSA pysselgrejjer också.. Ljusmassa, dofter, sax, dekorationsband, lim och det finns ju mycket ute i naturen att plocka och en massa smått och gott hemma hos mormor också.. Ja de blir nog bra det här!

  

Av Lisa - 26 november 2010 09:53

1.5 timmes promenad med vovvarna. Är sådär lagomt rödblommig om kinderna kan jag lova. Tänk att det är så enkelt att ta hundarna med sig nu, för nu är det faktiskt bara två stycken....ja... tre egentligen då, men man kan ju inte riktigt räkna sessan som åker innanför jackan hihi.

Ni blir det en varm dusch och sen ner på stan och inhandla lite smått och gott inför helgen... 

-3

Av Lisa - 25 november 2010 13:22

Man blir både glad och förvånad, när man upptäcker att man väger 3kg mindre än vad man trodde! Ändå tycker jag att jag har fuskat ganska mycket på mat fronten den senaste tiden, men men.. Nånting måste jag ju ha gjort rätt iaf. Så nu är jag extra taggad att fortsätta med min träning! Fast idag blir det inget. Passet är inställt och jag pallar inte stå och trampa på nån maskin i min ensamhet längre. DET ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÅKIGT! Så jag tar nog en prommis istället!

Har ganska nyss kommit hem från jobbet så jag ska ta mig en kopp kaffe och samla krafterna en stund innan jag sätter igång med dagens sysslor..

Av Lisa - 24 november 2010 20:20

Precis hemkommen från ett svettigt Body Combat pass! Jag tycker att det är riktigt kul och man har verkligen mer krafter än man tror. Men idag så lyssnade jag inte på kroppen. Kände efter halva passet att det dunkade i axeln vid varje hjärtslag... Men jag körde på ändå och det resulterade ju såklart i att jag nu sitter här och tycker synd om mig själv. Ja trodde ja skulle spy på vägen hem, så ont är det.. Men nu har jag tagit en kokhet dusch och smörjt axeln med voltaren, så jag hoppas att det släpper..  (ska ju så passande upp och jobba imorgon bitti) Annars har jag ju mina NÖD-värkisar.. men dom vill man ju helst  inte ta när man ska jobba! Jaja, de löser sig säkert..

Nu ska jag äta!!! Avocado, kesella och plommontomater :)

Pix

Av Lisa - 24 november 2010 15:02

Fick finbesök i morse.. Sedan tog jag en sväng på stan, Köpte lite mera jul-smått&gott och hittade även en tröja..

          

Av Lisa - 24 november 2010 10:34

Hur fan bär man sig åt för att skicka via bluetooth?? Känner mig helt mongo som inte fattar. Men när jag öppnar en bild och väljer 'skicka' så finns det en massa olika alternativ, men INGEN BLUETOOTH!!!  Jag fastnar totalt i sånt här när jag inte kan komma på hur man gör.. Men jag SKA fixa det. Kan iaf ta emot bilder, så själva BT:n funkar ju. 

NOG OM DET!!!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Vara hemma och fixa och dona och njuta av att vara ledig! (ända tills ikväll då det såklart blir träning)

Funderar på en tripp till urskogens byhåla Ramsele i helgen. Men jag vet inte om min man är så sugen på det.. Vi kärringar tänkte dricka lite vin och baka och pyssla lite. Synd bara att vi inte lyckas matcha in så att vi är lediga allihopa, men så kan det vara..  Ja vi får se hur det blir, jag hoppas jag får med mig gubben!

Av Lisa - 23 november 2010 22:43

              

Hann ju med att fixa och dona lite mer här hemma imorse.. Sen var det dax för bakning tillsammans med mammzen.. Och det har väl inte hänt sedan mitten på nittiotalet eller nåt, så det var verkligen på tiden! 

Nu har jag såååå ont i mina stackars fötter som nog sprungit flera mil fram och tillbaka över dessa hårda sjukhusgolv!! En heltisk dag på jobbet och hjärnan känns som slime!! Så nu blir det bums i säng och jag kommer sova sååååå gott!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards