★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 7 november 2010

Hund

Av Lisa - 7 november 2010 16:47

Ååå vilken dag! Är inte alls pigg. Näsan är täppt och jag bara hostar och snörvlar. Världens längsta dag, men nu är jag äntligen hemma.

Har pratat med uppfödaren som skulle sälja chihuahuan, och det kommer nog att bli så att vi köper henne!! Fick en kommentar från nån att det var sååå  oseriöst att sälja en hund och köpa en ny.. hm..  Du kan inte ha nån erfarenhet alls om du skriver så! Har man en hund som inte mår bra hos mig så är det självklart att jag säljer henne till någon som kan erbjuda det hon behöver, som i det här fallet var: EN KOMPIS! Det är väl det bästa för hunden?

Jaja, det ska iaf bli väldigt spännande att få en ny liten tjej.. Nu blir det ett par långa veckor innan det är dags att åka!


Nu ska jag bädda ner mig i soffan och snörvla vidare!!

 
 
Ingen bild

did

7 november 2010 17:24

FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.............tror inte ett dugg på dig, så oseriös............

 
Ingen bild

did

7 november 2010 17:32

Måste bara lägga till att jag är uppfödare...chihuahua är absolut inte en hund du lämnar själv....vad sa din man tjäna pengar, det var väl så eller hur??? Hur dum får man vara?????

Lisa

7 november 2010 17:52

en 66 årig uppfödare med taskig attityd?? hahaha

 
Lisa

Lisa

7 november 2010 17:39

Men du... skaffa dig nåt annat att läsa om du stör dig så mycket på att jag ska köpa en chihuahua..

http://lisadecker.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Maria Piteå

7 november 2010 17:47

jag tycker du ska skita i denna människan som bara vill dig illa. jag tycker iaf att ni gör helt rätt ja tror en fullvuxen hund är något som passar dig och fredrik bättre. det är iaf känslan jag har fått av er. själv har ja en valp och det kräver tid och ork. men som tur är har ja en syster och svåger som har ställt upp på ett sätt ingen annan någonsin gjort för mig, hos dem har hon sitt andra hem när ja jobbar natt och det känns så underbart för då vet ja att hon mår bra. så att ni gjorde er av med mini tyckte jag var rätt eftersom hon ej mådde bra som det var. lycka till med denna hunden och hoppas allt blir bra =)) kram maria

Lisa

7 november 2010 18:40

Ja det verkar vara en halv puckad, mindre intelligent människa som sitter och skriver, man fattar ju knappt vad hon menar med sina kommentarer och minst av alls fattar man ju vad hon vill komma fram till! Tack för dina kommentarer iaf, du är alltid snäll och uppmuntrande :)

 
Ingen bild

C

7 november 2010 22:24

Meeen guuu!! jag tro du lisa ä vuxen å smart nog å veta vad du gör :) å jag hoppas du för guuuds skull int tar åt dej när sånna dära ärthjärner komenterar!! Den människan ä nog bara avundsjuk för att du ä så behändig, snygg å bra!! ;) el så ä den människan bara sjuk!!! Bryre int om na iaf! Du ä bra!! Glömm aldri d!! :)

Lisa

8 november 2010 08:25

Ne jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Det är mest lite komiskt och tragiskt att hon orkar följa bloggen och bry sig så pass mycket om vad jag gör.
Ååå jag kan knappt bärga mig! Det ska bli så mysigt att ha hund igen. Även om man inte velat erkänna det så har det faktiskt varit ganska tomt efter Mini, och våra dagliga långpromenader har bara runnit ut i sanden så jag längtar och längtar tills hon blir MIN :)

 
Ingen bild

Susanne

8 november 2010 10:38

DID Om du är uppfödare så måste du ha mkt svårt att sälja dina hundar, om kravet är att hunden aldrig kan vara ensam!! Vilken hundägare lämnar ALDRIG sin hund??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards