★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2010

Av Lisa - 13 oktober 2010 22:50

Aj aj.. Känner redan nu att jag kommer få en mysig träninsvärk i ben och rumpa! La på lite extravikt idag och det känns! 

Har varit nere hos mammen och spenderat några timmar.. Satt och knappade på telefonen och hittade en App som jag bara var tvungen att ha!  

Nu är det så här att min mamma kan skratta som ingen annan kan! Och det finns ingen hejd! Så jag tog hem den där Fart-Soundmaster med olika äckliga fis ljud! Hahaha.  Ja vi hade roligt en stund där kan jag tala om!

Nu har vi varit ute och raggat lite. Kollat på hus å sånt. Jag gillar att åka bil på kvällen när det är mörkt.. Det sitter liksom i ryggmärgen på nåt vis. Man har ju ändå spenderat några år(?) i bilen..


NU: CSI och en rykande het kopp 'Kvällsro'


Försöker att inte oroa mig över jobbet så mycket. Intalar mig att det kommer ordna sig, för så här har det aldrig varit förut. Brukar ju få jobba nästan hur mycket som helst... åååå..... Finns inget som kan ge så mycket oro som ekonomi/arbete/räkningar.. Man får ju 'framtidsångest'!!!!

Av Lisa - 13 oktober 2010 14:50

Tänk att man kan bli så hungrig så att havregrynsgröt blev det godaste man nånsin ätit! Haha. Så hungrig var jag nyss iaf.

Har tillbringat några timmar på stan. Gick ner mest för att jag hade tråkigt hemma. Jag har INTE köpt nåt!  Fast jag var bra sugen att få komma hem med ett par påsar.. hehe.

Är grymt trött så nu ska jag vila upp mig inför kvällens tränings pass.

    

Dampen kom fram för en stund

Av Lisa - 13 oktober 2010 10:00

  

  

Av Lisa - 12 oktober 2010 23:00

Näe, urs och fy! Vill inte ha fler sånna här dagar. En riktig skit dag! Det känns bara som om jag vill skita i ALLT! En sån där fjantig självömkande liten stackare. Har haft en lååång tråååkig, ensam, trist dag, precis som igår!

Jag kan liksom inte hitta på nånting vettigt att göra när jag inte har nåt 'på schemat' och då blir jag sittandes hemma framför datorn och tänker alldeles för mycket, och det resulterar i detta deppiga emo humör som jag bara avskyr!

Jag är en sån som kan komma in i ett väldigt dåligt mående om jag är ensam för mycket. Börjar genast med en massa konstiga tankar, besattheter och små skumma grejjer som jag annars har lagt åt sidan för längesen. Till slut vill jag bara isolera mig och blir nästan besvärad om någon försöker prata med mig. Osocial, osäker trött och less!

Tur att F kommer hem på fredag! Även om man kanske inte hittar på värsta roliga grejjerna eller pratar oavbrutet med varann så är det ändå skönt att ha nån. Bara känna närvaron och veta att man inte är ensam.


Det är ju fördjävligt att man inte ska kunna trivas i sitt eget sällskap?!


imorgon blir en bättre dag! i promise

Av Lisa - 12 oktober 2010 19:14

Kan lixom inte fatta att detta är inne IGEN?

  

Inte för att jag inte gillar det, jag tycker det är skit snyggt! Men jag känner mig plötsligt väldigt gammal eftersom jag minns sist det var fårskinns-perioden. Jag kanske var 13-14 år då, och då minns jag att mamma sa "det där var poppis på 70 talet". Nu kan JAG säga "Det där var inne på 90-talet". Gamm kärring!

Men jag kommer absolut att köpa någon slags jacka med fårskinn eller päls på insidan detta år. Har bara inte hittat 'den rätta' än. Men jag litar på att den väntar på mig i Sundsvall!

Skulle även kunna tänka mig en liten pälsväst, tycker det är så jäkla snyggt. Men jag tror tyvärr inte att jag skulle bära upp den så bra. Så ni som passar i pälsväst: Er är jag avundsjuk på!!

Av Lisa - 12 oktober 2010 14:57

Såja. Då har jag gjort dagens 2 dos´! Provtagningen gick bra även fast jag höll på att blåsa bort på vägen. Syntestet har jag också gjort, och självklart ser jag som en HÖÖÖÖÖK! Sen pep jag in på Apoteket och köpte hirudoid salva (mot blåmärken) Det ser så jävla skabbigt ut med blåmärken, och mina sitter ju kvar lite längre än för er normala människor.

  

  

Det här t.ex Det fick jag i början av Juli, och då var det riktigt jävla svart. Men det vill lixom inte försvinna. Folk tror väl jag blir spöad hemma eller nåt! Nä, hoppas på att det här hjälper nu!


Har lust att göra om lite hemma (igen) Men jag vet inte vad jag ska göra. Allt känns som så stora projekt, så jag tror jag väntar tills det är dax att Jul styla istället. Har ju trots allt nyss köpt ny soffa :)  Nä, det får bli lite städning istället!

Av Lisa - 12 oktober 2010 10:00

Har bäddat ner mig själv.. Långt in under täcket. Fryser och har tandvärk. Kan ingen komma hit och koka te åt mig?

  

Näe, vissa dagar är bara lite sämre än andra. Oftast känner man det direkt när man vaknar. Lite krasslig, lite låg, lite pessimistisk. 

Har känt mig rätt hängig senaste veckorna. Proverna är normala, men ändå så spökar lederna hela tiden. Fingrarna sväller och fötterna värker om vartannat.

Det gör mitt humör lite si och så. Börjar bli less på att vara ensam hemma också.. Jag saknar ju min man. Men det finns inte jobb i den här stan åt alla, så det finns inga andra alternativ än att ha det så här just nu. Är lite orolig över mitt jobb också. Det har inte blivit så mycket jobb senaste veckorna och jag vet inte riktigt varför, men det finns ju många vikarier och självklart går de som har utbildning först, men så här lite har det aldrig varit.. Men det kan ändras snabbt, det vet jag. Vi vill ju egentligen flytta, men det är fortfarande så många hinder för vår del. Skulder, inget körkort... Dom två sakerna är våra största problem. Det är svårt att få en lägenhet och man kan inte ha vilket jobb som helst när man inte har körkort.. 

Nä, nu ska jag höja blodsockret med en liten ägg macka och hoppas att jag känner mig lite mer peppad sen..

Allt kommer att ordna sig!



Av Lisa - 12 oktober 2010 00:18

  

Ja, så här har väl jag suttit mest hela dagen idag. Med luren i handen och tungan mellan tänderna (som alltid när jag fokuserar). 

Har även hunnit med två timmars träning. PodyPump&Zumba. Mamma och Emma tyckte jag var äcklig när jag var på väg hem för svetten droppade från håret haha. Snajsigt värre 

Imorgon blir det blodprov igen, och ska även försöka få göra ett syntest (som jag tänkt i en månad snart) Tänkte ju ge mig på det där att försöka få körkorts tillstånd (igen).. Man börjar ju bli lite less på att få avslag hela tiden, men skam den som ger sig!


Natti Natti


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards