★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2010

Av Lisa - 17 oktober 2010 16:57

  

Eller inte... 

ANNONS
Av Lisa - 17 oktober 2010 14:51

Å va jobbigt det här är! Det blir jobbigare för varje gång jag måste skicka iväg F. Första veckan/veckorna var ju helt ok.. Men den här gången kändes det fan inte roligt. Och nu blir han borta i två veckor. Det kommer bli två långa veckor. Men man måste försöka se det från den ljusa sidan, fast just nu känns det lite svårt.

I fredags var vi bara hemma. Käkade pizza och köpte en massa snask som vi låg i sängen och åt medans vi kollade på Idol.. Lördagen jobbade jag eftermiddag, och när jag kom hem hade F gjort potatisgratäng och fläskkarré, rose´vin och mys. Sen gick vi iväg till en kompis och satt där och tog ett par groggar. Men vi gick hem rätt tidigt, så man är hyfsat fräsch idag ändå.

Nu har dom precis åkt och nu känns det bara väldigt tomt... snyft snyft. 

Men jag ska ta mig iväg till gymmet ikväll och köra ett BodyBalance pass så man får sträcka ut kroppen lite, och rensa huvet från alla tankar.

  

ANNONS
Av Lisa - 15 oktober 2010 13:20

God Morgon! Jag tror aldrig jag har varit så här trött efter ett nattskift nånsin! Urs och fy va trött jag är. Dessutom har jag en mensvärk som inte är av denna värld, men nu var jag ju bara tvungen att kliva upp!

Idag kommer Fredrik hem! Ska bli så skönt att få ha honom hemma i ett par dagar igen, men sen blir det jobigt igen, för nästa vecka så ska han jobba över helgen också..åååå. Kommer bli hårda dagar!

Det är faktiskt väldigt jobbigt att ha det så här. Man känner sig så ensam även fast man inte är det. Men som sagt. Det är den enda lösningen och det är ju bara periodvis, så vi överlever. Det är ju tur att vi inte är osäkra och svartsjuka av oss för då hade det här aldrig gått. Tänk om Fredrik skulle tro att jag var otrogen varenda kväll, eller att jag skulle tro att han inte alls jobbade utan att han bara var ute och vänstra! haha. Vilken cirkus! 

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och se om man vaknar till liv!

Av Lisa - 15 oktober 2010 02:19

slinker in med en liten natt hälsning eftersom ja jobbar natt och dessutom måste testa att blogga med x10mini och se hur det är.. hi hi

Av Lisa - 14 oktober 2010 16:05

Äntligen en bra dag! Har tvättat, handlat, fixat matlådor, ringt läkaren och fick en tid idag! Så nu har jag precis kommit hem därifrån och äntligen har jag fått värktabletter som fungerar som jag kan ta när jag får ont i axeln!! Det kommer ju ungefär en gång i veckan den där satans värken och det är totalt förlamande! Men nu fick jag alvedon/tradolan och jag lovade att dom skulle räcka minst i tio veckor! Dom kollade även på min shrek-tå och tog ett litet prov som jag skulle få svar på om 5 veckor.. Skönt att äntligen ha det avklarat. Har lixom tänkt gå och fixa dom här två sakerna i typ ett halvår(?!)

Fick även samtal från jobbet idag. Dom ville att jag skulle jobba inatt! Så nu är det bäst man lägger sig och försöker blunda en stund. Och dom sega tråkiga stunderna under natten så kan jag ju alltid sitta och pilla på ny telefonen :) 

  

Av Lisa - 14 oktober 2010 13:24

                                    

Av Lisa - 14 oktober 2010 12:54

Av Lisa - 14 oktober 2010 10:27

Vaknar upp och känner mig lagomt seg, sätter på kaffebryggaren och sätter mig framför tvn. Malou, efter tio. Jag sitter bänkad, för dom pratar om MIG!

Ibland glömmer jag bort att jag har ADHD. Ibland tänker jag att jag nog inte har det, att dom har ställt en felaktig diagnos. Men nu blev jag påmind. Det känns som att kvinnan i rutan sitter och pratar om MIG.

Det är bra att påminna sig själv om att man inte är dum i huvet!!!

Det är ju så många saker i livet som fungerar felfritt, men vissa saker är så svåra. Saker som för andra är självklara och inte alls ett problem. Små saker i vardagen så som att handla,fixa med papper, planera och organisera kan vara ett rent helvete ibland.. Det känns som att hjärnan ska krascha bara man tänker på det !

Det är verkligen tur att det finns mediciner! Även om det finns många som är emot att man medicinerar med amfetamin preparat. Särskilt när man som jag, är drogfri narkoman. Många är ju av den åsikten att man inte alls är drogfri eftersom man stoppar i sig en minimal dos amfetamin varje dag. Men jag tycker att om det nu är det som krävs för att livet ska fungera normalt så får det väl vara så då. Det funkar för mig, och många andra :)


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se