★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2010

Av Lisa - 25 oktober 2010 21:59

Hey Hey folket! Har haft en helt ok dag idag. Var ute och spatserade i skogen med mamma, Agnes och alla vovvarna på förmiddan! Sedan var jag hos Andreea en sväng och åt lite onyttigheter eftersom hon fyller år idag, sedan vidare på gymmet och träna bort skiten haha.  Zumba blev det idag eftersom jag hade för ont i axlarna för att kunna köra nån BodyPump.. 

Imorgon bitti blir det jobb, så jag ska snart lägga mig och sussa sött jag! 

På Lördag blir det party! Det ska bli kul, och jag hoppas verkligen att jag lyckas få med mig Fredrik också. Han är inte så mycket för partyn, men vi kommer inte bli så många så ja ska nog lyckas locka med han på nåt vis! 

  

ANNONS
Av Lisa - 25 oktober 2010 17:26

Behöver jag säga vart jag ska?

ANNONS
Av Lisa - 25 oktober 2010 10:22

Vaknar och har ett tryck över axlarna. Som om det skulle sitta en unge på axlarna eller nåt. Kliv av, säger jag bara! Dessutom så kliar det över hela kroppen och jag blir helt röd av minsta lilla tryck mot huden. Ingen bra start på dagen med andra ord! Men.. Krämporna brukar försvinna när jag varit vaken i några timmar, så är det oftast iaf, och jag mår som bäst på eftermiddan, så jag får helt enkelt härda ut i några timmar och vänta på att hälsan ska knacka på dörren.

Solen skiner och det droppar utanför fönstret. Det känns som en vårdag, och jag önskade att så var fallet, men vi går mot kallare tider och hallen fylls av mer skor, flera jackor och en drös med vantar och halsdukar i olika färger och former.. Mysigt och härligt, men ändå hemskt! Urs för att gå till jobbet halv sju på morgonen när det är 30 grader kallt!!!!

haha, pratar med mamma i telefon 

Av Lisa - 24 oktober 2010 23:02

Av Lisa - 24 oktober 2010 22:19

Blir precis lika upprörd den här gången som jag blev förra gången jag såg den här jävla Beck filmen.. Bara för att man vet att sånt här faktiskt händer. Alldeles för ofta! Och hur jävla mycket svårare allt blir om snubben dessutom är Polis! Urs och fy vad hemskt!

Ligger här och fläker ut mig på soffan. Har haft Agnes på besök men nu är jag home alone igen. Sitter som vanligt och surfar runt på en massa butiker, men jag MÅSTE försöka vänja mig vid att jag inte behöver köpa allt som jag vill ha! Nä, nån måtta får det vara! Tänker sätta undan och spara massor med pengar den här månaden. Helst på ett konto som vi inte kan röra, för annars är man där och nallar hela tiden! Ekonomi!!! Åh, det kan ju få vem som helst att gå i taket! När man har mycket pengar så vet man inte vad man ska göra och så köper man en massa skit, och när man har lite pengar så kommer man på vad man BORDE ha köpt egentligen.. Mupp mupp mupp! Så nu ska här sparas. Sämre tider kanske kommer, och då kan de va bra att ha en liten buffert! Vuxenpoäng!

Av Lisa - 24 oktober 2010 21:48

    

Av Lisa - 24 oktober 2010 17:58

Det var det det... Nu har gubben åkt igen och jag är ensam hemma.. suck, men det kunde ha varit värre. Man ska vara glad att man har jobb i dagens läge!

    

Har känt mig riktigt seg hela dagen, så det ska bli skönt att ligga å slöa resten av kvällen.. Sen hoppas jag att det dundrar in jobb förfrågningar imorgonbitti!

Av Lisa - 24 oktober 2010 10:45

Hey People! Igår kom min älskade gubbe hem, så det blev middag, film, godis, glass och en massa mys!! Idag åker han igen å det känns inge roligt alls!! urs!

Nu har han gått på gymmet en sväng. Själv så skippar jag det idag eftersom jag har en grym träningsvärk redan, så jag behöver en vilodag.. Istället så ska jag sätta igång med lite matlådor!  Så vi hörs!11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se