★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2010

Av Lisa - 28 oktober 2010 13:17

Eftersom det är så synd om mig idag så var jag ju tvungen att gå på Apoteket och köpa:

  

Och när jag väl var på stan så upptäckte jag att det var värsta livet inne i gallerian. Det bjöds på tårta och radio var där och nån snubbe stod och pratade i mikrofon, och jag antar att dom spelade musik sen också för set stod en massa instrument framme.. Mest jobbigt med alla ljud tyckte jag, men jag kilade in på KappAhl och köpte:

   Supermysiga och varma tofflor, passar perfekt nu när det börjar bli kyligt!

Sedan vidare och hittade:

  

Dom ska jag ha på Lördag om jag nu lyckas vara pigg och kry då, men det håller vi tummarna för! Eller hur?

Av Lisa - 28 oktober 2010 10:32

Känner mig mer död än levande! Urs och fy.. Har såååå ont i halsen! Så idag är det synd om Lisa ska ni veta! Hade dessutom en mardröm så jag blev så glad när jag vaknade. Jag hatar när man kommer ihåg drömmen in i minsta detalj. Fredrik knarkade och var otrogen och tjejen som han var med hade en liten pojke på 4 år och dom var jätte elaka med honom! Så jag tog honom och sprang. Jag sprang och sprang och sprang tills vi hittade ett gömställe, och ringde socialen som fick komma och ta hand om pojken som var helt förstörd. Sen kunde Fredrik inte fatta att jag ville ta ut skilsmässa. Han bara skrattade när jag sa att jag var tvungen att göra det, för han trodde inte på mig. 'Du kommer aldrig att lämna mig' sa han och bara hånskrattade. Fy faaan vilken dröm! Helt sjukt, vad får man allt ifrån. Filmer kanske? 

Nä, nu ska jag lägga mig på soffan och bara vila en stund till och hoppas på att jag känner mig piggare sen. Jag vill ju ner på stan! Jag behöver handla både det ena och det andra!  Wish me luck!

Av Lisa - 27 oktober 2010 22:10

Okej. Åldern på läsarna varierar STORT! Den yngsta är 15.. (lillasyster för det vet jag) och den äldsta ska tydligen vara 66?!?!? Fast jag misstänker att det är nån som drygar sig bara.. Har lite svårt att tro att 66 åringar läser en massa bloggar, men men, man vet aldrig :)

Ligger nu och fläker ut mig på soffan! Har jobbat mellan ett och nio och det har känts som världens längsta dag. Men nu är jag äääntligen hemma! Halsen värker och jag nyser och hostar, men jag har bestämt att det ska gå över så det är nog ingen fara ;)

Om jag nu inte ligger för döden imorgon så ska jag ner på stan och shoppa lite inför helgens party.. Massa presenter, sprit och kanske kanske nånting mer. Fast egentligen behöver jag inget nytt att ha på mig, eller jo.. Kanske ett par leggings eller strumpbyxor. Vi får se!!!

Av Lisa - 27 oktober 2010 12:02

Hur gammal är DU

Jag är nyfiken på vilken åldersgrupp som följer min blogg. Så lämna en kommentar där du skriver din ålder! Du behöver inte lämna nåt namn eller nåt om du inte vill, bara ålder! Okej? DO IT!!!


Av Lisa - 27 oktober 2010 11:06

Urs vilken natt! Jag vaknade halv tre och hade såååå ont i halsen, och kunde inte somna om.. Så jag började knappa på telefonen och upptäckte då att det var nåt fel så jag inte kunde ladda ner några appar från android market. Så jag fastnade med att försöka fixa det. Till slut hittade jag en tråd på nån sida där det var nån som hade exakt samma fel och då gjorde jag som han hade gjort. Avinstallerade de senaste uppdateringarna och se där ja, sen funkade det igen! Snacka om att man är nörd!! Halv fem gick jag och la mig igen.. Har fortfarande ont i halsen, men jag överlever nog den här dagen också! 

Ska strax sticka iväg på jobbet! Jobbar till nio ikväll, så det blir en lång dag, men jag hoppas på att den blir lika bra som igår!  See ya

  

haha!

Av Lisa - 26 oktober 2010 22:43

Jag har verkligen börjat titta på ALLA skitserier!  Kungarna av Tylösand, Paradise Hotell, Bartenderskolan.. You Name It! Och man blir ju helt insatt i det också, även fast det egentligen är helt värdelösa, pinsamma program.. Ja herre gud, vart är jag på väg? haha

känner mig KONSTIG i övrigt också just nu.. Har två STORA bulor i bakhuvet, men inget minne av att jag slagit mig ?!?!?!?! Kanske mitt huvud håller på att smälta och ändra form eller nåt. Vad vet jag.. Nä, nu börjar jag bli övertrött tror jag. Och eftersom jag inte har någon här hemma att ta ut min damp på så skriver jag konstiga blogg inlägg istället..  Så nu säger jag GODNATT och skickar på er en massa gamla utnötta bilder..

                           

Av Lisa - 26 oktober 2010 20:47

  

Ja då har man testat Functional Moves!

Superbra övningar. Styrka och kondition i massor, och en skit bra instruktör som fick alla att ta fram dom där sista krafterna som man tror att man inte har!Men jag kunde ändå inte riktigt känna mig sådär peppad.. Men jag är nog inte riktigt på topp idag. Har ont i en handled så ja kunde inte  göra armhävningarna.. Dessutom så borde jag  ju fatta att om man har jobbat 7-4 så kan de va lite tungt med ett sånt här pass. Haha. Men jag ska prova fler gånger och se om jag kan komma in i det bättre. Ibland tar det några gånger!

Nu blir det en välförtjänt fika och Desperate Housewives!!!  Pussssss

Av Lisa - 26 oktober 2010 16:42

Och idag är en av dom bättre! Har nyss kommit från jobbet. Fick jobba lite längre än vad som var tänkt men det var helt ok. Idag är en sån dag som det till och med har varit roligt att jobba! Ofta känns det träligt och jobbigt, men idag har jag varit riktigt effektiv och på gång! Är även glad för jag fick min löneförhöjning och jag har fått allt arbete jag behöver denna vecka. Det börjar röra på sig igen! Skööönt!

Nu ska jag slänga i mig lite mat sedan är det bara att ladda för träning. Ska prova på 'Functional Moves' idag. Det är lite svårt att få en plats där för det är väldigt populärt, men den här veckan lyckades jag! 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards