★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2010

Av Lisa - 4 oktober 2010 12:08

Visst är det väl så, att vissa dagar ska man fan inte kliva ur sängen? Bara dra täcket över huvet och ligga kvar! Idag är en sån dag. ALLT har gått fel hittills. Har iofs bara varit vaken ett par timmar, men det räcker gott och väl!

Kaffet smakar skit, håret står åt alla håll, jag slår mig i bordskanter och dörrar, pissljummet vatten i duschen, kläderna sitter konstigt och det är bara idioter på tvn. 

Visst är jag positiv och sprudlande glad idag? haha. Men det kanske går över...

Av Lisa - 4 oktober 2010 11:15

Har sovit som en liten gris inatt och känner mig kraftigt trött även idag om jag ska vara ärlig, så allt går i snigelfart här hemma. Sprang ner till mammzen och ställde ner mat till valparna som jag hade lovat, men nu ligger jag igen.. Det är farligt med tv i sovrummet, för då behövar man lixom inte riktigt kliva upp :)

Nä, en dusch kanske.. Hade planerat en morgonpromenad, men jag orkar fan inte. Spar på krutet till kvällens Body Pump istället..


Måste faktiskt ta och köpa mig ett par skor snart! Men jag vill ju åka nånstans och shoppa.. Ny vinterjacka och nya skor.. Det får väl bli en Sundsvalls tripp snart igen, eller varför inte Umeå? Vi får se.. Vintern närmar sig med stormsteg!   

  

Av Lisa - 3 oktober 2010 22:11

This Day Is Officially OVER! Fast nu börjar jag känna energin komma tillbaka sakta men säkert. Det sprätter till i benen lite då och då och jag får lite sådär damp ryck, men sen somnar jag en stund. Haha.

Ställde mig på vågen för en stund sen HAHA. Det skulle jag INTE ha gjort! En helg av svullande och supande har gjort mig några kilo tyngre. Men men.. Det är säkert en massa vätska, dessutom har jag ätit som en häst idag, säkert 2 kg slisk och mat! SKÄRPNING nu.. Som alltid på måndagar! 8var bara tvungen att beklaga mig lite)

Av Lisa - 3 oktober 2010 16:26

               Snodde lite bilder från Linns fejja från gårdagen :)

Av Lisa - 3 oktober 2010 14:18

En sliten Lisa på andra sidan..  Vill tacka alla bruttorna för en trevlig kväll! Hade riktigt roligt och idag mår man som man förtjänar. Fast ändå inte sååå illa. Klev upp strax före nio och släppte ut Doris, sen har jag varit vaken, inte spytt nåt, ätit en massa onyttigt... Det är inte vanligt när det gäller mig haha. Brukar ligga däckad och spy hela dagen!

Hörs senare

Av Lisa - 2 oktober 2010 10:32

God Morgon! Japp, jag tog en liten sovmorgon idag. Kanon skönt. Fast nu känner jag mig segare än segast och har bäddat ner mig i soffan med en kopp kaffe. Vägrar klä på mig! vägrar gå på gymmet! Vägrar gå utanför dörren! Ska bara ta det lugnt fram tills ikväll tänkte jag. Man kan behöva det ibland.

puss på er

Av Lisa - 1 oktober 2010 14:16

Heeeej! Har just varit på stan och druckit en kaffe med Linn.. Även varit på bolaget. Imorgon är det nämligen avskedsfest för Linn som flyttar neråt i landet. Temat är ROSA och det betyder alltså att även jag kommer vara lite rosa.. Men nu ska vi inte skriva mer om detta eftersom det är en del hemlighets makeri inblandat i kvällen! Men det bli säkert roligt!

Har hunnit med ett pass på gymmet idag också. Skönt att ha det avklarat. Ikväll ska jag och Fredrik käka middag på Valvet iaf, så det är bäst man ser till att vara riktigt jävla hungrig så man kan äta och njuta!

Av Lisa - 1 oktober 2010 09:39

Man ligger i sängen längre när man kan kolla på TV i sovrummet   

      


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards