★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2010

Av Lisa - 6 oktober 2010 12:22

    

Nu är det snart dax för valpförsäljning hos Kennel Haga så idag har vi fotat alla valparna och jag håller på för fullt med Annons bilderna.. Det är inte lätt att fota valpar kan jag lova!!!

Av Lisa - 6 oktober 2010 00:26

Tjena mittbena sena natten! Ligger här i sängen och tänkte att jag skulle visa några av mina nuvarande 'everyday-favoriter'. Så här kommer dom!

          

Vichy drar jag över fejset med en tuss varje morgon och kväll.Man blir ren&len! Det tog ett tag innan jag började gilla 'mineral foundation' men nu börjar jag vänja mig. Så skönt att va sminkad utan att känna sig spacklad!

Loreal Infinium är den bästa sprayen jag provat.. Lite dyr, men den räcker länge! Hawaiian Tropic behöver jag inte säga mer om än att jag är beroende av lukten!!! och Art Deco´s läppglans sitter som en smäck!!!!


Nu ska jag sova!!!!   

  

   Miss you!

Av Lisa - 5 oktober 2010 16:48

   Nu har jag stillat köpbegäret :)

Av Lisa - 5 oktober 2010 15:31

JAG HITTAR INGA SKOOOR! Jo jag hittade ett par som jag gillade. Men dom fanns självklart inte i min storlek.. Nu har jag gett mig fan på att jag ska ha nya skor även fast jag har ett X antal knappt använda boots och stövlar som ligger på vinden.. Och egentligen är det bättre att vänta tills det börjar bli kallt och köpa ett par varma snygga pjucks! Men när köpdjävulen väl tagit över, så släpper han inte förrän man köpt det man vill ha!!

           

Nä, nu ska jag försöka tänka på nåt annat så köpsuget försvinner :)

  

Av Lisa - 5 oktober 2010 10:40

Har kommit in i en period igen... En 'seg-på-morgonen-period'.. Kan sitta framför tvn/datorn i flera timmar utan att varken klä på mig, duscha eller sminka mig. Orkar lixom inte.. Bara tanken på att stå i garderoben och leta kläder, klä på mig, spraya håret osv gör mig heeelt matt. Haha. Vilka problem va? Har iaf sovit som en liten gris även inatt. Såå skönt. Klockan ett ska jag försöka släpa min röv upp på sjukhuset för lite provtagning. IGEN.. Hade nämligen lite konstiga värden förra veckan, så jag måste ta ett nytt prov och se om det blivit bättre, eller om vi måste ändra medicineringen.. Suck.. Men man är ju van vid det här laget. Har ju hållit på så här i 8 år nu. Det här månaden så är det precis 8 år sen jag blev sjuk.. 8 år sen jag låg på IVA med proppar i lungorna och familjen var beredd på att jag skulle dö. Det känns som igår! Huvva!


Nä,dax att plocka fram kläderna nu! Måste gå iväg och posta ett litet brev som jag skrivit till lillebror! 

   Snyggt va? haha

Av Lisa - 5 oktober 2010 00:31

  

Nä ni, nu ska den här kärringen sussa.. Alltid lika jobbigt att sova utan Fredrik, fast när han är hemma så klagar jag på att han snarkar.

Av Lisa - 4 oktober 2010 20:00

Nytränad och sådär härligt darrig i hela kroppen! Finns inget bättre. Nu har jag tänt en massa ljus och gjort mig en kopp te och sitter här och söker efter VINTERSKOR!! Egentligen är det ju ingen mening att surfa runt och drömma eftersom jag vet att ja alltid måste prova skor innan ja kan köpa dom. Så är det när man har Shrek fötter :)  Imorn blir det en tripp på stan för att söka.. Kanske tar en promenad upp på Sko Time för det är oftast där jag hittar bäst skor!

Härligt att alla bra serier börjar igen denna vecka! DH, Cougar Town och Grey´s. Äntligen har alla vi tjejer nåt att se på alla dessa tråkiga kvällar!

imorgon kväll blir det middag på Kina med tjejerna. Ska bli trevligt. Vi försöker ha en liten tradition. En Månadsmiddag, men det är inte alltid det klaffar för alla, men ganska bra ändå må ja säga!

  

Av Lisa - 4 oktober 2010 15:56

Förstår mig inte riktigt på kroppen och allt som händer i den. Kanske borde börja plugga lite anatomi!! haha. Hur kan man samla på sig så mycket vätska på ett par dagar? Vägde mig ju igår och hade gått upp 4 kg under helgen. 4 KG!!!!!

Men idag har jag inte gjort annat än att kissa, kissa, kissa och kissa. Och nu vägde jag mig och har gått ner nästan tre kilo igen. Helt sjukt! Alkohol kan aldrig va bra!

Har nyss gått en liten prommis med Totte så han fick springa av sig lite energi. Sen lämnade jag tillbaka han till mammzen.. Nu har jag ätit min andra portion av min äckliga grönsaks soppa. Fast sååå äcklig är den inte egentligen. Men om man jämför med pizza, hamburgare och tacos så kan man ju diskutera saken!

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards