★ 399 gram ★

Alla inlägg under september 2010

Av Lisa - 28 september 2010 11:00

Men god morgon världen! Jag som skickade ett mms inlägg när vi var på promenad.. Det verkade inte vilja komma fram.. Jaja, skitsamma.

Känner mig liiite sådär osäker i min nya frisyr. Ni  vet hur man kan känna innan man vant sig ordentligt. Varje gång man går förbi en spegel så måste man räta till håret och titta lite extra noga. Det är väldigt kort uppe på huvet så det vill gärna stå rakt upp!

   Förstår ni vad jag menar? Men mitt hår växer ju som ogräs så om en vecka eller två så har det nog vuxit till sig.. Eller så vänjer jag mig och så VILL jag att det ska stå rakt upp! haha

Idag ska jag jobba en sväng. På Lärkan för ovanlighetens skull..

 Känns som om det var 100 år sen jag tränade. Fast det var ju faktiskt i Fredags, men jag har ju varit krasslig så man ska inte ha dåligt samvete. Och igår gick det ju inte eftersom jag hade klipptid halv sju.. MEN  Imorgon är det iaf dax igen! Zumba&Body Balance får det bli!

Av Lisa - 27 september 2010 21:12

Har spanat in mina nya vinter pjucks idag! Se på fan, dom fanns här i stan. Men då kommer man ju tyvärr inte vara ensam om att traska omkring i dom, men vad gör det? Bara man är nöjd

 

Visst e dom finfina? Det roliga var att Mormor tittade på samma skor och ville också ha dom, och det är inte första gången vi köper lika skor kan jag tala om! Är det jag som har 'gammeltantstil' eller är det mormor som är 'poppig'?

Köpte förresten en superfin halsduk idag!

 

Väldigt varm och mysig var den, och snygg! Köpte även ett par vantar för jag hittade inga på vinden!

Nu har jag just färgat håret men jag har inte stylat min nya frisyr nåt.. Väntar med det tills imorgon.. Vi är sååå trötta och utmattade efter den här dagen, så nu ligger vi raklånga allihopa!


Av Lisa - 27 september 2010 20:37

den här gången blev jag riktigt snaggad. . Dock ny duschad och ofixad på bilden

Av Lisa - 27 september 2010 17:02

Sitter hos mamma och väntar på att klockan ska bli 'klippdax'.. Har en sprängande huvudvärk, men det är väl kanske inte så konstigt med tanke på allt som hänt idag.. Men har hunnit med några roliga saker iaf.. Umgåtts med släkten, varit på stan och handlat lite smått och gott, fikat med Linn och varit i lekparken.


Urs och fy vad jag önskar att man bara kunde få slippa det här. Är både arg, ledsen, förbannad, orolig och förtvivlad.. Har skuldkänslor, skäms och bara önskar att allt vore annorlunda. Men nu är det som det är. Man kan bara hoppas på det bästa..

Av Lisa - 27 september 2010 09:51



    

MysMorgon med Totte!

Av Lisa - 26 september 2010 23:38

Urs vilken grymt tråkig eftermiddag jag har haft! Har legat på soffan som en dösill hemma hos mamma och bara kollat på en massa skit på tvn.. Men det var väl ungefär det jag orkade med.. Ser fram emot en bättre dag imorgon! Ska bland annat upp på vinden och rota fram lite mysiga vinter grejjer. Mössor, vantar, halsdukar.. Får väl se om det är nåt från förra året som duger, annars får jag köpa nytt! (och det skulle jag ju inte gråta över) Klippning och färgning på kvälls kvisten, men det har jag redan sagt!

Kände nu när jag kom hem att hyresvärden varit och satt igång värmen nu! Tack!

Hostar vidare, deppar lite smått och säger tack och godnatt!

  

Av Lisa - 26 september 2010 19:14

Är döende!!! Men imorgon är jag frisk igen, för det har jag bestämt.. Feber, och en sprängande huvudvärk är inte att leka med.. Fyyyyy. Så nu är det rygg läge på soffan och te i stora mängder som gäller resten av kvällen..

Säg att det är synd om mig!!!!


Av Lisa - 26 september 2010 15:45

Sagt och gjort! Nu så har jag gjort det jag hade planerat idag. Dvs hund SPA. Så nu är Totte och Piga mjuka lurviga vaniljdoftande små tussar! Mamma blir nog glad när hon kommer hem! Har även varit på en liten prommis med allihopa. Nu sitter vi här och väntar på att Olivia kanske ska komma hit och vi håller tummarna på att hon kanske tar med sig sina BROWNIES som hon bakat! hehe

Klockan åtta blir det Body Balance. Känns som att det är den enda träningen jag pallar med idag. Har såå ont i skallen och känner mig faktiskt ganska förkyld. Det är med andra ord ganska synd om mig!!




11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards