★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2010

Av Lisa - 4 augusti 2010 16:49

Visst är det väl så att borta är bra men hemma är bäst? Slappar med en kopp kaffe i soffan, mjukbrallan är på och allt är som det ska igen!

Har haft ett par härliga dagar i Sundsvall, men hemmet är min borg!

Igår tog vi bussen till S-vall, bussen som gick sönder och dog på halva vägen. Men det löste sig ganska snabbt. Väl framme kände jag mig som ett yrväder som vanligt, men efter ett par timmar så hade jag kommit igång ordentligt med shoppandet. Men jag kan aldrig komma ifrån ångestkänslan så fort jag köper nåt. Det känns alltid som om jag egentligen inte får! Men Fredrik pushar på, så jag tror nog vi lyckats spendera ett femsiffrigt belopp på dom här två dagarna.. hehe.

Blev lite besviken på maten, för vi beställde in dyr mat och köttet var segt och inte alls gott, men kvällsbion vägde upp missnöjet. Fan va bra den var. 'Trollkarlens lärling' alltså, en riktig biofilm. Älskar barnfilmer, så är det bara!


Jaja, slänger in några snik bilder på lite av kläderna jag köpt. Kan visa mer sen när dom sitter på kroppen, men jag gjorde en del kap och är riktigt nöjd!

    Stretch Jeans från Ruth mfl

    Carlings (notera märket ;)

          Lite annat smått och gott från MQ bland annat..

Ja, detta och en hel del annat fick jag med mig hem.. Även lite barnkläder till söta lilla Aicha och en present till Nellie såklart!!

Till och med Fredrik shoppade!!!!! Det händer INTE ofta, men nu ligger han här i sina nya fina jeans.. (som jag bestämde modell på såklart)


Hadebrasåsynsvi!   

Av Lisa - 3 augusti 2010 20:27

Vi e trötta och har ont i fötterna efter en hel dag med shopping! Så vi vilar på park bänken på vägen till bion :)

Av Lisa - 3 augusti 2010 12:06

kalla det otur, karma, prövning eller vad du vill. Men hur stor är chansen att bussen går sönder mitt i skogen när man väl tagit mod till sig att ens sätta sig på en buss? Ja det hände iaf, men nu har vi fått en ersättnings buss som inte ryker och luktar bränt.. Snart framme.

Av Lisa - 2 augusti 2010 21:25

Goder afton! Här har det varit full rulle. Lekstugan nr 1. Nellie har varit här medans tanterna åkte på Dollar Store, så vi har busat, lekt, kollat på film och fixat hår.. Nu myser vi med tända ljus, oliver, ost och en kopp the..

Har varit på VÄLDIGT konstigt humör nu på kvällen, och jag vet att det är pga cigarett-bristen, men jag blir bara ännu mer tjurig. Men som vanligt så lär jag väl ge upp när jag börjar må som folk igen. Självplågare som man är! Har även lite dåligt samvete för jag åt en mazarin hos mamma.. ääääh, skitsamma!!!

Jag tog mig iaf iväg till stationen idag och ordnade mitt nya leg, sedan slirade jag in och bokade en klipp tid för nu jäklar är det dax att fixa kalufsen igen!


Missa inte Dexter ikväll hörni! 

Imorgon drar vi till Sundsvall och shoppar iaf! Ska bli riktigt kul! So long *******

     

Av Lisa - 2 augusti 2010 13:31

Ja just det ja. Det var så här det kändes ja. Svettningar, sömnproblem, deppresion, självförakt, rastlöshet.. Varför plågar jag mig själv med att försöka sluta röka hela tiden? Fast jag vet ju att det går över, men just nu skulle jag kunna lägga mig ner och DÖ!!

Var på gymmet imorse och plågade mig på löpbandet. Tränade även lite axlar och armar.. Glömde bort röksuget för en stund men så fort jag kom hem så tittade jag mot balkongdörren och började sukta efter ett bloss! Nä, jag ska fan i mig klara det här!! Igen! haha.

Nu ska jag försöka pallra mig ner på snut stationen. Måste fixa nytt ID kort nu för det är ju helt fel namn på mitt. Både förnamn och efternamn är fel. Kan bli lite problem om jag ska försöka använda det.

Ha en bra dag alla!  

Av Lisa - 1 augusti 2010 13:39

Blev väckt i morse av att Nellie skulle komma. Sagt och gjort. Hon kom hit och käka frukost med oss, sen drog vi igång ett zumba pass. Fast hon bangade efter en stund och tog datorn och la sig och tittade på Barbie istället, men jag körde på. Det känns skönt att äntligen komma igång med nåt igen. Har ju varit sååå lat senaste månaden och det känns som om jag bara sväller och sväller, och det känns INTE bra! Skärpning skärpning, och kanske man ska börja lägga ner lite mer energi på matlagningen istället för att hämta mat från Diana varenda dag?

Nu käkar vi lunch. Korv och spagetthi till Nellie och hemmagjord blomkåls soppa till mig.. Ingen hämtmat!! 


Sen blir det en sväng ner till mammzen och säga hej till Mormor, dricka kaffe och sen iväg till jobbet... Suck!   


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards