★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2010

Av Lisa - 11 augusti 2010 21:14

Ibland blir jag bara så less på mig själv. Så länge jag kan minnas så har jag alltid önskat mig och strävat efter olika saker, och jag är även ganska bra på att göra vad som krävs för att nå mina mål. Men när jag väl nått mitt mål så känner jag mig ändå inte nöjd, så då måste jag genast hitta nåt fel med alltihopa eller hitta på nånting nytt som jag bara MÅSTE uppnå i mitt liv. Är det så för alla människor? Blir man någonsin nöjd?

När jag tittar på mitt liv och tänker på vad jag har så gör jag det med ett leende på läpparna och jag känner mig stundvis ganska stolt över de STORA förändringar både jag och Fredrik har gjort. Vem trodde att det skulle bli så här för oss två? Inte jag iaf.. Likt förbannat så har jag den där känslan av att det fattas nåt,eller att jag måste ändra på nåt.. Att man inte riktigt duger och att allt känns meningslöst. Som ett stort hål!

Men det är väl hjärnan som spökar, eller nånting inom mig som bara vill tala om för mig att det inte är så att allt bara kan vara bra.. Kaosberoende? eller vad kallas det?

Av Lisa - 11 augusti 2010 17:44

Hello people! Hemma igen efter ett par dagar i skogen. Vi har haft det riktigt trevligt trots att vädret svek oss. Fast jag känner mig trött, sliten och har ont i halsen. HOPPAS att det går över. Orkar lixom inte gå omkring och vara förkyld den lilla tid av sommaren som är kvar.

 

Har precis sett en skitbra film! 'Brothers' hette den, och den kan jag verkligen rekommendera till alla! Till filmen blev det självklart lite fusk, så nu har jag dåligt samvete för godis ätandet, men va fan. Nya friska tag!

     

Ja, det blev inte så mycket fotograferande där i stugan, men ett par bilder kan man ju alltid bjuppa på.. Fredrik tog ju en såååfin bild på mig när jag precis vaknat upp ur min skönhetssömn.

Imorgon blir det träning om nu inte jag har ont i halsen.. Antingen blir det väl värre eller så är man frisk imorn (hoppas såklart på det senare).. Ska ju jobba hela helgen och man vill ju inte missa slantarna precis!

Av Lisa - 9 augusti 2010 09:36

Morn morn. Känner mig sådär måttligt fräsch idag.. Var sååå jäkla trött igår så jag slocknade med kläderna på, otvättat ansikte och oborstade tänder. BLÄÄ. Det är inte ofta det händer, men när det väl händer så känns det som om man hade varit full igår eller nåt.. Så nu ska jag slänga mig i duschen så jag känner mig fräsch igen.

Sen är det bara till att rafsa ihop lite myskläder och invänta svärfar. Vi sticker till skogs med dom. Blir nog mysigt!

Puss på er!  




Av Lisa - 8 augusti 2010 21:33

        Se så mycket nyttigheter!

Men man måste ju få unna sig nåt gott ibland! (alldeles för ofta) Och när någon fyller år så kan man ju bara inte sitta där och sura och vägra smaka. Inte för att jag vill påstå att jag är särskilt svårövertalad heller haha!

Har jobbat idag iaf och sen åkte vi upp till Andreea&Shindar och grattade honom lite.. Fick ju såklart lite dåligt samvete över ätandet så jag och Olivia bestämde oss för att ta en cykeltur. å Gud va vi trampade!! Till slut hamnade vi nånstans i skogen uppe på Övergård och tappade bort stigen, så vi fick trampa omkring på nån lägda bland tistlar och brännässlor en bit för att komma ut till vägen igen. Men nu har man fått sin dagliga dos av motion och jag kommer nog ha ganska ont i röven imorgon! Men det gör inte så mycket för jag är LEDIG och vi ska åka iväg en sväng och ha lite trevligt med Fredriks familj i deras stuga. Lite nervöst är det faktiskt för jag har bara träffat hans pappa två gånger så jag känner inte honom alls, men det ska nog bli bra. Man måste ju börja nånstans!

Nu blir det bara tv, surf och slappsöndag resten av kvällen!  

Av Lisa - 7 augusti 2010 09:16

God morgon världen! Vaknar upp ur min skönhetssömn och känner mig bakis! Haha, jo jag drack ju en öl och två Breezer igårkväll, men va faan, det kan man väl inte bli bakis av så jag får kalla det nåt annat!

Hade riktigt mysigt igår. Jag och Fredrik tog cykeln upp till stugan. Vi kände oss som 14 år igen för det var väl typ då som man senast åkte på en pakethållare, men jag har inget minne av att det gjorde så ont i röven på den tiden! haha. Men vi tog oss fram iaf och hittade mamma i grannstugan, så vi joinade dom, tog en öl och satt och pratade och hade trevligt. Kan inte sluta förundras över varför man tycker det är så mysigt att åka till skogs, elda och leva primitivt. Men det är ju bland det bästa som finns!

Hade tänkt gå och träna nu, men jag känner att jag nog prioriterar städning idag. Så jag tänkte ösa på lite musik och städa medans gubben tränar och så tar vi bergs bestigning när han kommer tillbaka.. Ska även jobba ikväll. Mitt favorit pass 15.00-20-00, det är såååå skönt att gå hem klockan åtta istället för nio!

Ha en bra dag!  

     

Av Lisa - 6 augusti 2010 13:24

Fortfarande sommar! På morgonen när man vaknar så känner man kylan i hela lägenheten och tänker att nu jävlar är det slut på sommaren. Men bara efter några timmar så skiner solen och värmen är tillbaka! Men hur mysigt är det inte med svala, mörka höstkvällar? Det bästa!

Har lite helgångest eller vad man ska kalla det. Hade väldigt gärna velat vara på Urkult just nu. Vädret är på topp och det finns ingen annan festival med så mysig stämning som just Urkult. Men jag samlar ansvars och vuxenpoäng och sköter mitt arbete istället. Vi får satsa på att ta oss dit nästa år. Då kanske till och med nån av oss har körkort också och då blir allt mycket lättare.

Vaknade 05.59 imorse. Hade ställt väckaren på 06.00, det är så sjukt. Det händer mig jätteofta, att jag vaknar en minut innan alarmet startar. Alltid på språng! Stack iväg på jobbet och slavade litegrann och sen hann jag bara hem och byta byxor så var det dags för en runda i skogen. Det kändes jävligt segt idag, men nu är det gjort så nu kan man slappa en stund med gott samvete!

  

     

I brist på nyheter så bjuder jag på några snygga bilder på mig och min syster

Av Lisa - 5 augusti 2010 17:29

Jahapp, vad har jag gjort av denna dagen då? Det kan jag tala om lite snabbt. Klev upp tidigt och stack iväg på gymmet. Lyfte lite skrot och sen gick vi och handlade. Stoppade kyckling i ugnen och tog en svettig skogsrunda medans den blev klar. Skönt att slippa stå vid spisen!Och ännu skönare att ha lunchen så gott som klar när man kommer hem helt slut och totalt svettig!  Sen tog vi en sväng ner till polisen och hämtade mitt nya ID kort, som man som vanligt såg ut som en förbrytare på. Jag vet inte vad det är med dessa pass och id foton. Man ser alltid ut som en typ! Jaja, skitsamma, jag är snäll och trevlig (ibland) även om jag ser sur ut haha.

Träffade Andreea på stan och hon hängde me oss hem, så vi roade oss med att fota lilla Aicha. Här har vi några av bilderna.

           

Det är grymt svårt att fota barn, men ett par bra bilder blev det iaf.

Nu ligger vi här i koma efter dagens middag som också bestod av kyckling. Tror vi kör nån slags kyckling diet i den här familjen nu. Men det är ju gott, magert, man kan tillaga det på tusen olika sätt, så why not?

Imorgon är det dax för jobb igen. Första dagen av tre, sen är jag ledig ett par dar igen. Så det blir ingen tripp till Urkult för min del, även om det hade varit kul att åka dit och titta på alla skumma människor..

  

Av Lisa - 4 augusti 2010 18:25

Låg och tittade på nyhetsmorgon imorse, och dom pratade om FaceBook, Twitter osv och om hur folk 'skryter' om sina underbara liv och skriver saker som dom kanske aldrig skulle kunna säga rakt ut till någon..

Det är faktiskt nånting som jag har tänkt på många gånger. Kanske inte att folk skryter (jo en del gör det) men att det framstår som att alla har det så roligt jämt. Allt är så bra, mysigt, superkul och alla älskar ALLT.

Man tror lätt att alla andra har det så mycket bättre än vad man själv har när man sitter och tittar på allas uppdateringar.  Man tror att man har ett hum om hur 'vännerna' lever sina liv, fast egentligen vet man ingenting!  Tjejen som blir misshandlad skriver varje dag hur otroligt mycket hon älskar sin pojkvän,  familjen som alltid super, skriker och bråkar talar om hur mysigt det är att ha  familjehelg och tjejen som hatar sig själv och sitt liv talar ständigt om hur AWESOME allt är.

Mitt liv framstår säkert också som nåt helt annat i bloggen och på FB än vad det egentligen är, men jag är fan inte rädd att tala om ifall jag har en dålig dag eller är missnöjd med nåt. Sen är det ju även så att  Alla ska inte veta allt heller!

Man har ju sååå många vänner på FB och många bloggläsare som lixom inte borde eller behöver veta mer om en än det man skriver..  Det är min syn på saken, och det är säkert så även för många andra..

Men man får inte glömma att allas liv inte är så jävla underbara som det verkar! Alla har vi våra problem men det är inget man skyltar med!


Bara en tanke såhär på kvällskvisten


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards