★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2010

Av Lisa - 21 augusti 2010 15:00

Hemma och svintrött, efter ett par timmar på stan. Det känns som om luften bara gick ur mig! Och jag vet ju att jag ska lyssna på kroppen så därför tänkte jag lägga mig raklång och vila en stund nu.

Dagens inköp:

  Japp, nu är det officiellt: Jag börjar bli gammal! Har nu köpt min första 'kärringcreme' haha.. Måste ju testa iaf och man kan ju hoppas att den kanske hjälper mot mina ica kassar som jag alltid har under ögonen.

Måste även köpa en ny TV! Vi har ju haft en TV till låns hur länge som helst. En 42",  och då har vi haft vår egen TV i sovrummet istället, men nu ska vi lämna tillbaka den och det känns plötsligt som att man absolut inte kan ha en 32" i vardagsrummet. Den ser ju för fan ut som en liten husvagns tv eller nåt på den här stora väggen, så nu funderar vi på att slå till på en 50" eller nåt. Vi får se va det blir.

Måste njuta av min lediga dag nu, för imorgon blir det 7-16 arbete, som en riktig Svensson Svensson.. får väl se hur det går, men det funkar nog!


Nu blir det kaffe och sen viiiiiiiiila!!  För det har kroppen bestämt!

 

Yo, yo var tvungen att spexa lite haha!

  

Av Lisa - 21 augusti 2010 11:16

Men go morron alla tröttmössor! Vaknade runt åtta och övertalade kroppen att det var dax att kliva upp. Inte allt för pigg smög jag in i köket och satte ett filter i kaffebryggaren, men upptäckte strax därefter att kaffeburken var tom. Det bubblar i skallen, men istället för att kasta burken i golvet så fyller jag en kopp med vatten och värmer mig en kopp the istället.

När humöret slutligen ökat från -10 till +2 så svidade jag om och sprang iväg på gymmet. Gillade känslan av att komma in i ett mörkt, låst gym. Lamporna tänds när jag stiger in, och datorn säger: VÄLKOMMEN!

Tog ett ganska kort pass. Sprang 2km och körde lite mage där i min ensamhet. Sen bar det av, den låååånga vägen till Ica (en trappa upp).

Nu sitter jag här, nyduschad, sminkad och klar, nystädad lägenhet och kaffe tarmen är full.

 It´s gonna be a good day!

  

Av Lisa - 20 augusti 2010 21:57

Ja nu är humöret lite bättre! Ryggen känns bättre och jag har fått i mig en öl. Mamma är hemma igen och vi sitter och glor på Sagan Om Ringen och fredrik blir irriterad för att vi inte kan hålla truten nån gång. Men eftersom jag har damp så kan jag inte bara sitta och glo, ja måste ju data nörda samtidigt.

Fast ja har inte så mycket att berätta, så jag tänkte bjuda på lite av musiken som dånar i mina speakers nu för tiden! Min nya kärlek! Folk tror väl man ha blivit hö rökare igen eller nåt, men jag bara ÄLSKAR dom!



Har blivit helt såld på S.O.J.A

Av Lisa - 20 augusti 2010 15:17

Ja idag är det stora deppardagen. Nä, nu ska vi inte ta i så vi spricker här. Det gick hyfsat på jobbet iaf, men nu har jag väldigt ont i ryggen och nacken.. Det bara strålar upp från axeln och upp bakom örat.. Och det resulterar ju såklart i att jag inte kan gå och träna som jag hade tänkt. Och när det inte blir som jag hade tänkt.. ja då blir jag sur.. Deessutom så känner jag mig uppsvälld och allmänt äcklig. Men det gör vi  ju alla kvinnor några dagar varje månad. That´s life! Längtar till klimakteriet! haha

Nä, det får väl bli en onyttig svullar kväll istället för ett tränings pass.. Det är lixom antingen eller.

Nu blir det bild marathon ur blogg-bildarkivet från 2009

   

         

Av Lisa - 20 augusti 2010 06:14

Känner mig lagomt trött i skallen.. Men sticker iväg på jobbet och hinkar kaffe, så kanske man piggnar till.

Av Lisa - 19 augusti 2010 10:26

Jag är verkligen ingen stresstålig människa. Och när det händer saker som jag inte riktigt hade med i min planering så blir det lätt kaos i mitt huvud. Jag måste lixom omplanera och tänka om, även om det bara gäller en liten sak. Mental förberedelse är A och O för att mitt liv ska funka. Helt sjukt egentligen, och det kan vara ganska jobbigt. Jag kan känna som om jag ska bryta ihop när det inte blir som jag har tänkt mig och om nån annan har planerat nåt annat som jag inte riktigt var beredd på.. Men det är väl en del av min 'personlighets störning' eller vad man nu kallar mina diagnoser. Det vore lättare om man bara kunde släppa taget och leva timme för timme, men sån är inte jag.. TYVÄRR.. Men jag övar varje dag!

 

Av Lisa - 18 augusti 2010 21:23

Just hemkommen från ett Body Balance pass. Och jag tror inte att jag kommer kunna gå imorgon! HAHA. Jag som aldrig tränar ben, jag känner hur det bara skakar i dom!! Känner att det nog är bra att jag tränar på kvällarna nu, för jag är så pass aktiv på dagarna ändå. Går ju alltid en morgonpromenad, cyklar överallt och far och flänger och så avsluta dagen med en timmes pass av något slag. Bra mycket bättre än att bara köra mina fjuttiga 40 minuters morgonpass på Arla som jag har gjort förut. Japp, det här kommer bli kanon. Ja ska komma i topp form!! Och så blir det ju automatiskt att man inte vill sitta å vräka i sig en massa onyttigheter på kvällen när man kommer hem. Goodie Goodie!

Det blir övernattning mos mammzen inatt. Blev påmind idag om varför jag sålde Mini. Jag är ju såååå blödig, vill ju inte lämna hundarna ensamma hemma över huvud taget.. Fjantiga jag. Och nu har jag 4 stycken som sitter här på tröskeln till v-rummet och stirrar på mig!!!

Nu blir det Tokyo Drift!!          Puss&Gonatt  

Av Lisa - 18 augusti 2010 15:54

Ja som ni ser i tidigare inlägg så blev det en hel del fisk i det där satans trassel nätet. Det tog typ 1.5 timme att reda ut det, fingrarna blödde och vi visste inte vad vi skulle göra av all fisk!  JAG är ingen fiskare och jag kan inte inte ens rensa och tillreda en fisk (förutom filéer då), dessutom så tycker jag att dom är jävligt hala och äckliga att ta i. Så jag ringde runt och hörde om det var nån som ville ha fisk.. Till slut kom farmor och farfar upp och tog med sig några stycken, vi fikade och åt farmors goda bullar, sen ville stug-grannarna ha 4 stycken och vi grillade en... Men jag tyckte INTE att det var nån god fisk.. det var tydligen Brax och det var ingen delikatess precis, så resten lär väl hamna i vattnet igen. haha. Är det det som kallas fiskelycka??? Nä jag har aldrig fattat nöjet med att fiska. Köp på affären istället!! Det blev korvgrillning istället och sen var jag så illa tvungen att ta cykeln hem, eftersom hundarna skulle ut. Nu sitter jag här hos mammzen och tråkar och funderar över livets stora frågor.


Livet är verkligen inte alltid en dans på rosor. Men så länge man gör sitt bästa och håller sig till det man vet är rätt och riktigt så känns allt så mycket bättre, än om man bara vänder kappan efter vinden.


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards