★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2010

Av Lisa - 26 augusti 2010 10:53

God Morgon världen! Eller god middag kanske..  Klev upp klockan åtta i morse fast besluten att gå och träna. Så det gjorde jag. Alltid skönt att träna före frukost, men det är inte alltid man lyckas ta sig iväg, för latmasken håller ett stadigt grepp om mig ofta på morgonen. Men nu är det gjort! Kondition, bröst, axlar och biceps. Så nu lär man nog ha lite träningsvärk imorgon, men det är bara skönt!

Har drömt konstiga drömmar inatt.. Så jag kände mig kraftigt förvirrad när jag vaknade, och ibland kan man vara kvar i en konstig känsla i flera timmar innan man riktigt fattat att det faktiskt bara var en sketen dröm! Huvva!

Nu laddar jag för arbete.. Börjar klockan ett och jobbar till åtta, men sen är jag ledig ända tills på Måndag!!! Såååå skönt. Dessutom så blir det party imorgon och det ser jag fram emot! Öl drickning, skitsnack och lite krog..


Nu ska jag ringa expert och tjata om min tv som fortfarande inte har kommit....

    

Av Lisa - 25 augusti 2010 10:16

Tog lite sovmorgon idag. Antar att jag behövde det.. Har sovit i10 timmar, så jag hoppas jag överlever den här dagen. Känner mig lite krasslig, men det brukar ofta gå över efter ett par timmar..

Hinner nog inte hämta nån tv idag som det verkar.. Dom har inte hört av sig än iaf, men då får jag ta det imorgon istället :(

Har upptäckt en bra sak med att vara ensam hemma. Jag röker inte så myket. Igår gick det bara åt 4 cigg. BRAAA!! Ja vet inte riktigt hur många jag röker annars, eftersom Fredrik också nallar av dom, men 4 cigg på en dag är ju inte alls särskilt mycket, så jag kan känna mig stolt.

Av Lisa - 24 augusti 2010 21:18

Känner mig helskum idag.. Har haft ont i huvet och mått illa om vartannat hela dagen.. Dessutom har jag konstiga nervryckningar eller vad det nu är i armarna. Skit äckligt! Man ser till och med om man tittar på armen att det vibrerar.. Undrar vad det kan vara för konstigheter? Jaja, många krämpor har man haft i sina dagar, så konstigt vore det väl om det tog slut här!!

Har haft besök idag. Först kom Olivia hit och som vanligt när hon dyker upp så blir det bakning... Sen bjöd vi över mammzen på lite kladdkaka/brownies.

Senare kom Marlene och hälsade på. Så vi tog bilen och for ut å ragga lite. Drack en kopp kaffe hos Per&Emma... Nu är jag precis hemkommen från en regning power walk. kände att jag var tvungen att gå broarna runt eftersom det inte blev nån träning idag, så nu är jag nöjd!!! (förutom att jag saknar min gubbe en aning)

  

Av Lisa - 24 augusti 2010 14:20

Bara för att jag är ledig!!! BARA därför så är jag super trött idag och har en sprängande huvudvärk. Gjorde ett försök att gå på stan, men jag var hemma ganska snabbt, men jag hann iaf rafsa åt mig ett par nya leggings och en massa öl från bolaget.. hehe. Kan va bra att ha nån gång när det blir riktigt kallt!

Hoppas Hoppas att jag hinner hämta nya TVn imorgon innan jag börjar jobba!


Av Lisa - 24 augusti 2010 08:05

Va roligt det är att vakna på morgonen och titta sig själv i spegeln och börja gap skratta för att man har så otroligt snygg frisyr!! Haha, ni skulle ha sett mig. Ingen vacker syn kan jag lova!

Idag är min lediga dag, och självklart så vaknar jag halv åtta och är pigg som en mört, är det inte typiskt?

Igår kväll var jag iaf på ett svettigt och förvirrande zumba pass.. Dom 'riktiga' instruktörerna är borta, så passet blev lite annorlunda. Men det som var förvirrande var att dom hade samma musik som finns på Zumba dvdn som jag har kört hemma, och då har man ju lärt sig vilka steg och vilka rörelser som hör ihop med låten. Det blir ju så. Men nu var det ju helt andra steg, så jag fick helt enkelt föröka blockera musiken från mitt huvud för att kunna koncentrera mig, haha. Alla har vi våra knep!

Alla ni som inte har provat Zumba, ni har missat nåt!

 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska mest njuta av att vara ledig tror jag. Inga måsten, inga tider att passa, för sen blir det två långa arbets dagar igen.. Och på Fredag blir det nog lite öl drickning med vänner. Det ska bli trevligt! Hoppas att Fredrik hinner komma hen och vara med han också... Det är ju lite smått tomt här hemma..

    

Av Lisa - 23 augusti 2010 17:23

Hello hello hello.. Har jobbat även idag, och det gick som en dans men innan det var dax för hemgång så måste jag erkänna att jag var ganska trött.

Men väl hemma så kom nya krafter, det brukar bli så. Så jag sprang ner på stan och beställde Tvn vi ska ha! wiihooo! På onsdag så kommer den. Och så va jag in och beställde tatueringstid. Ska ju färglägga blommorna på armen, men jag vet fortfarande inte exakt vilken färg jag ska ha... Antingen mörklila eller magenta. Vi får se vad det blir.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta. Då är det dax för ett zumba pass på gymmet. Det ska bli kul. Tycker det är en av de roligaste tränings formerna! Jaja...   See ya

Av Lisa - 22 augusti 2010 17:45

Ja det är mycket vi planerar nu.. På inköps fronten alltså.. Vi har bestämt oss för en TV iaf. Så den ska jag kolla efter imorgon, finns den inte så får dom väl beställa hem den åt oss.. Sen funderar jag på att köpa en x10 mini pro.. Men jag blir så snål.. Fast fredde tycker jag ska köpa den, och man ska ju lyssna på gubben sin har jag hört ;)

Sedan blir det soff försäljning och ny-inköp. Måste bara byta till en 'djupare' soffa så man kan ligga och gosa lite.. Just nu har vi iofs en fräsch skinnsoffa som inte ens är två år gammal, men nä, jag är inte riktigt nöjd med den längre..

Jobbigt att allt ska kosta så mycket och att jag är en sån som håller hårt i pengarna, men som fredrik säger: Man jobbar väl för att man ska kunna köpa det man vill ha? Inte för att snåla som om man vore pank!  Men vi får se, man behöver ju inte köpa allt på en gång!

Ikväll blir jag gräsänka! Fredde drar iväg på jobb och jag ser verkligen inte fram emot att sova ensam hela veckan. Jag har nämligen blivit lite mörkrädd och otrygg på äldre dar. Men det ska nog gå bra.. Jag kan ju alltid springa ner till mamma om det blir läskigt haha!

Av Lisa - 22 augusti 2010 06:22

Regnet det bara öser ner! Så idag fick de bli promenad till jobbet.. Känns lite krångligt att cykla med ett paraply i handen så.. Ha en bra söndag!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards