★ 399 gram ★

Alla inlägg under juli 2010

Av Lisa - 5 juli 2010 12:03

Urs och fy och blä! Ja, jag klagar och gnäller idag, men det får man! Klev upp tidigt för att cykla upp på sjukan och ta lite prover, som jag egentligen skulle ha gjort för typ en månad sen. Väl framme kommer jag svettig och med andan i halsen in i ett överfullt väntrum med bastutemperatur.. 13 stycken före och EN vikarierande sköterska inne på lab..  Jaja. Det är sånt man får lov att gå igenom som människa. Men vem gillar att sitta i väntrum egentligen? Vem gillar att åka buss? Vem gillar att sitta i telefonkö? Vem gillar att betala räkningar?Och vem gillar att gå till tandläkaren? Ingen gillar det men vi måste göra det!

Jaja, nog om det, nu till något mycket roligare. Ska snart ner på stan. Måste inhandla nya gardiner. Det funkar inte med tunna vita spetsgardiner när man inte har några persienner och solen ligger på hela dagen! Tänkte även handla lite smink och annat smått och gott, och sen klockan fyra ska jag KLIPPA MIG!!! Äntligen! Som jag har väntat! Det ska bli såååå skönt!

Ha en bra dag alla!  

Av Lisa - 4 juli 2010 18:24

Äntligen har jag tagit itu med städningen! En riktig storstädning med dörrputsningar och taveltorkning och heeela kittet. Så nu luktar det Vim och skurmedel överallt. Man har liksom ingen större lust att städa på sommaren har jag kommit fram till, men nu är det gjort.

Har lite tråkigt idag, precis som det ska va på Söndagar.. Och jag kan inte ta med mig nya kameran nånstans heller eftersom jag inte har väska än. Den skulle komma med posten till veckan, det hade blivit förseningar pga vulkan askan, så jag får vackert vänta.

Men vi har fotat lite här hemma bara för skojs skull.. Här är lite bilder

               Jättekul va? hmm..

Men här är något roligare: Jättefina bilder på min fina man, som Tobbe tagit.

     

Finingen min! Nä nu måste ja gå och lämna tillbaka datorn till mamma...

See you soon!

Av Lisa - 4 juli 2010 11:11

Hej alla människor där ute! Vågar man säga att det är ganska skönt att solen inte skiner idag, eller får man stryk då? Men ni som känner mig förstår ju att jag faktiskt får säga så, med tanke på min sjukdom. Tyvärr! :(

Jag led verkligen igår! Vår lägenhet är så fruktansvärt varm, så vi fick lov att gå hit ner till Mammzens super svala lya på kvällen, för det var helt olidligt. Vi hyrde 'Läckan' igår. Ni har kanske sett eller hört talas om den? Det är en miniserie eller vad man ska kalla det. 4 avsnitt (på samma skiva of course) från -94. Jag tycker sånt där är skitbra! Så vi spenderade 4 timmar av kvällen med flashbacks från tidigt 90 tal. Sen gick vi hem och har inte alls sovit särskilt gott i vårt kladdiga sovrum. Jag måste köpa en fläkt!

Nu vankas långprommis med alla vovvar! Ha en bra söndag!  

 

Av Lisa - 3 juli 2010 16:40

Min syster sjöng den här låten på bröllopet, och pappa spelade gitarr!

Tror ni det var många ögon som var torra? Jag hade aldrig hört den förut och ärligt talat så gillar jag INTE hans röst, men Emma sjöng den sååå vackert. Nu kan jag inte lyssna på den utan att tårarna kommer!


Har haft ännu en bra dag idag! Även fast humöret inte varit på topp. Men det har sina naturliga orsaker, och alla tjejer förstår nog vad jag menar. Blääää! Nu har jag just sprättat en kall och håller på med middan! Kycklingsallad med mango-dressing. Smaskigt!

Vår lya är som en bastu och balkongen är tio gånger värre, men man ska inte klaga.. JO, på hyresvärden kanske, som inte kommit och satt upp dom utlovade persiennerna..hrm. Man kanske ska påminna dom?

See ya!

  

 

Av Lisa - 3 juli 2010 10:32

Är huvve dumt får kroppen lida! Min mage vill inte va me idag! Det är straffet för den där flottiga pizzan jag åt igår. Urs och fy!

Sitter här och försöker ladda för en svettig bergs bestigning med hela krull gänget, väntar bara på att Fredde ska komma från gymmet och även på att min mage ska bete sig som folk igen!

Har testat mig fram lite smått med nya kameran, men man är ju ingen expert än på LÅÅÅÅNGA vägar. Men det blir ju iaf väldigt skarpa bilder.

Här är några testbilder. (skit i motiven, det är kvalitén jag vill visa hehe)

     

Övning ger färdighet, och tro mig, jag kommer att öva MYCKET! Och när jag blivit duktig så kommer jag säkert vilja köpa nåt värre objektiv sen så man kan ta bättre bilder. En ny hobby!

Nu måste jag torka lite spya här, Ozzy kräktes på golvet... Ja det kan ju också bli en hobby hehe.

Glöm inte solskyddskrämen idag flickor och pojkar! Puss   

Av Lisa - 2 juli 2010 22:58

Vilken snajsig dag det varit idag! Inte bara vädret! Det var otroligt skönt att motionera i morse. Har ju legat på latsidan i några dagar, så man har verkligen känt att det fattats nåt! Svettig och grann blev man, men en dusch gjorde susen.Sen kunde jag ju inte låta bli att springa ner på Videoteket och hämta mitt paket från Bubbleroom som kom idag!! Hoppade i mina nya kläder och tog med mig maken på stan för att lämna in min älskade dator.. Separationsångesten är ett faktum! haha. Men jag blev snabbt tröstad när Fredrik slog till och köpte en Nikon D 3000 till mig! Så nu har jag äntligen min systemkamera som jag velat ha sååå länge!

Tog en liten extra sväng med krullgänget (alla hundar vi vaktar i helgen), ner till älven så dom fick bada.. Men jag stod för badkrukeriet idag och skyllde på att jag var rädd för blåskatarr, hehe.

Eftersom det är Fredag så slutade självklar dagen med att man tyckte man kunde svulla lite. Så en flaska skumpa och varsin pizza råkade slinka ner där.. hmm.. Men jag minns knappt sist jag beställde en pizza, så jag njöööööööt av den, för det kommer dröja länge till nästa gång!

Nu har vi just kommit från mammzen där vi sett en barnfilm som vi hyrde.. Det var om nån Sol Prinsessa eller nåt sånt. Det är ju lättsamt att titta på barnfilm ibland.

Äää, nu ska jag sluta dravvla! Ta re lugnt!   

 

Av Lisa - 2 juli 2010 13:34

 

Nu är det färdigt med sånna här värdelösa mobil bilder för nu kommer jag att fota med en Nikon D 3000 !! Jiippiiee!

Min underbara MAN köpte nyss den till mig   

Så nu är jag världens gladaste fru!!!

  

Ville bara slinka in och skryta lite :)

Av Lisa - 2 juli 2010 09:44

Urs vilken natt! Fick världens feberfrossa och värk i hela kroppen igår. Det var väldigt synd om mig ska jag be att få tala om. Vaknade för ett tag sen heeeelt blöt i svett, men nu känner jag mig som vanligt igen. Undrar om jag ska öka på min kortisondos på eget bevåg? Jag får ju göra det, men jag borde nog ta prover först iaf, men ska bara orka ta sig upp till det förbannade sjukhuset.. ååå va jag är ansvarslös!!!!

Nä, vi ska snart ta en långpromenad med 4 hundar hade vi tänkt, bara man får pigga till sig lite först. Solen skiner ju och det kommer nog bli en riktigt varm dag!! Så everybody: NJUT!!!

  haha! Fredriks min är väldigt tilltalande på den här bilden!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards