★ 399 gram ★

Alla inlägg under juli 2010

Av Lisa - 13 juli 2010 17:14

Ibland är det ingenting som funkar! Helst plötsligt bara tappade jag gnistan. Blev sur, yr i huvet och super trött. Tappade lusten till allt. Så nu står det grejjer innanför dörren som ska upp på vinden, disk i köket och jag känner bara BLÄÄÄÄ! Dessutom så blev maten inge god heller! Undrar vad det är som händer i kroppen och hjärnan när det blir så här? Det händer nämligen mig ganska ofta, och oftast helt utan förklarlig orsak. Ja, man är ju inte riktigt frisk i skallen så....

Men nu ska jag ner till mammzen och lämna igen datorn så hon få surfa lite nu när även hon har kommit hem från urskogen!

Tjingeling

   

Av Lisa - 13 juli 2010 14:17

Nämen ojdå! Jag gick på stan för att köpa en dammsugare eftersom min gick sönder, men kom istället hem med en massa kläder.. haha. Det var så varmt och kvavt så det kändes inte särskilt lockande att gå omkring och bära på en dammsugare genom hela stan. Men ett par påsar med kläder är ganska lätt att bära på, dessutom så var det Fredrik som fick äran att bära, och även att betala hehe.  Äsch, dammsugaren kan vänta tills imorgon, det är ganska rent här hemma ändå!

Var uppe med tuppen imorse och stack iväg på jobbet. Det är så skönt att jobba förmiddag och sluta tolv. Man har lixom hela dagen kvar när man kommer hem! Har inga planer för dagen förutom en liten motionsrunda sen när det blivit lite svalare.. Kanske även en hårfärgning skulle vara på sin plats. Den som lever får se :)

See ya  

Av Lisa - 12 juli 2010 18:39

Ja då var man hemma igen då! Har haft supersköna dagar i stugan med bad, bastu, båt, fiske, öl, skratt och alldeles för mycket sol! Jag fick panik första dagen när jag insåg att det var extremt mycket och EXTREMT STORA broms!! Jag trodde först det var getingar eftersom dom var randiga, men efter man fått sig några bett så insåg jag att det faktiskt var genmanipulerad broms (enligt mig) Så nu sitter man här med en miljon bett över hela kroppen, men det ska väl vara så på sånna där ställen antar jag.

Har självklart fått för mycket sol på mig, men jag har varit noga med solskyddet. Håller tummarna för att det inte kommer nåt bakslag nu.. Tänker INTE bli sjuk!!!

Är heeelt slut nu, så jag avslutar detta med lite bilder från helgen..

     

Av Lisa - 8 juli 2010 10:36

Till er som undrar om min sjukdom: Jag har alltid haft svårt att kort och gott förklara vad SLE är, eftersom den är så mycket! Men läs igenom den här länken så kanske ni förstår: SLE   Jag tycker nästan mer synd om dom som har sle och har mer hudproblem än vad jag har. För man känner sig ju så ful när man har fläckar och röda fält i ansiktet, men jag har haft turen att bara bli drabbad av 'fjärlilssyndromet' en enda gång, och det var 'tack vare' det som dom upptäckte att jag hade SLE, så jag hade tur i oturen kan man säga!.


God Morgon! Ja, jag har haft sovmorgon idag. Jag la mig klockan tio och sov till tio, så tolv timmars skönhetssömn har jag fått. Sååå skönt!

Hade så grymt tråkigt igår utan Fredrik & Mini så jag visste inte riktigt vart jag skulle he mig själv. Tog en joggingtur i värmen och höll på att dö av svett, haha. Sen hade jag lite spa här hemma, men inpackningar och fotbad, så idag känner jag mig fräsch i både hud och hår!

Ska snart iväg och jobba och sen bär det av till skogen! Sol, bad, fiske, båt och bara mysa, slappa och njuta av att inte ha varken TV eller dator! Det ska verkligen bli skönt!

Tar självklart med mig nya kameran och knäpper en jädra massa kort, så den blir det bild marathon på blekfeta halvnakna norrlänningar ute i skogen! De ni!

Ha de bra!  

Av Lisa - 7 juli 2010 16:47

Just idag skulle jag vilja vara i någon annans kropp! Någon som kan ligga och glassa i solen dagarna i ända utan att sedan få värk i hela kroppen, feber, inflammationer.. och sedan proppa i sig kortison och cellgifter för att bli frisk igen! Jag sitter ute korta stunder för det är klart som fan att man vill ha lite färg och vara ute i solen som alla andra människor. Men jag kan inte gå ut utan att först smörja in hela kroppen med solskyddsfaktor 20 MINST! Kladdigt och svettigt blir det! Urs och fy! Vill bara njuta av sommaren! Idag håller jag mig inne så mycket som möjligt eftersom jag ska ut till stugan sen, och där kommer det nog bli en hel del sol, så jag får nog spara mig till dess, så det inte blir på tok för mycket. Det vore ju kul att kunna hålla sig frisk åtminstonde EN sommar!! Förra sommaren var det bara cellgifter som gällde, och somrarna före det så har det bara varit sjukdom, sjukskrivning och långa tråkiga dagar. Ja, just idag känner jag mig lite bitter! Men det finns så mycket annat i livet som är guld värt, så man ska inte haka upp sig och låsa fast sig vid en enda sak. Det är bara att njuta av det man har. Acceptera det jag inte kan förändra!


Var bara tvungen att få klaga och gnälla lite

Av Lisa - 7 juli 2010 12:58

Ingen gubbe och ingen hund! Dom tog sitt pick och pack och åkte till stugan med mamma. Själv så ska jag ju jobba imorgon, så jag kunde inte åka med just nu. Vädret är ju kanoners kanoner, fast imorse när jag stack till jobbet så regnade det.

Ja, som sagt.. Vad ska man göra nu då? Äh, jag kan nog roa mig på nåt vis. Tänkte umgås lite med Andreea senare idag. Kanske ta ett glas champagne eller nåt. Men nu blir det en kaffe på balkongen. Får väl se hur länge man pallar.. (42 grader)

Puss på er  

       

Av Lisa - 6 juli 2010 13:24

Å va jag är less på att va utan dator! Och ändå har det bara gått 4 dagar haha. Snacka om beroende! Sitter just nu nere hos mammzen och tjyvsurfar..

Dagen har varit som vanligt. Powerwalk på morgonkvisten, sen har ja duschat och stått och fixat och donat med min nya frisyr. Nu vill jag klippa mig mera, mera, mera!

I eftermiddag blir det arbete, så jag har beställt regn och rusk. Så blir det dåligt väder så skyll på mig!

Ha de!  

Av Lisa - 5 juli 2010 20:03

Känner mig lite som en ny människa just nu! Hur skönt är det inte att handla nya grejjer då? Har klippt mig också dessutom, och det är såååå skönt. Syns inte såå bra på den här bilden eftersom jag nyss varit ute och svettats och blivit blöt i håret.

  Men hur som helst så är jag nöjd! nästa gång ryker nog ännu mer hår känner jag redan nu!!

Nya gardiner blev det också, så nu lyser inte solen in hos oss längre :)

  Sådär får dom hänga under dagen, men sen drar man isär dom och sätter upp omtagen och det blir sååå fint!!

Har även köpt lite nytt smink och sånt idag.. Fan vad jag slösar alltså.

Nä nu ska jag umgås lite med min kära mor här!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards