★ 399 gram ★

Alla inlägg under juli 2010

Av Lisa - 18 juli 2010 15:47

Ja då har man fördrivit en halv söndag då. Jobbat och svettats och längtat hem. Och nu när jag väl är hemma så funderar jag på vad man ska hitta på?! Fredrik hade åkt iväg till en badplats med Mamma, brorsan, syrran och ungarna, så jag är heeeelt ensam. Men han hade tvättat idag (kors i taket) Nä, ja tror jag ska ta en prommis. Det kan aldrig bli fel. Kanske tar med mig kameran också och försöker få till några roliga bilder. Jag måste bli duktig på det här nu, men jag har lixom ingen inspiration och jag kan inte riktigt med alla inställningar än. Sen är man väl kanske inte sådär super talangfull heller ÄN, haha. Ingen naturbegåvning om man säger så! Nä, nu går jag ut! Hej å hå

Av Lisa - 17 juli 2010 14:28

Vad är det här? Har så ont i magen så jag blir tokig! Man blir så trött, men sånt är livet. Ska iväg på jobbet om en timme och det känns inte särskilt lockande om jag ska vara ärlig, men än en gång: Sånt är livet. Jaja.. Roligt inlägg va? Ha de bra!

Av Lisa - 17 juli 2010 00:19

Är ni vakna? Själv så tänkte jag nog hoppa i säng strax. Har såååå ont i benen efter mitt gym pass i morse.. Dessutom så tog jag en promenad bort till stugan strax efter, så mina stackars SLE-ben har nog fått jobba lite för hårt idag. Dessutom så åkte jag ju på en massa krattning och gräs röjning i stugan, så jag är SLUT SOM ARTIST! Ont i både händer, fötter, knän och axlar.. Men vi har haft mysigt. Grillat och fixat lite fint där inne. Fredrik har varit borta hela dan, och jag har varit uppe i stugan, men nu är vi på hemmaplan igen och kollar på en SKITFILM! Så därför så kastar jag in handduken och säger natti natt! Imorgon kommer storasyster och barnen, men självklart så har jag 4 dagars arbete framför mig.. Men vi hinner nog ses ändå!

Sov gott  

Av Lisa - 16 juli 2010 09:29

Gud va skönt att vakna och höra regndropparna skvala! Det är svalt i lägenheten och jag bara njuter!! Vi kommer INTE bo här en sommar till, det går bara inte. Det blir så fruktansvärt hett i alla rum, så man kan ligga naken, helt stilla på soffan men ändå svettas som en gris! Urs säger jag bara!

Igår kände jag mig ganska duktig! Vi kollade på film, och vad gör man när man ser film? Jo, äter chips och ostkrokar såklart, MEN: Jag åt inte ett enda chips, jag bestämde mig för att dippa gurka och morötter istället. Jag tror jag vräkte i mig en och en halv gurka eller nåt, haha. Men det får man! Kan förresten tipsa om en skön film: Kick Ass  Fan va bra den var. Trodde de skulle va värsta barnfilmen, men ack så fel jag hade!

Nu ska jag göra mig redo för GYMMET! Där har jag inte satt min fot på vääääääldigt länge, men nu regnar det, så nu är det dax!

Ha en bra dag!  

 

 

Av Lisa - 15 juli 2010 18:52

Äntligen har jag fått tillbaka min dator! Hoppas nu att det kommer funka som den ska! Den har varit kraftigt saknad kan jag tala om!

Har haft en bra dag idag med långpromenad i solen i morse, svettigt men hur skönt som helst! Sen var jag tvungen att göra något mindra kul. Blodprov! Eftersom jag har STORA svarta blåmärken lite här och var på kroppen och ser ut som om jag får stryk varenda dag, så misstänker jag att mitt PK är på tok för högt! Det var stick nummer ETT...

Sedan gick vi ner till älven och tog ett dopp och det är alltid lika skönt! Jag är verkligen en riktig bad-nörd!!

Mamma har hyrt en liten stuga, bara nån kilometer härifrån. Supergullig och man kan promenera/cykla dit och vi får vara där hur mycket vi vill. Så idag åkte vi dit för att fixa lite. Jag ville ju göra lite fint ute på verandan på en gång så jag gick iväg och plockade lite blommor... Där fick jag stick nummer TVÅ! Jag fick ett getingstick, och det gör fortfarande ont! Hade glömt att det gör så satans ont, men nu blev jag påmind om varför jag är så rädd för getingar iaf! Urs&fy..

Ja, det var min dag det. Här kommer några bilder från igårkväll och ett litet collage på lilla mys stugan!     

Ha en bra kväll!  

         

Av Lisa - 14 juli 2010 23:32

pust vilken varm dag! Men det har varit en kanon dag med stug-tittning, shopping och som avslut på dagen en trevlig kväll med god mat, vin och skitsnack med sköna brudar. Känner mig inte så trött än så det får bli en film m gubben innan man hoppar i säng.. Imorgon har ja lovat mig själv ett straff pass för allt onyttigt jag vräkt i mig. Fy skäms! Börjar bli en dålig ovana

Av Lisa - 14 juli 2010 17:17

Äntligen äntligen! Har varit på Mio och beställt min blivande Tv-bänk.

 

Den här fina, fast självklart VIT (fanns ingen bild på den vita) Kommer bli kanonsnyggt! Köpte även lite annat smått och gott som man aldrig kan låta bli när man är på Mio! Så nu är det bara att vänta och vänta och vänta.. Det lär väl ta nån vecka innan den kommer, så då har jag lite tid på mig att göra mig av med skåpet jag har i sovrummet, eftersom den nuvarande TV-bänken  (som egentligen är en byrå som tillhör sängen) ska in i sovrummet.. Så den som vill ha mitt skåp, säg till så är det bara att komma och hämta det!! Ska lägga upp en bild på det sen när jag får möjlighet.

Nu blir det kaffe och mörk choklad här hos mammzen!!

Av Lisa - 14 juli 2010 09:08

God Morgon världen! Känner mig så less.. Mår fortfarande illa och jag vet inte varför. Nej jag är inte gravid, kanske har man dragit på sig nån mag bakterie från sjövattnet i stugan eller nåt. Illamående kombinerat med värme är ju inte det ultimata, men det går säkert över.

Hade ju tänkt följa med Fredrik på gymmet idag, men just nu känns det inte så värst vidare lockande. Nä, vi får se.

Ikväll blir det till att umgås med bruttorna och dricka lite vin. Ska bli trevligt det! 

Ha en bra dag


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards