★ 399 gram ★

Alla inlägg under juli 2010

Av Lisa - 22 juli 2010 13:32

Regn och rusk. Men det gör inget, för jag ska jobba. Har nyss varit och lunchat på Valvet, och Guuuudars vilken smarrig lunch buffé dom har där! Verkligen att rekommendera!

Nu har jag nyss haft en eventuell hundköpare på telefon... Ååå.. Det är verkligen blandade känslor i det här! Min lilla Mini!!!! Men det var en kvinna från Värmland och hon lät jätte trevlig. Dom ville gärna komma och köpa henne redan idag, men då visste hon inte hur långt bort vi bodde. Så hon skulle höra av sig senare.. Men det kändes bra på telefon iaf, hon lät seriös och var väldigt trevlig och hade dessutom en 'rasfrände' åt henne.. Ja, vi får se. Mini är ju lyckig var som helst egentligen så det är väl mest jag och Fredrik som kommer att våndas över det här.

Nu är det barnfilms-marathon hos oss. Vi har hyrt tecknade Alice i underlandet, Winx club och Never ending story.. Och nellie sitter bänkad! Men jag ska snart iväg och jobba några timmar, så jag får inte va me nå mer..  Ha en bra dag!

                Min lilla söt tjej!!!

Av Lisa - 21 juli 2010 23:28

Efter en lång dag kan jag äntligen sätta mig i soffan, nyduschad och redo för sängen! Känns som om det har varit världens längsta dag idag, jag vet inte riktigt varför, men jag var ju uppe rätt så tidigt... Men nu är den slut, och imorgon är det dax för jobb igen. Det känns som om det enda mitt liv består av just nu är att jobba, äta och sova. Det blir lixom inte att man hittar på nånting. Skulle bara vilja åka iväg nånstans, bara komma bort från den här hålan ett par dagar, men det bli lixom aldrig av.. Både jag och Fredrik är lite handlings förlamade på nåt vis. Vi är ju vana att köra bil jämt och ständigt och bara åka vart man än får lust, men nu är det inte så längre och det är lite svårt att anpassa sig kan jag erkänna..

Har svarat på lite annonser idag. Folk som vill köpa hund/bli fodervärd. Har än så länge en tjej som eventuellt är intresserad av att köpa.. Men vi får se. Hon bor ganska långt bort.. Men hon hade en PowderPuff redan och jag vill ju gärna att Mini kommer till någon som har en kompis åt henne, för hon trivs verkligen inte att vara ensam!

Idag åkte vi ut till min Moster och hälsade på! Barnen körde sina små 4 hjulingar och hade hur kul som helst och vi tanter satt och prata en massa skit och drack kaffe. Sen tog vi en liten promenad och gjorde årets snuskigaste fynd mitt på vägen BLÄÄÄÄ! Urs vad jag tycker illa om ormar, men jag kunde inte låta bli att ta en bild (såg att huvet var mosat, så den var garanterat död)

  Kolla in snuskot!

Av Lisa - 21 juli 2010 10:47

God Morgon alla! Blev väckt av att Jonas knackade på dörren halv åtta imorse, så då klev vi upp. Sen tog jag en riktigt svettig springtur och det var såååå skönt! På hemvägen plockade jag med mig Nellie från mamma, för dom låg ju fortfarande och sov. Så nu har vi suttit här och ätit frukost och tittat på Narnia (igen). Hon älskar verkligen den filmen! Precis som jag!

Igår bestämde vi oss, jag och Fredrik. Vi har ju funderat länge på att göra oss av med Mini, men nu har vi bestämt oss. Antingen så säljer vi henne, eller sätter ut henne på foder om vi hittar en fodervärd. För jag skulle gärna vilja ha ett par valpkullar efter henne och då passar det ju perfekt att fixa en fodervärd. Då kan man har ett avtal att jag tar två kullar och sedan får dom behålla hunden! Det känns dom det enda rätta, för jag känner att jag mest är sur och irriterad på hund stackarn! Min lilla plutt.. Det blir säkert jobbigt, men SKÖNT!!!!!

        

Av Lisa - 20 juli 2010 14:08

Va glad man blir.. När hunden kommer hem och har rullat sig i nåt som stinker KATTPISS! Fick ju lov att duscha och skrubba både hunden och halsbandet. Urs vilken stank! Men nu luktar hon gott igen!

Mitt fula öga blev bättre!!! När jag varit vaken några timmar så såg jag nästan normal ut igen. Hoppas hoppas att det går över helt nu!!!

Fick nån städnoja här idag, så jag har städat och grejjat och donat tills jag var helt blöt i svett. Nellie har varit här och ätit lunch och tittat på tecknade Narnia också. Nu är det snart dax att ta tramp racern upp till ärtriksvägen och slava i några timmar..

     

Av Lisa - 20 juli 2010 09:57

Vaknar upp ur dimman och känner mig tung i huvet. Svullen och trött stapplar jag in i badrummet bara för att se det jag känt på mig i flera dagar. Fulögat!! Har haft värk i ena ögat i flera dagar och jag känner igen den smärtan och har bara väntat på att ögat ska svälla upp. Så idag ser jag lite konstigare ut än vanligt med ena ögat mindre än det andra. Men det är inte så illa som det varit förr, men vi får se om det går tillbaka eller om det sväller ännu mer. Det är tydligen ganska vanligt när man har SLE att man får problem med ögonen, så jag vet ju vad det beror på, men det är ju aldrig roligt att gå omkring och se ut som ett monster!

För övrigt så ska jag jobba idag.. Men idag börjar jag 15.00 så jag kan dega här hemma halva dan innan det är dags att bege sig! Ska bli så skönt att vara ledig sen, fast det är bara en dag, sen är det dax igen, men sånt är livet! Vill man kunna shoppa och betala räkningar så är det bara att gilla läget!

Ha en bra dag!  

Av Lisa - 19 juli 2010 22:06

Taggad ja, det blev jag! Sitter här och luktar svett efter ett intensivt Zumba pass på Gold´s! Det var verkligen kul! Att stå ensam hemma framför tvn och hoppa och studsa känns ju ganska fånigt, men det här var riktigt kul! Precis vad jag behövde också! Har haft några dagar då jag bara känt mig sååå ful och fet och allmänt sur och tråkig har jag varit. Men jag har inte riktigt tänkt på att det kanske skulle bli bättre om jag tränade! Jag har ju tränat och motionerat konstant varje dag ganska länge, men nu har det lixom inte blivit av på ett tag. Inte lika ofta iaf. Värmen, jobbet, lathet.. Allt det kombinerat har bara gjort att jag hellre legat hemma eller ätit en massa onyttigheter!! Urs, det får va slut med det nu. Och det får vara slut med LCHF kosten också för den delen. Är SÅÅÅÅÅ LESS!!! Vi har ju ätit den maten nu i över ett år (fuskat en del då, men i det stora hela) och nu vill jag bara spy på  bacon, ägg, grädde, broccoli.. BLÄÄÄÄÄ!!!! Nä, det får bli nån annan metod nu. Viktväktarna kanske? Eller varför inte GI?

Jag måste lixom följa nån slags linje i mitt ätande, annars känner jag inte att jag har kontroll och det gillas INTE! Kalla det ätstörning, kontrollbehov eller va fan som helst, men det är skönt att ha kontroll! Synd bara att man faller för frestelserna alldeles för ofta!!!

Nä, nu ska jag duscha, och vänta på min favvoserie DEXTER!

         

Av Lisa - 19 juli 2010 17:15

Men goddag goddag! Börjar kännas tjatigt att tala om att jag har jobbat, men så är fallet även idag. Kom hem och var totalt slut. Sur, grinig och jätte trött. Men nu börjar jag känna mig lite piggare.

Tog en tripp på stan med mammzen, syster och ungarna. Jag köpte ett par nya kuddar till vardagsrummet och lite annat smått och gott.

Ikväll funderar jag och Emma på att gå på ett Zumba pass på Gold´s Gym... Fast jag har inte bestämt mig än, men det lutar åt att det blir så. Lär ju såklart bli ÄNNU MER slutkörd, men va fan. Man kan ju inte sitta hemma och dega hela tiden.

Nu ska jag tömma skåpet i sovrummet som Andreea ska komma och hämta sen. Väntar och väntar på att min Tv- bänk ska komma så jag kan homestyla lite.. Men det är ju sommartider, så det kan nog hända att jag får vänta lite längre än jag tror och hoppas.... hmm...

Av Lisa - 18 juli 2010 22:14

                   


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards