★ 399 gram ★

Alla inlägg under juni 2010

Av Lisa - 6 juni 2010 01:20

Midnatt råder men tyst är det inte i huset ;) Nej för vi kom just hem. Dagen och kvällen har spenderats med vänner. Mat och (hör och häpna) Basket! Vi har lirat basket i flera timmar och det var rätt kul faktiskt. Tog en liten paus och gick upp till Andreea och hälsade på en sväng och surrade lite med henne, sen blev det film hos Zib.. En skitbra film, men nu kommer jag inte ihåg va den hette mohahaha.

Bör nog gå och sova snart, för imorgon blir det arbete för hela slanten..

Vi har pratat lite kring ett visst ämne.. Mini.. vår hund. Hon är ju så söt, men ibland så funderar vi på varför vi ska ha hund för.. Man blir ju ganska bunden på ett vis, det ska fixas och donas hit och dit. Ja ni vet. ANSVAR. Man kanske ska sälja henne? Men det får bli en låååång funderare innan det blir nåt beslut på den punkten. Dessutom vill vi ta en valpkull på henne först. Ja vi får se... Det skulle ju kännas konstigt.. ååå min lilla skrutt!

 

Sov gott   

Av Lisa - 5 juni 2010 13:55

 

Ja..jag är sur!!! På skitdåligt humör och jag vet precis varför. Tabu belagt ämne, men det är dax för alla kvinnors favoritvecka. Ok, inte världens undergång. Men (ett väldigt stort men) idag är det 22 dagar kvar till bröllopet. Det betyder då alltså att nästa gång det är dax kommer vara just den veckan! Nä, då ställer jag in bröllopet! Det blir inget! En sur lisa med mensvärk haha. Nä, jag håller tummarna för att kroppen lyder mig och inte ställer till med nå skit för mig! Hur kul bröllopsnatt blir det om man har mens då? haha.

Nog om det, jag blir bara sur av att tänka på det! Morgonen har bestått av massor med kaffe, kokta ägg, träning, dusch och sedan en tripp på stan. Handlade en liten present till lillasyster som fyller 15 imorgon, och även lite annat smått och gott.

Ikväll blir det tacos på vårt vis. (tråk-tacos utan bröd alltså) Det blir säkert nån film också om jag känner oss rätt! Va ska du själv göra?


Nu kom solen :)  

Av Lisa - 5 juni 2010 00:27

Hei Kommppiiis! Är sitter en donna pumpad med sin favoritdrog The Big Bad Sugar! aaaah. Kunde bara inte hålla mig. Så när jag kom hem från slaveriet så övertalade jag min lilla Sugar Daddy att följa med på Videoteket. Choklad for the win! Hyrde även Sherlock Holmes filmen. Så nu har vi svullat och gluttat på den. Filmen var bra och godiset var utsökt! Särskilt min nya kärlek Toblerone White.. mmm. Men man MÅSTE suga på bitarna och låta dom smälta i munnen. Det är dödsstraff på att tugga och svälja! haha. Nä, nog med godisromantik nu.

Hade en hyfsad kväll på jobbet.. Same same, men skönt att göra nån nytta. Imorgon blir det (av förklarliga skäl) ett straffpass antingen på gymmet eller i spåret. Vi får låta vädergudarna bestämma!

Nu är det sängen som gäller!

**Living My Life**

  

Av Lisa - 4 juni 2010 15:35

Är lika mupp som jag ser ut ;) känner mig bara så otroligt trött idag så jag är väldigt glad att jag har en vilodag innan nästa arbetspass..

Av Lisa - 4 juni 2010 10:52

Goood Morning! Tog en (enligt mig själv) en välförtjänt sovmorgon idag och drog mig nästan ända till klockan tio! Sååå skönt!

Idag blir det arbete mellan ett och nio så jag behövde den sömnen!


Slinker in med en liten blid på mina nya skor som jag är supernöjd med.

(inga converse, men vad säger man? Jag gillar att handla BILLIGT)

 


Ha en kanondag, det tänker jag ha!   

Av Lisa - 3 juni 2010 21:54

Good Evening Friends & Frienemies   

Idag har jag lärt mig: Att cykla i motvind är... ja, som att cykla i motvind! Förjävligt helt enkelt! Man trampar och trampar men kommer fan inte framåt! haha. Tog mig iaf en bike ride upp till sjukan idag, och jag kan lova er att jag fick pump i benen! Väl inne på lab, kom jag som nummer 2 i kön, men lyckades ändå få sitta och vänta i en halvtimme.. Och vad gör man när man väntar? Tittar ut genom fönstret kanske.. Och beskådar skyfallet som dränker ner hela min cykel som står där nere.. mmmm livet är härligt!

Det var nog kanske inte så konstigt att jag var på dåligt humör innan jag var hemma igen..  Regn,blåst,väntan,stick i armen,blöt i röven...

Fredrik kom hem runt fyra idag! Hade ju förväntat mig att han skulle komma redan i morse, men dom blev kvar hela dan. Fattar inte hur han orkar. (och han är fortfarande vaken..?hmmm)

Hade ju bakat en cocoskladdkaka idag när jag hade lite att göra, så den åt vi upp medans vi såg söt-filmen filmen 'Hatchiko' och snyftade lite i smyg! (åt 2 stooora bitar)

Har även haft Marlene´på besök, så vi har suttit här och snackat en massa skit i ett par timmar. Men henne fick man ju inte bjuda på nåt annat än en kopp TE.. hihi

Nu har jag avslutat denna dag med en straff joggingtur och lite golv-träning. Snart blir det sängen och imorgon ska det jobbas!

Japp, det var min dag kort och gott! Sov gott bruttor och kalvar!

Av Lisa - 3 juni 2010 12:01

Blåååsigt värre idag! Men det gör inget. Det var ganska skönt att promenera imorse ändå. Jag och Mamma tog med oss alla vovvarna på en sväng.. Lite bilder från den svängen kommer här.

                Lite tråkigt att det inte riktigt går att fånga saker så bra på bild.. Men det såg iaf väldigt roligt ut när Tanya stod och grävde i ett hål och stoppade ner hela huvet!!

Plockade lite mera liljekonvaljer också, dom luktar ju såååå gott :)

 

Nu ska jag snart upp på sjukhuset. Ska ta en massa prover och har skjutit på det i över en månad, men nu ska jag faan dit! Och efteråt så ska jag ta en date med Marlene´som jag inte har träffat på snart två år tror jag, så det ska bli trevligt!

Av Lisa - 2 juni 2010 20:33

Godkväll everybody! Nu sitter jag här igen. Fötterna på borden TVn på och datorn i knät. Har haft en kanondag idag med shopping, hundar, syskon och sol!! Har även fått en del ärenden uträttade. Bl a så har jag lämnat in vigsel papperen på kommun huset, så nu är det bara att invänta samtalet från vigselförrättaren :)

Var även in och pratade lite med frissan som ska fixa mitt hår. Nu börjar jag verkligen längta! Det är ju så kort tid kvar nu och jag orkar snart inte gå omkring och vara nervös längre!!! haha. Hoppas på en fin dag   

Fick mig en glad överraskning när jag ställde mig på vågen också. Är alltid lika nervös när jag ställer mig där och är alltid beredd på det värsta, även fast jag vet att jag äter bra och motionerar och tränar varje dag. Det är som en domedag varje gång, men nu är det bara 2kg kvar tills jag nått mitt mål.. 2kg på 25 dagar. Det klarar ju vem som helst!! Weehoo!!

Jag och Olivia tog en prommis upp till Pettersborg nu på eftermiddan. Tog även med oss tjock Doris (mammas lhasa apso), hon behöver VERKLIGEN extra motion. Jag var ju där uppe imorse också, men den här gången såg jag alla liljekonvaljer som växte där, så jag plockade en liten bukett! Såå mysigt med lite levande växter här hemma ibland.

 

Mys Pys   ! Imorgon har jag ingenting planerat. Inga måsten, inga tider att passa (tror jag??) Men jag lär nog sätta mig själv i arbete ändå, jag som inte kan slappna av en sekund under dagen utan dåligt samvete!


Nu ska ja se vad jag kan hitta på för nyttigt kvälls snask ikväll.. Självklart e ja sugen på choklad, men det blir INGENTING sånt!!  PEACE OUT!

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards