★ 399 gram ★

Alla inlägg under juni 2010

Av Lisa - 18 juni 2010 12:05

Men oj vilken trevlig dag. Regnet öser ner! Tur man inte är en sockervadd då! Har inget speciellt på tapeten idag, förutom att jag ska följa med min stackars gubbe till tandläkaren och se till så han får nå dunder värkisar och penicillin.. Han har ju dragit en visdomstand och fått infektion, så han ligger här och åmar sig i smärta.. stackarn..

Later....

Av Lisa - 17 juni 2010 09:44

Urs vad jag fryyyser! Det är verkligen inte skönt inne, undrar om det är skönare ute? Knappast.. Ska snart ut på min morgonrunda men jag måste hälla i mig några koppar kaffe först, så jag kommer igång ordentligt.

Fredrik jobbar idag och jag börjar jobba klockan fyra, så vi går om varandra idag.. Tråkigt, men sen är jag ledig resten av veckan!!!! Egentligen skulle jag ha jobbat Lördag, Söndag, men jag lyckades byta bort dom passen eftersom det är dax för MÖHIPPA!!! Ååå jag är så nervös och spänd inför Lördagen. Jag vet ju iNGENTING.. Jo, jag vet att vi ska åka runt halv tio på morgonen.. Jag måste ha varma kläder och en handduk med mig.. (inga badkläder, bara handduk??) Ja dom har verkligen lyckats med att hålla en hemlighet allihopa som vet, för mina gissningar är enbart baserade på vad jag tycker är roligt, för det ska tydligen vara nånting som jag tycker om...

Jaja, det blir garanterat KANON!!!

Idag har jag värk!! I ena axeln och i båda händerna. Och jag vet PRECIS varför. Jag gick med en påse över axeln igår... och senare bar jag två tunga kassar. Herre gud att man ska vara så klen, men det är ju såklart pga sjukdomen det vet jag ju. Men jag undrar varför jag inte får såhär ont när jag styrketränar??! Fast då är det väl under lite mer kontrollerade former och rörelser.. äh jag vet inte. Nu svamlar jag bara


Ha en bra dag alla!  

Av Lisa - 16 juni 2010 16:30

Vilket jädra monsterpromenad vi tog! Fast vi hade tänkt gå hela dagen, men Fredrik fick ju dra ut en visdomstand hos tandis, så han var inte riktigt på topp. Men vi gick i två timmar efter Nipleden och det är sååååå fint. Fast lite då och då kommer sånna där helvetiska uppförsbackar så man får nästan klättra, men sen pulserar det i rövmusklerna kan jag lova!

           

Nu har jag nyss varit på BOLAGET! Påsarna blev så tunga så nu känns det som om armarna är 2 meter långa! Det blev nio liter vin och lite annat smått och gott.. Här ska supas! haha. Nej, det är ju såklart till bröllopsfesten!! Hittade även superfina servetter med vita rosor som jag köpte en hel drös av.. 11 dagar kvar! Dricker ihärdigt mina protein drinkar som jag är skiiit less på. Men jag upptäckte att jag nog får saltbrist, så jag började morgonen med en tesked salt idag. (för er som inte vet så är ett tecken på saltbrist att man blir väldigt frusen, så fryser du ofta så fundera på att öka på ditt saltintag)

Nu blir det till att hänga lite tvätt här tror jag bestämt..  Ciao  

Av Lisa - 16 juni 2010 10:45

Hej o Hå vilken sovmorgon! Jag vet inte vad det är med mig men senaste dagarna har jag bara känt mig såååå trött. Och då menar jag  verkligen riktigt trött! Så trött så att jag nu sitter här utan cigg. Dom tog slut runt sextiden igår, men ja pallade inte gå till videoteket som ligger typ 50 meter bort.. Haha. Idag är jag ledig så idag ska jag och Fredde ta en lång skön promenad. Vi tänkte packa en väska med fika och gå typ hela dagen. man får väl ringa efter hämtning om man skulle bli tvär slut eller nåt. Men jag hoppas på en PIGG dag utan krämpor!

Solen skiner, men det blåser en hel del.. Nån som känt av nån jordbävning? Alla surrar om jordbävning, men Sollefteå står stadigt på marken ;=)


Nu blir det kaffe i mängder!! Puss  

Av Lisa - 15 juni 2010 14:18

Jobbet och träningen avklarad. Och klockan är bara så här lite.. hmm Vad ska man göra resten av dan då? Inga problem, jag har massor som måste göras, så det löser sig nog.

Igår när jag var på jobbet så ringde Fredde och sa att han skulle ta bussen iväg på jobb. Och jag tänkte väl att han skulle komma hem på kvällen, men han kom ju aldrig.. Och svarade inte när jag ringde heller.. Och orolig som man är så började jag ju fundera ut alla möjliga hemska grejjer som hade hänt honom.(som vanligt) Men han ringde idag när jag var på jobbet och medelade att han var hemma igen. Han hade jobbat till ett på natten, sen sov dom på vandrarhemmet. Och han ville ju inte ringa o väcka mig eftersom jag skulle upp tidigt. Tur man inte är nån sån där svartsjuk och misstänksam jävel, för då hade man ju nästan kunnat ana ugglor i mossen när gubben försvinner och är borta på nätterna hehe..

Men självklart så har jag sovit dåligt inatt så nu ska jag vila en stund innan dagen fortsätter! 

Puss på er  

Av Lisa - 14 juni 2010 21:38

En våg av stress sköljde över mig! Måste försöka tänka på att det är min&fredriks dag som vi planerar. Det är VI som ska vara nöjda och glada och jag behöver inte bry mig så mycket om att ta hand om alla andra och uppfylla alla andras förväntningar och önskemål. Oroar mig för mycket för gästerna.. Hur ska dom ta sig hit och dit? Ska dom stanna länge? Är det någon som kanske behöver sovplats? Måste jag lösa det åt någon? Är det någon som kommer känna sig ensam? osv osv. Nä, det går inte. Dom måste få sköta sig själva och ha sina egna lösningar på eventuella problem. Just den dagen ska man vara egoistisk! KOM IHÅG DET FIS LISA!

Jag vill bara att alla bjudna ska komma och ha så trevligt som möjligt!

 

Av Lisa - 14 juni 2010 17:59

Men god kväller alla hoopa! Har haft fullt upp idag och dagen startade med en cykeltur till jobbet i SPÖREGNET. Men man är ju inte gjord av socker så jag överlevde. Efter jobbet gick jag direkt till mammzen och störde henne och moster i möhipps-planering moahhaha.. Sedan bar det iväg för de första inköpen inför The Big Day. Inte så överdrivet mycket grejjer ÄN! Men.. fortsättning följer, imorgon skulle jag tro :)

    'Bridezilla'

Nu vill jag påstå att det är väldigt synd om mig! Har så fruktansvärt ont i ryggen så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Jag som aldrig haft problem med ryggen i hela mitt liv. (enda stället på kroppen jag inte brukar ha ont).. Men jag har proppat i mig en massa värkisar nu och hoppas på bättring, för jag ska ju jobba imorgon också! Inser att jag nog måste kosta på mig ett par dyra och sköna arbetsskor! Det håller inte att gå omkring i Skopunktens Butrix-foppa kopior på betonggolvet hela dagarna. Kan inte va bra för varken fötter, ben eller rygg.. Jaja.. Får väl lasta upp fetplånkan och köpa mig ett par riktiga arbetsskor imorgon...


Nu ska jag viiiiiiiila! Här kommer några bilder från helgen  

        HiHi

  Puss på er

Av Lisa - 13 juni 2010 21:35

Haj haj sugarpaj! Fasen vad jag har hunnit med mycket idag. Ändå tycker jag att jag haft långa tråkiga stunder utspridda över hela dagen.

Har bland annat gått något som kändes som en Jorden Runt-Vandring. Undrar hur långt vi gick egentligen? Men det tog iaf nästan två timmar, och vi går FORT! Huvva va slut jag blev! Och tjock Doris höll på å dö tro ja!

Sedan var det dax för städning. Dammsugning, svabbning och dammtorkning. Tog även tag i den fördömda trappstädningen som jag HATAR! Men nu är det gjort iaf.

Nu har vi precis kommit hem från jonas där vi har sett 'Salomon Kane' och svullat Jordgubbar och vaniljkessela. (jag skippade glassen. Klapp på axeln)

Ja, det var min dag i stora drag.

Imorgonbitti ska jag upp tidigt. Börjar ju på mitt sommar schema imorgon och då kommer det bli mycket tidiga mornar, men jag slutar ofta tolv, så man hinner med en hel massa annat också de dagar man jobbar.

Imorgon t ex så ska jag och mammzen iväg och börja inhandla lite smått och gott till bröllopsfesten.. Faaaan va nära det är nu! Prick två veckor idag! Man kan väl i stort sett köpa nästan allt som behövs, utom maten då, den får man väl vänta lite med.. Så imorgon ska plånboken bli några kilo lättare.. suck..

  See Ya

   


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards