★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2010

Av Lisa - 6 maj 2010 14:22

God dag god dag! Ja som ni såg i tidigare inlägg så var jag ute i morse och fotade Mini.. Men jag vet inte om jag tycker att jag fick till nå sensationella bilder precis.. Men men. Skitsamma!

Har målat lager nr2 på bordet idag och nu vet jag inte om jag ska ha det ens.. Jag tog upp det till lägenheten och då insag jag att det är väldigt litet.. Vi äter ju ofta i vardagsrummet och det går ju inte med det där bordet! Dessutom är det en bra bit högre än de vi har nu, fast det var väl skitsamma egentligen.. Ähh ni hör ju, jag vet ingenting. Det blir ju fint och så, men.. äh vi får se hur det blir!

 








Har nyss varit på stan. Tog en kaffe på Hullsta Trappen med Andrea i solen (när den väl tittade fram)

     

Nu blir det fortsatt målning, och nu är det spegeln som är mitt nästa offer!!! :)

Av Lisa - 6 maj 2010 10:30

 

Av Lisa - 5 maj 2010 22:03

Jag och Mammzen har en Ikea tripp på G. Och självklart måste man ju kika lite på vad man vill ha. Synd bara att inte ens hälften av grejjerna finns på hemsidan att titta på. Men jag har iaf gjort en liten inköpslista, eller man kanske ska kalla det 'önskelista'.. Jag blir alltid snål när jag väl kommer dit och tycker att jag nog inte riktigt behöver vissa grejjer...hehe

  En massa krafs mest bara, men det jag verkligen behöver är taklampor, en golvlampa och ny matta i både hall och v-rum. Men jag är inte så övertygad om att ikea har det jag är ute efter, men vi får se, vi får se.

Känner mig inte så värst vidare pigg idag. I morse var det Ok, men senare på dagen så började huvudvärken komma och jag känner mig irriterad i halsen och har lite småfeber.. Hoppas det går över, det kan ju vara SLEn som spökar lite och då kan måendet skifta ganska snabbt!

    Har haft lilla Doris med den stora tratten här idag. Stackarn. Mini stod och tittade på när Doris utan större framgång försökte få tag på en leksak..

  Dom säger att Mini ser ut som en Gremlin.. Jag är böjd att hålla med.. Det finns nog vissa små likheter (gigantiska öron)

     

Ja som ni märker så har det varit mycket fotande här idag. Jag älskar ju att fota, men eftersom min kamera är så dålig så blir det inte så roligt, men nu har jag tjyvlånat en systemkamera och då blir det genast roligare!

Nu är det inte länge kvar till sängen :) Ska bli skönt! Natti Natti

Av Lisa - 5 maj 2010 16:00

Hur ofta visar du dig helt utan smink? Jag? hm.. aldrig.. jo på gymmet, men annars åker det alltid på nåt klet så fort man ska visa sig utanför dörren.. Här kommer den nakna sanningen..

     

Vågar du??

Av Lisa - 5 maj 2010 12:10

     

Projekt vardagsrumsbord!

Ja här har vi mitt offer.. Nu ska här målas!

Av Lisa - 5 maj 2010 10:00

God morgon! Idag skiner solen äntligen! Har redan hunnit med en lång promenad/bergs bestigning, och det är alltid lika jobbigt att ta sig upp för den där satans nipan. Men det är skönt när man väl är uppe!

Nu har jag precis avnjutit,VERKLIGEN avnjutit min frukost smoothie och efter ett par koppar kaffe så ska jag gå ner till mammzen och börja måla. Får väl se om man håller till i källaren eller om man kanske kan vara ute på balkongen så man får lite sol på sig på samma gång :)

Har nästa vecka räddad på jobbfronten också! Blev väckt av två sms i morse och blev bokad på 2 natt pass nästa vecka, och det är ju 20 timmar, så då kan jag var ledig resten av dagarna :) Härligt Härligt!


Nä nu är kaffet klart!! Ha en bra dag!!

Av Lisa - 4 maj 2010 22:02

Snacka om att jag drabbades av städmani! Jag har städat, städat, städat och städat. Nu kan man operera här, för här finns inga baciller :P

Men nu är det bara tvn som gäller.. Betty och Housewives är ju mina favoriter, men Cougar Town är lite... nja.. sådär. (fast jag ser det ändå)

Blev så sugen på nåt som vanligt på kvällen och jag gjorde nåt som faktiskt var riktigt gott. Varma (grillade eller micrade) tomathalvor med smält ost (godast med västerbotten) och örtsalt. MUMMA, och nyttigt :)

That´s all

Av Lisa - 4 maj 2010 17:58

Fick ett tok ryck och åkte till Långsele. Och vad gör man i Långsele om inte att gå på Mio Möbler :) Och självklart blev det en del smått och gott inhandlat. Åkte dit för att köpa blommot/kvistar till en stor kruka/vas som jag har.. Men jag kom hem med både en pall, massa kvistar och vägg ord.

Nu har jag hamrat och pysslat och piffat och donat, och det här är resultatet. (än så länge. Färdig, det blir man aldrig i ett hem)

          Pallen kan jag varmt rekommendera! Den kostade 290kr och kan användas både som pall och förvaring. Fanns även en mindre man kunde köpa till (149kr) men jag behövde inte den!!

Nästa projekt är ju då att måla det där bordet som jag surrat om i flera veckor nu känns det som. Men nu ska jag ju vara ledig några dagar så då får jag f*n ta mig i kragen och sätta igång! Och i samband med att jag ställer in det i vardagsrummet så kommer även en ny matta att införskaffas.  Ååå vad jag älskar att hålla på hemma!!  Om nån gav mig en miljon så skulle jag kunna köpa heminredning för alltihopa.. För då skulle man ju kanske ha råd med det man HELST vill ha!

För övrigt så har jag jobbat.. Ynka tre timmar. Inte sååå slitsamt. Lite kaffeservering och tvättplockning bara. Och det var väldigt skönt att få gå hem idag kan jag lova, för nu gör jag 'HELG'..

Ikväll blir det LISA AFTON! Med ett nystädat och väldoftande hem så ska jag ha lite fotbad, hårinpackning och nagelfix samtidigt som jag (självklart) tittar på kvällens alla 'tjejserier' på 5an..  Låter som en plan va? 

Kramis


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards