★ 399 gram ★

Alla inlägg under maj 2010

Av Lisa - 12 maj 2010 19:17

Jag tycker det här har varit en skit dag! Trött och slut och jag har bara så svårt att slappna av och acceptera att det är så.. Det finns ju en massa saker som jag borde göra.. Men men, det blev iaf ett bra avslut på dagen. Gick Nipleden alldeles nyss, så nu har man iaf gjort sig förtjänt av lite kvällsfika sen :)

Fick en kommentar av en tjej som undrade när jag ska ha frågestund i min blogg.. Det har jag aldrig ens funderat på.. Tror inte att det skulle bli särkilt många frågor, men är det nån som har nån fråga så är det väl bara att fråga på. Anonym eller inte. Jag svarar på det mesta.


Nu ska jag krama på min svettiga gubbe lite innan ja svänger ihop en smarrig smoothie :)

    

Av Lisa - 12 maj 2010 12:30

God Dag? Nee, känner mig inte särskilt pepp idag heller. Trött och slut, snörvlig och har lite ångest.. Urs och fy! Tur man är ledig och inte har tusen saker på schemat idag.

Har iaf hunnit med en promenad och även en sväng på apoteket. Men nu känner jag bara hur otroligt skönt det var att komma hem igen, så jag tror jag stannar här resten av dagen!

Måste försöka vara uppe länge ikväll! Då kanske jag sover länge imorgon.. Det blir lite lättare att jobba natt om man har vänt på dygnet litegrann, så jag får väl försöka hitta på nåt kreativt sent ikväll för att hålla mig vaken.

Hoppas ni alla får en bra dag!!

   

Och tack Maria för "Piss Off"- tipset. Det måste jag införskaffa, så man har om olyckan är framme :)

Av Lisa - 11 maj 2010 22:09

Här har det inte gått många knop idag. Jag har gått i mysbrallor, osminkad och okammad hela dan. Va till och med iväg på Ica och handlade och dom måste ju ha undrat va fan de var för luffare som kom in! haha. Men men, man får se skabbig ut när man är sjukling, så de så!

Olivia kom hit en sväng och hade med sig nybakade kakor :) och Fredrik var sugen på kladdkaka, så vi svängde ihop en sån också... Men den hann man ju bara äta en bit av, sen smällde Fredrik i sig resten själv! Haha, han kommer få ont i magen!!

Är väldigtt nöjd med mina inköp igår iaf, och jag ligger just nu och myser i soffan under min nya fina pläd och Mini trivs jättebra på den nya fina ryamattan. (hon som aldrig ligger på golvet annars) Ber till Gudarna att inte nån hund pissar på mattan för då är det kört sen! När det väl blivit ner pinkad en gång så vill ALLA hundar dit och pinka sen, och här är det många hundar som kommer och går.. Man kanske får införa Hundförbud i vardagsrummet??? hmm.. tål att tänkas på!

Nä nu ska jag snörvla och tycka synd om mig sjäälv här, och hoppas på att jag känner mig piggare imorgon!!

Av Lisa - 11 maj 2010 11:59

                 

Har inte energin på topp idag, så jag har inte riktigt orkat bli helt klar.. Fortfarande en massa fin lir kvar, men här är lite bilder iaf

Av Lisa - 11 maj 2010 11:15

Urs och fy..Känner mig inte alls pigg idag. Snörvlar och har lite ont i halsen, men jag var dum nog att gå på gymmet ändå.. Insåg ganska snabbt att det var en dum ide´så det blev ett kort pass, sen gick jag hem.

Har knepat och knåpat och skruvat upp grejjer på väggarna här nu, och nu börjar det ta sig. Nu måste jag bara göra några finjusteringar sen springer jag ner till mammzen och hämtar systemkameran och tar lite schyssta bilder på min 'nya lya'.. Jag stör mig bara så fruktansvärt på att det är sååå mycket hål i väggarna här! Hon som bodde här före oss hade MILJONER tavlor uppsatta, från golv till tak, men jag har ju mitt lilla knep att dölja dom. POTATISMJÖL!! Det funkar (om man har ljusa väggar)

Jaja, kommer med bilder senare :)

Av Lisa - 10 maj 2010 18:45

Ja då var man klar och några tusen kronor fattigare. Har faktiskt köpt det mesta som jag hade tänkt..T.ex mattor, v-rumsbord, hyllor, små tavlor, lusstakar, lite porslin, sängkläder.. mm mm. Men ingen lampa. Som vanligt. Taklampan jag tänkte köpa var en sån som man måste pussla ihop.. URS sånt pallar jag inte, men men, det går väl fler tåg. Bilen är proppfull av prylar och magen är full av onyttig snabbmat.. Nu är det bara en massa skruvande och pyssel som återstår :)

Av Lisa - 10 maj 2010 13:19

nu jäklar är vi på väg! Jag mamma och per. . Tre yrväder på ikea så watch out :)

Av Lisa - 10 maj 2010 10:24

Har sovit som en liten prinsessa inatt, trots att jag sov halva dagen igår. Super skönt! Vaknade halv åtta och drog med mig mini ut på en promenad i blåsvädret.

Nu laddar jag inför Birsta.. Jag har ju som sagt lite problem med sånna här resor och får ofta ångest innan, under bilfärden och när man kommer fram. Väl framme så brukar det släppa, men det kan vara en jäkla procedur för mig att ta mig iväg. Men jag låter det inte stoppa mig! Det är JAG som styr mitt liv, inte ångest och rädslor! Sen har jag ju folk med mig som vet allt om mig och då känns det alltid lite lättare!

Så nu ska jag har en bra dag och njuta av att få åka iväg!!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards