★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2010

Av Lisa - 6 april 2010 21:43

Jäklar vad jag har varit aktiv idag! Och det känns i hela kroppen kan jag lova! Träning, städning, tvätt, möblering, arbete... pust! När jag gick hemifrån så var jag lite bekymrad och inte alls nöjd med hur det såg ut här hemma. Så nu har jag gått och funderat på vad jag ska hitta på här. Men nu när jag kom hem så såg jag ju att det inte alls ser så tokigt ut. Men det ser ju alltid mysigare ut i mörkret så.. Ja det kommer väl lite bilder sen när jag är HELT nöjd.

Nu sitter jag och gruvar mig lite inför morgondagen. Jag ska nämligen till farbror tandläkare, och det är nåt jag HAAATAR!!! Men det är jag nog inte ensam om. Jag brukar tala om direkt när jag sätter mig i stolen att jag har panikångest, så dom får inte tycka att jag är konstig om jag helt plötsligt bara måste kliva upp och springa in på toaletten. Men nu ska jag ju till en NY tandläkare, så det känns lite extra jobbigt. Men det kommer gå bra!!! Wish me luck!

Av Lisa - 6 april 2010 11:58

God dagens! Urs vad jag känner mig seg och trött idag.. Sur också. I morse ville jag bara strypa nån, men det fanns ingen här som hade gjort sig förtjänt av det, så jag fick vackert bita ihop!

Det gick trögt på gymmet också, men jag tragglade mig igenom ett litet pass på Orbi treken och lite axel och arm träning, så nu har man väl gjort sig förtjänt av en proteindrink iaf :)

Mini hade spytt på mattan i v-rummet när jag kom hem, så nu är det bara att slänga skiten! Det är många gamla spy och kissfläckar på den mattan som inte syns, så den är nog ganska snuskig. Ska även packa ihop och slänga ut min fula bokhylla nu. Har alltid tyckt att den är ganska ful, men den har ändå fyllt en funktion här hemma. Har haft en massa böcker, pärmar och korgar med prylar där. Men nu har jag bara några små prydnads saker där som står och samlar damm, så UT MED SKITEN! Det blir lite tomt, men då har jag lite tid och möjlighet att komma på vad jag vill ha där istället. Ååå det är så mycket jag vill köpa och göra här hemma, men man får ta lite i taget.. Alla pengar går ju till bröllopet just nu, men efter det så kan man kanske börja våga spendera lite mer på hemmet :)

Nä, dax att sätta igång här. Sen ska jag jobba också, så man kanske ska spara liiite på krafterna iaf.  Ha en bra dag!

Av Lisa - 5 april 2010 20:18

Goood evening! Kom precis hem. Vi har varit hos Jonas och sett lite film och ätit middag.. Rådjurs kött.. Som jag fixade. Men jag är inte så van å hålla på med sånt kött, så det blev lite segt.. Men men. Man kan ju inte va bäst på allt.

Har iaf varit liiiite duktig idag. Har putsat lite fönster och speglar, bytt gardiner i v-rummet och städat bort lite vinterkläder. Men sen tog alla krafter slut och jag gav upp mitt i alltihop och gick iväg till Jonas. När jag väl kom dit så satte jag igång å diska och grejja där istället. Haha. Då hade man ork minsann! Så kan det gå.

Nu blir det bara mys och tv resten av kvällen. En kopp te, en filt och en film :)

 

Av Lisa - 5 april 2010 13:53

Ja då var påsken över då! Skönt faktiskt. Har då ätit som en häst hela helgen och haft väldigt trevligt.

Kom just hem från gymmet och upptäckte då att frysen inte var stängd... Så den har nog stått på glänt sen igår då Fredrik gjorde lunch.. Funderar på om man kanske borde slänga allt som är däri.. Iaf kyckling och sånt. Det kan ju aldrig va bra att den tinar och sen ska man frysa den igen.. Jaja, sånt som händer.

Nu hade jag tänkt att jag skulle putsa lite fönster här hemma, men vi får se om det blir av.. Känner mig lite halv lat. Men med lite musik och en extra kaffekopp så kanske man kommer igång igen!


     

Av Lisa - 4 april 2010 10:36

God morgon!! Känns väldigt skönt att vakna pigg och kry idag kan jag lova!

Jobbade till nio igår, sen gick jag direkt till Jonas, åt lite tacos och tittade på ett par filmer, sen gick vi hem. Vi bestämde oss för att ha sovmorgon idag, vi vaknar ju alltid så jäkla tidigt, men då ringer telefonen tio i sex.. Haha. Typiskt. Det var mamma som skulle jobba och undrade om hon kunde lämna lilla Sessan här. Och det fick hon såklart. Som tur var lyckades vi somna om och sov nästan till tio iaf. Väldigt skönt!! Men nu är det full fart på vovvarna och dom har väldigt irriterande ljud för sig här i soffan!

Vi har bestämt (eller snarare JAG) att vi ska tatuera oss inför bröllopet. Likadana tatueringar på underarmen. Och såhär kommer dom se ut (ungefär)

 

Nemo Nisi Mors betyder : Tills döden skiljer oss åt, eller, endast döden kan skilja oss.. Och så Bröllopsdatumet under. Det blir finemang det! Sen har jag ju lite mera planer på min överarm. Ska lägga på lite fler blommor och så, men det blir ett senare projekt. Efter sommaren nån gång.

Nä, nu blir det frukost och sen ska man väl iväg och slava på gymmet! Det blir nämligen middag hos farmor och farfar ikväll, och då lär man blir ganska mätt och ångestfylld. haha.

Av Lisa - 3 april 2010 12:43

God dagens! Har hållit på å städat och grejat här hemma nu så fingrarna är alldeles skrövliga. Har inte riktigt kunna upprätthålla det där kliniskt rena som jag hade för mig ett tag.. Det är nog sen jag började jobba tror jag. Man har inte lika mycket tid och ork att vara sådär pedantisk, så man tar bara det värsta varje gång. Men nu jäklar har jag då dammtorkat, skurat, torkat lister och grejjat. Det enda jag inte hunnit med är att putsa fönstren, men det får vänta. Jag ska ju orka jobba resten av dagen också, så man får spara på krafterna!

Är sugen på att göra en liten makeover igen här hemma. Byta lite färger och lite små prylar.. Har redan tröttnat på turkos accentfärg så nu funderar jag på att byta till grönt. Passar ju bra nu till våren. Så ett par gröna kuddar och kanske lite mer gröna växter måste införskaffas. Har även en jättefin grön lampa som bara står och dammar i ett skåp nu, så den kan jag ju plocka fram. Men vi ska ju till Umeå nästa Lördag och stanna där några dagar, så då kanske man kan passa på att köpa lite nya gardiner och småsaker där. Det ska bli sååå kul!! Och vi har ju varit duktiga och sparat en massa pengar också, så jag kan köpa lite kläder och annat smått och gott. Men det viktigaste är ju såklart BRUDKLÄNNINGEN! Hoppas Hoppas att jag hittar en som jag verkligen blir kär i, så jag slipper ha beslutsångest! Nu är det ju så att jag upptäckte att Fredrik passar så otroligt bra i turkost!! Så det kanske blir så att han kommer ha en turkos skjorta och då måste ju jag nästan ha en klänning med nå tuskost i.. Men vi får se vi får se. Det är JAG som bestämmer, så jag är inte orolig :)


Nu ska jag sätta lite fart här. Sitter fortfarande i mysbyxor, så jag kanske ska ta och svida om..  Ha en bra dag!

Av Lisa - 2 april 2010 22:39

Om ni bara visste hur mätt jag är! Man brukar ju bara känna den där extrema mättnadskänslan en liten stund, sen går det över. Men nu har jag varit så här mätt i flera timmar! Måste verkligen ha stoppat i mig alldeles för mycket mat! Men vem kan låta bli när det bjuds på pappzens hemmagjorda havrekakor, gravad lax, pastejer, kantarell-omelett osv osv osv..  Såå mycket och såå gott :)

Det var himla tur att jag bestämde mig för att jobba imorgon istället för att festa. Jag drack nämligen ett par glas vin nu ikväll. Och en likör och lite sånt. Och jag känner DIREKT hur kroppen tar stryk. Så nu har jag värk i både händer och fötter och hjärtat slår som bara den.. Nä, det är bara att inse:              Alkohol är inget för mig!

Tyvärr.. Hälsan går först! Men man kan ha så trevligt utan alkohol också. Det är ju egentligen bara när man ska på krogen som man måste vara full för att ha kul tycker jag, och där springer man ju inte så ofta nu för tiden så..


Nu har vi hoppat i mjukbrallorna och ligger i varsin soffa och jäser maten till Pirates of the Carribean.  Sov Gott!  


Av Lisa - 2 april 2010 14:20

Satt och bläddrade i en tidning och så dök det upp en lista på 'Dina 16 värsta FB-vänner'. Och den vara bara så klockren så jag måste kopiera den:


-Kompis som alltid talar om hur FANTASTISKT hennes liv är.

-Kompis som skriver alla uppdateringar på Engelska utan att ha några utländska vänner

-New-Age inspirerad kompis vars statusuppdateringar alltid är sjukt irriterande "tänkvärda" citat.

-Har ett förhållande med...Singel...Det är komplicerat..Har ett förhållande.

-Arbetslös kompis som gjort varenda quizz, har alla applikationer och spelar alla spel.

-Kille som du inte kommer ihåg hur du känner som går in och trycker på "gilla" på alla dina profilbilder.

-Gammal klasskompis från högstadiet som fått barn och numera bara har foton på sitt barn som profilbild.

-Kompis som dokumenterar varenda detalj av sitt liv på FB.

-Kille som går med i alla politiskt korrekta grupper men egentligen inte är engagerad i nånting alls.

-Kompis som är kraftigt efter, och lägger upp youtubeklipp du redan sett.

-Deppiga tjejen som söker sympati.

-Tjejkompis med papparazziambitioner som lägger upp olämpliga fyllebilder.

-Killen med 900 FB-vänner som alla kommenterar men du vet inte riktigt varför.

-Kompis som till varje pris vill vara först med varje nyhet.


nån som känner igen nånting?!! Hahahaaaa


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards