★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2010

Av Lisa - 10 april 2010 12:14

Nu är vi på väg!

Av Lisa - 10 april 2010 09:06

God Morgon världen! Idag bär det av till Umeå! Nellie sa till emma i morse: Mamma kan jag gå ut på balkongen och vänta på dom nu? hihi.. Hon blir ju så uppspelt så hon vet inte vart hon ska ta vägen!

Så nu ska jag packa det sista, köra ett litet Zumba pass och sen så sticker vi! Umeå=Shoppa!!!   Here we come!

Lyx

Av Lisa - 9 april 2010 21:29

  Spana in värsta nyttiga efterrätten jag svängde ihop!!!  En hederlig vanlig kladdkaka fast med lite mindre kakao bara. Sen när man hällt smeten i formen så smälter man lite blockchoklad (valfri färg) och lite smör och ringlar det över smeten! In i ugnen på 200c i MAX 15 minuter!(den ska vara VÄLDIGT kladdig) Riv lite choklad med ett rivjärn på toppen när kakan är ute ur ugnen.. Servera KALL, med vispgrädde och Björnbär..  En liten egen variation av Mudcake.

Har även ätit middag på China idag. Urs, jag är så mätt nu, men gott var det. Friterad fläskfilé, pommes och sötsur sås. Ja idag var det lyx för hela slanten (och det blev ju några slantar) Vi hyrde även en film. 'The Messenger'.. Lite skum, ovanlig film, men väldigt berörande eller vad man ska kalla det. Båda jag&Fredde var alldeles gråtfärdiga (det händer aldrig) och nu går man omkring och tänker på den där filmen, funderar och vrider och vänder. Verkligen sevärd! Ett tips från coachen ;)

Vi tog en mega powerwalk i regnet för att lätta lite på det dåliga samvetet och på hemvägen kommer både polis, ambulans och brandkår och åker till kraftverket. Fasen så nyfiken man blir. Det måste ju va nån som trillat i, eller så har dom hittat nåt/nån.. urs...

Nä nu är det Solsidan, sen ska jag packa det sista inför morgondagens resa!!

     

Aicha                        Mini hos Zibban          Munnen full :P

Av Lisa - 9 april 2010 13:14

Freeedag!   Blev väckt av telefonen tidigt i morse och for upp som en kanon ur sängen och drog iväg på jobbet lite snabbt! Tur man har Farfar som kan skjutsa i sånna stressade lägen, annars hade jag aldrig hunnit. Så nu har jag jobbat ett förmiddagspass och är nu hemma igen.

Har packat lite inför Umeåresan imorgon, så nu är jag nästan klar med det också. Bara medicinerna kvar.. Längtar!!!!

Ikväll har jag planerat att vi ska gå ut och äta. Vet inte riktigt vart vi ska gå men till nåt mysigt ställe. Det är ju sista kvällen med Fredrik på ett tag, för jag åker ju imorn och sen sticker han iväg till Husum och jobbar i en vecka. Men man får se det från den ljusa sidan. Det är bra att va ifrån varann lite ibland, så man får längta lite!

Av Lisa - 8 april 2010 17:49

Ja man får väl skryta om ännu en aktiv dag då.. Och än är den inte slut. Har fått nån sorterings och rensnings noja, så idag har jag städat garderober.. EN iaf.. Slängt bort en del, stoppat undan, packat ner lite som syrran ska få kika på osv.. Även lite småprylar ska jag ta med så vi kan ha lite byteshandel med varann :) Det bli skoj! Längtar till Lördag för då sticker vi!

Var upp och hälsade på Andrea idag också. Och lilla bebisen som nu heter Aicha, hon är ju bara sååå söt! Lugn och snäll och go. Vi tog en liten tripp ner på stan och kikade lite och jag köpte mig en liten mini jacka. Som jag har letat efter en som INTE är i skinn! Har ju redan två skinnjackor i olika färger, men nu lyckades jag hitta en grå minijacka i rätt material och till helt rätt pris! NÖJD och glad :)

När jag kom hem så fick jag besök av Agnes och zingo. Så vi fikade lite och busade med hundarna och jag skickade med henne lite telefongrejjer som jag har ÖVERFLÖD av, och hon blev såå glad. Blev även av med bokhyllan nyss som B-L fick ta över. Jag ÄLSKAR att bli av med saker som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Känns bra att dom kommer till användning istället för att hamna i soporna!

Nu blir det snart en till promenad och sen är det TV och slöa som gäller!

Missa inte vampire diaries klockan åtta!!

Av Lisa - 8 april 2010 10:14

Så har nästan halva dagen gått då.. Tio i sex vaknade jag upp ur en helt värdelös natts sömn av att Fredrik stökade på i köket och sprang omkring som en galning. Han blir ju så stressad när han ska iväg så jag klev upp jag också, som moraliskt stöd. Och tur var ju det, för strax efter han hade åkt så upptäckte jag att han glömt några viktiga papper, så han fick komma tillbaka och hämta dom. Jag kommer nog va rätt trött idag, för jag kunde inte somna igår. Låg och vände och vred och tänkte på konstiga saker. Ibland kommer bara en massa konstiga minnen och tankar och jag bara tänker och tänker och vänder och vrider på saker som jag ändå inte kan ändra på. Saker som redan hänt och som jag egentligen lagt bakom mig. Jag blir så arg på mig själv. Man mår bara dåligt av att försöka lösa saker och hitta orsaker och anledningar till saker man gjort för längesen.. Nä, släpp taget, gå vidare, lev här och nu!

Som lite variation på vardagen så skippade jag gymmet idag och tog en lång härlig promenad med mini istället. Så skönt att gå på ASFALT och slippa dra på sig mössa och vantar. Våren är här, och sommaren är på väg. Och vad händer i sommar???  BRÖLLOP!!!!! ååå så nervös jag börjar bli! Längtar som en galning!

Sitter och tittar på Malou. Och det handlar om den här stackars killen som blev anklagad för att ha dödat sin sambo. Fy så hemskt alltså! Tänk att bli häktad OSKYLDIG, och anklagad för att ha dödat den man älskar. Helt ofattbart! Verkligen tur att rättvisan segrade i det där fallet!!


Bjuder på ett låt tips och önskar alla en bra dag!


Av Lisa - 7 april 2010 20:32

Ännu en aktiv dag till ända! Har städat, skrubbat, dammat, diskat, putsat, bytt sängkläder.. u name it! Men det är som det ska när det är rent och fint!

Det gick över förväntan hos tandläkaren också. Han är ju så jäkla bra den killen, så man blir lugn när man sätter sig i stolen. Så ingen panikångest den här gången!! Dessutom så hade jag inte en massa hål som jag trodde. Två pyttesmå hål mitt mellan två tänder. Nästan för små för att laga, men jag ska dit nästa vecka och fixa det. Nu har man iaf vita polerade tänder och jag ska verkligen fortsätta med mina flourtabletter och alla mina procedurer som jag håller på med, för det verkar ju funka!

Vi gick över till B-L och drack en kopp kaffe där och sen följde mamma och Olivia med hit och vi bjöd på middag. Freddes hemlagade! Härligt!

Han åker för övrigt iväg till Bispen på utbildning imorgon och då tänkte jag passa på att hälsa på Andrea och gosa lite med bebisen.. Om dom nu inte ringer och vill att jag ska jobba dvs.

Ha en bra kväll nu och missa inte Greys Anatomi!

Av Lisa - 7 april 2010 12:23

God Morgon/Middag alla! Ja, ni som följer bloggen kan ju mina morgonrutiner vid det här laget, så jag behöver väl knappast tala om att jag just kommit hem från gymmet. (men jag säger det ändå bara för att det känns så bra)

När jag stod där och trampade som bäst så ringde telefonen. Jag såg att det var från jobbet så jag tänkte att dom nog ville att jag skulle jobba ikväll eller i natt. Men det visade sig att dom vill ge mig ett vik på 50% över sommaren, och det tackar man ju inte nej till! Riktigt skönt känns det. Ok, det är skönt som det är nu att kunna bestämma från dag till dag om jag vill jobba eller inte, men det blir ju lite lättare att planera andra saker i livet om man har ett schema och vet hur man ska jobba. Så nu är sommaren säkrad, och ingen är mer nöjd än jag!!

Fast idag är ändå en sån där dag då jag inte har lust att klä på mig, sminka mig osv.. Jag vill helst bara gå här hemma i mysbyxor och se sluskig ut. Och det kan jag väl göra, iaf nån timme till för sen ska jag till tandläkaren....åååå om ni bara visste hur det känns i min kropp när jag ska dit. Känner mig så jävla löjlig och jag fattar lixom inte varför? Det är inte farligt, det gör oftast inte ont, men det är bara själva situationen. Jag sitter i en stol med ljuset riktat mot mig och kan inte gå därifrån utan att det skulle verka väldigt konstigt. Visst är jag löjlig? Men men. Det är ju för sånna här situationer jag har fått mina älskade 'räddaren i nöden tabletter' Sobril, så jag får väl stoppa i mig ett par sånna så jag blir lugn!

             


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards