★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2010

Av Lisa - 28 april 2010 12:53

Yes, nu har jag köpt skorna! Skorna som jag ska gifta mig i. Ville egentligen helst inte köpa dom här hemma i Sollefteå, men dom passade ju perfekt och jag tycker om dom jätte mycket, så varför inte?

Dom här fick det bli:

 

Nu tänker säkert många, kan man gifta sig i gladiatorsandaler? Och JA det kan man (om man heter Lisa), och till den klänningen jag ska ha så passar dom perfekt! Har just hoppat ur klänningen. Det var första gången jag provade med den rätta BHn under och med skorna till, och jag är såååå nöjd! Det är sällan jag känner mig fin i en klänning. Brukar mest känna mig som en stor manhaftig, tjock och blekfet 'tjej', en stoppad korv i grisrosa balettklänning som står och slickar på en klubba. haha.. Men den här trivs jag verkligen i, och jag känner att den faktiskt passar mig!

Jag vill ju inte visa klänningen... Men.. jag har gjort ett litet Sneak Peak collage som jag kommer lägga upp i ett lösenords skyddat inlägg. Så om du vill se det, så skriv en kommentar och lämna din mail adress så mailar jag lösenordet om jag känner att jag vill visa dig :) spännande va?

Av Lisa - 28 april 2010 10:14

Godmorgon godmorgon. Varit ute på bergsbestigning på morgonkvisten, och man blir alltid lika knäckt av den där förbannade Nipleden, men det kommer ge resultat!! Bara två månade kvar till bröllopet, så motivationen är på topp kan jag lova!

Har precis pratat med lönekontoret. Förut har jag aldrig tittat så noga på mina löne specifikationer, men nu har jag insett att det bör man nog göra, för det blir nog fel ganska ofta. Jag hade inte fått nån natt OB t.ex, och det är ju faktiskt några kronor. Så dom skulle rätta till det, så jag får det på nästa lön istället. Från och med nu så ska jag alltid kolla en extra gång. (damp medicinen gör sin verkan)

Fredrik sitter i telefonkö.. Vi ska kolla upp våra körkortstillstånd idag. Det är nämligen så att nu i Maj så är det 2 år sedan min senaste dom, så jag tycker att spärrtiden borde vara slut nu.. Och då vill man ju börja lämna prover så fort som möjligt så man får ta det där förbannade körkortet nån gång, så man kan börja leva som en Svensson på riktigt :)

Bjuppar på några EXTREMT snygga bilder.. Före och efter... hihi

    Hot Hot Hot haha

Ha en bra dag

Av Lisa - 27 april 2010 18:51

Oj, jag är helt knäckt! Det var längesen jag kände mig så här slut i kroppen, men kanske inte så konstigt efter både ett gym pass och en timmes 'bergs bestigning'.

Jag och mamma åkte på Åhmans idag! Så nu är färgen köpt, men har inte orkat ta tag i målningen än.. Imorn kanske. Självklart var jag ju tvungen att handla nånting mer när man väl var där och det var 20% på allt.. Så jag köpte en kruka (Cult Design) och en Orkidé (plast)

    (fast okidén hamnade i en annan kruka)

Å vad jag älskar att köpa nya saker!!

Nu har jag suttit här och kikat på smycken. Måste ju köpa nånting fint att ha på bröllopet. Jag har beställt ett halsband, ett armband och ett par örhängen.. Och OM det nu skulle va så att jag inte tycker att dom passar till klänningen så är det smycken som jag skulle kunna använda vid nåt annat tillfälle, och kostade inte en förmögenhet heller! Så nu väntar jag spänt på ett paket på posten :) Wiihoo!

  Missa inte alla bra serier på 5an ikväll!

Av Lisa - 27 april 2010 10:51

God Morgon alla fina! Jag knäckte mig själv på gymmet idag. Jag vet inte vad det är med mig men 30 minuters springande brukar inte göra mig så här slut, men alla har vi våra dagar.

Såg ni halv åtta hos mig igår? Jag tycker det är så himla bra, för man får lite nya ideér och inspiration. Vi brukar ju ofta göra biffar och burgare, men jag gillar inte att det är ströbröd i dom. Men nu fick jag ju ett bra recept på burgare utan ströbröd! Kanon! Så idag blir det Burgers till lunch!

Receptet hittar du -->HÄR<--  

Tänkte försöka få med mig mammzen upp på Åhmans sen och köpa lite färg så vi kan börja måla! Jag pallar inte gå med färgburkarna :P

En liten städning skulle heller inte sitta helt fel kan jag erkänna. Jaja,dax att sätta fart så det blir nånting gjort idag. Och löningen kom ju idag!!


Ta hand om er

Av Lisa - 26 april 2010 21:37

  Yes. Som sagt så köpte jag mig en dyr inpackning idag.

Mitt skadade hår behövde verkligen en boost och jag tror jag har hittat den perfekta produkten för mitt hår och det var värt dom där 375 kronorna!

  Den här inpackningen gjorde verkligen susen! Undrar nu hur håret skulle kännas om man även använde Rostedt´s schampo och balsam?? Det kanske är värt att lägga lite extra pengar på håret ibland?

Jaja, det var min rekommendation för dagen ;) Nu sitter vi här och slappar och tittar på CSI och har precis druckit varsin Jordgubbs smoothie! Mumma :) Känns som om det blir en tidig kväll eftersom huvudvärken inte vill ge med sig idag. Men jag kan gladerligen upplysa om att mitt humör i alla fall är bättre nu, och jag kan inte längre kalla mig själv för surkärring. De ni ;)

Ha nu en bra kväll så hörs vi imorn! Pussellipuss

Sur

Av Lisa - 26 april 2010 16:40

Urs va jag känner mig grinig just nu! Irriterad och har en jäkla huvudvärk. Och vi ska inte ens prata om hur gärna jag vill strypa min hund.. Nej nej, det tar vi en annan dag.

Gick iaf till frissan idag och köpte mig en inpackning som kostade lika mycket som en klippning, så nu hoppas jag VERKLIGEN att den är så bra som det står att den ska vara.

Nä nu ska jag ligga här och sura en stund.. det får man göra ibland!

Av Lisa - 26 april 2010 13:17

Ännu en härlig dag! Startade bra med ett gym pass, fast utan  frukost innan, så jag va nästan svimfärdig innan vi kom hem. Men med mat i magen och kaffetarmen påfylld så är allt som det ska igen.

Fredde har åkt till Husum igen, fast bara över dagen, så han e hemma ikväll igen, och jag fick lönebeskedet idag! Härligt! Det var ungefär det jag hade räknat med att få, så jag är nöjd!

Nu sitter jag hos mammzen och har druckit lite mera kaffe. Funderar på att gå ner på stan en sväng. Måste snacka med frissan och höra vad hon tycker jag ska göra med mitt hår. Det mår inte bra och jag tappar en massa hår.. Men jag vet inte om det är bäst att bara göra en inpackning eller om jag kanske måste klippa det lite grann. Det är ju inte så snyggt med alla små hår som börjar växa ut och står rakt upp! Nä, det här måste vi fixa!!  Huvudsaken håret är fräscht till bröllopet.

Nä nu ska jag umgås lite här.. Ha en bra dag!

Av Lisa - 25 april 2010 19:41


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards