★ 399 gram ★

Alla inlägg under april 2010

Av Lisa - 2 april 2010 09:16

Men god morgon alla morgonpigga!! Har legat här på soffan och tittat på Saltkråkan och upplevt gamla barndomsminnen. Farbror Melker är ju bara så skön! Haha.

Ska bara ta det lugnt och piggna till i min egen takt idag. Tänkte gå och träna runt tolv och sen blir det middag hos Pappzen vid fem, så idag har man all tid i världen att bara seeega med ALLT!!

Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll... Känns helt plötsligt som om jag inte har NÅNTING i garderoben. (fast den är överfull) Men, det är ju påsk, så man kanske ska slå till med nåt gult :P  Vi får se vad det blir!


Bjuppar på en låt som jag inte har en aning om varför jag gillar. Men det är nånting som jag fastnat för med just den här låten.. 


Av Lisa - 1 april 2010 22:19

Godafton godafton. Ååå om ni bara visste hur mycket onyttigt jag ätit idag på jobbet. Först en bit smörgåstårta.. Sen en massa chokladägg.. En bit prinsesstårta som inte ens var god, och sen en massa smågodis.. En riktig svullokväll. Äh, det är ingen mening att gräma sig, bara att pallra sig iväg på ett straff pass på gymmet imorn istället, för sedan blir det mer ätande. Ska ju på två påskmiddagar i helgen så. Men men, man måste ju leva också! Men det blir inget party för mig på Lördag iaf. Skönt på ett vis, men tråkigt på ett vis. Man tjänar ju sååå bra när det är storhelg så jag kunde ju inte tacka nej till ett kvälls pass, och med tanke på min hälsa så hade det nog inte varit nån super bra ide´att festa (även om det skulle varit kul). Men nu slipper jag fundera mer iaf. Det blir jobb för hela slanten. Samlar vuxenpoäng på flera plan där :)


Nu har jag precis duschat och rakat min lilla vovve. Det syns ju så väl på henne när hon blir smutsig eftersom hon är naken.. Man ser lixom stora bruna lerfläckar som gror in i huden på benen och magen, och vem vill ha en sån liten lortgris i sängen?


Nu blir det en film och sen sängen! Ser fram emot en mysig kväll med Jonasson släktet imorgon :)

Av Lisa - 1 april 2010 12:34

Goddagens alla! Är precis hemkommen från en liten repa på stan. Hade lite ärenden och passade på att ta en fika med Linn, och även kika i lite affärer. Det slutade med 3 par trosor och en flaska vin :) Låter som om jag har stora planer på nånting va? hihi

Nu har jag precis fått i mig 'dunderlunchen'.. Det funkar ganska bra med drink-lunchen nu faktiskt. Jag börjar vänja mig. Nu tänker jag ju inte hålla på med det hela livet, men några månader iaf. Sen får vi se om det händer nåt med kroppen.

Mamma är på väg in till stan nu, så vi tänkte ta en slaskig promenad med alla hundarna.. Sen ska jag iväg och jobba. Det blir fina pengar ikväll eftersom man får storhelgs OB från klockan sex. Det gillar vi!!!

Vad ska ni alla göra i påsk då? Vi ska på påskmiddag imorgon hos min käre far och på Lördag blir det mest troligt fest hos Linn och en liten krogrunda (om hälsan tillåter) Självklart en massa godis svullande också, men det är ju inget ovanligt med det när det gäller mig så..

Glad Påsk//Trevlig dag

Av Lisa - 1 april 2010 08:34

 


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards