★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2010

Av Lisa - 9 februari 2010 18:59

Imorgon gäller det! Ska ju på möte på nya arbetsträningsplatsen, som är mitt gamla jobb.. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska säga att jag helst av allt bara skulle vilja börja jobba DIREKT!! Bara jag vet att det finns jobb och att dom behöver fler vikarier! Jag vet ju att dom gillar mig på det där stället, och jag vet att jag nog har en ganska god chans att få till ett lönebidrag också, eftersom jag är den jag är.. (sjuk på alla sätt och vi alltså).. Och har man lönebidrag så behöver man ju inte oroa sig för att inte få jobba, eftersom man är så gott som gratis för arbetsgivaren.. Jaja. Vi får se hur det går. Har lixom ingen lust att arbetsträna mer, eftersom jag känner mig så pass pigg nu.. Hoppas hoppas.. Ekonomin behöver sig verkligen ett lyft!!

Mitt problem är att jag har så svårt för att ringa runt och presentera mig och söka jobb på nya ställen. Det går alltid bättre om jag får stå öga mot öga med personen jag ska prata med..  Men så är det väl för många andra också kan jag tänka mig.. eller?

Hade så tråkigt nu på eftermiddan..Och det slutade med att jag gick iväg och köpte lite godis. MEN, jag har inte dåligt samvete! Köpte bara litegrann, och det var SKITGOTT!! Ibland måste man unna sig! (fast det blir lite väl ofta)


Håll tummarna för mig nu då!

Av Lisa - 9 februari 2010 13:57

God Dagens alla glada! Vaknade i morse av att Fredrik stod och harkla och hosta och lät som en gammal gubbe i badrummet. Så som ni kanske förstår så är det 'väldigt synd om honom' idag eftersom han är kille, och har slemhosta!

Tog iaf som vanligt en långprommis i morse, och det var såååå skönt! Och nu har ja precis fått lite extra motion eftersom jag var tvungen att promenera upp till sjukhuset och ta det där blodprovet som jag skjutit på i typ två veckor nu! Men nu är det gjort! Dagens lunch fick bli ett paket kalvsylta! Nu ska ja slappa en stund och försöka få Mini och Sessan att göra detsamma. Dom kan ju aldrig sluta tokbusa!

Ha en bra dag!

    

Av Lisa - 8 februari 2010 18:46

Hej å hå! Har haft en riktigt bra dag idag, med ett bra humör och mående. Såå skönt! Kan det ha med solskenet att göra?? Har fått massor gjort som jag tänkt göra men inte orkat och som avslut på dagen så håller jag nu på att färga håret. Det verkar ju inte va nån färg som vill sitta kvar i mitt hår nu för tiden, så jag färgar och färgar och färgar.. Så kan de va ibland.

Fan vad man förändras fort och mycket! Jag märkte det när jag bara kikade bakåt i tiden i min egen blogg.. Man skriver annorlunda, tänker annorlunda och lever annorlunda, även om man läser bara ett år tillbaka. Fast det har ju kanske sina orsaker. Allt var ganska upp och nervänt och ett enda strul för ett år sen. Ja o Fredrik hade gjort slut, han drog till Ö-sund och jag levde rövare här hemma, men mådde inte alls bra! Varken fysiskt eller psykiskt! Huvva! Tur att allt vände och blev som det är idag!! :) Det trodde jag nog aldrig att det skulle göra. Men följer man sitt hjärta och kämpar för det man vet är rätt så blir det oftast bra i slutändan!

Nä nu ska jag gå och tvätta ur håret!!

Av Lisa - 8 februari 2010 15:06

  

Ja nu har jag grejjat och donat lite här hemma, och detta blev resultatet! Än så länge.. Är inte rikigt klar med allt. Men vardagsrummet är klart, köket är halvfärdigt och sovrummet får va som det är ett tag till!

Tog en promenad upp till dagiset i morse och hämtade mina skor och sa tack och hej ordentligt.. Alla barnen fick träffa Mini också, för Fredrik&Mini hängde på. Ååå va Mini var glad. Dom satt nämligen och åt blodpudding så det var rena rama julafton under bordet!! hihi.  Det var iaf skönt med en riktig långpromenad istället för att svettas på gymmet idag.

Har haft mamma och Per på besök också. Druckit kaffe och pratat en massa skit.  Och mamma hade handlat med sig en massa från mataffären som vanligt! Lilla snälla mamma! Nu ska jag snart sätta igång med middan och invänta Fredrik.. Det får bli fisk idag..   See ya!!

Av Lisa - 7 februari 2010 22:08

Blev lite glad när jag hörde att TURKOS var utnämnt som årets färg! Jag har ju alltid haft en liten förkärlek till turkost..Både när det gäller inredning och kläder. Så jag har faktiskt en hel del turkosa prylar på vinden! Köpte faktiskt ett par jättefina turkosa gardiner till min förra lägenhet. Kanske dags att plocka fram dom snart igen då. Har iaf tagit fram mina fina turkosa ljusstakar.. Man får hålla till godo med det man har hemma så länge.. 

Längtar tills vi fått ordning på ekonomin så man kan börja köpa lite nytt!! Man vill ju bara ha och har och ha..och dessutom följa inredningstrenderna. Töntigt va?

Nu ska jag ta mig en kopp te, se färdigt Byfånen och kika på lite mer inredning :)

Trevlig kväll/Sov gott

Av Lisa - 7 februari 2010 13:33

Vilken underbar dag! Hade jag haft skoter så hade jag garanterat varit ute och åkt, hade jag varit slalomåkare så hade jag varit i backen, hade jag barn så hade vi varit ute och grillat eller nåt... hm... Men men. Vad gör man? Har varit ute och gått två gånger med vovvarna redan. (ena vovven vägrar gå, så hon har åkt innanför jackan)  Och jag är på SKITDÅLIGT humör! Vill bara sparka sönder saker och mörda döda ting! Illa illa. Först fattade jag inte varför, men nu kom jag precis på att jag inte fått i mig nå nikotin idag. Så enkelt var det. Men då blir jag så irriterad på att nikotinet ska styra hela mitt mående så jag VÄGRAR gå och köpa!! Så jag får skylla mig själv, för nu kommer jag nog va sur hela dan. (tur för Fredrik att han inte är hemma)

Imorgon ska jag iaf upp till dagiset. Måste ju säga hejdå ordentligt, det blev ju så konstigt när jag blev sjuk, så ja tänkte hälsa på en sista gång! Sen börjar jag nog på mitt gamla jobb.. Vi får se. Är bara orolig för glappet som kmr bli mellan sjukpenningen och lönen, när man väl börjar jobba. Timlönen kommer ju alltid en månad i efterskott.. Men men. Lite väl tidigt att börja oroa sig för det nu. Det löser sig säkert!!

Är så sugen på att gör om här hemma! Finns massor med både små och stora saker som jag vill köpa! Men man måste ju prioritera. Det där ljusstaken och den där blomman, den där nya lampan och den där extremt snygga mattan... Kan faktiskt vänta! Fast det vore kul om man bara kunde köpa och köpa och köpa.. Fast då skulle man nog inte uppskatta det lika mycket..

Nä nu ska jag sura vidare..

Av Lisa - 6 februari 2010 21:27

Det gick visst lite snett idag... Var ju såå duktig och tränade HÅRT i morse, åt sedan broccoli och keso till lunch.. Sen tog jag en dusch och gick sen iväg till Zibban.. Men jag glömde att äta middag, så där blev man svinhungrig och vad blev det då för middag? CHIPS!!! åååå.. Så nu sitter jag här och grämer mig över denna DÖDSSYND.. men funderar samtidigt på om jag kanske har nåt gott här hemma som man kan stoppa i sig!! haha. Hela livet kretsar kring mat tamejfan!

Ja, som sagt så gick jag till zibban.. Fredrik&han spelar sina nörd x-box, så jag tänkte hälsa på en stund. Men hur kul va de då? Inte alls särskilt roande, så jag gick och hälsade på Andrea och fick mig lite kaffe,bulle och lite tjejsnack.  Men oj oj oj vilken mage hon har nu tjejen alltså! Måste vara en väldigt märklig känsla att gå omkring med en liten levande varelse inne i magen. Man kan nog inte ens föreställa sig hur det känns innan man varit med om det själv. Men jag tycker det är så vackert!!

Nä, nu ska jag mysa ner mig under filten och titta på 'Shall we dance' i min ensamhet.. Få väl se om gubben kanske dumpar mig och gifter sig med x-boxet istället.. Hans nyfunna kärlek! haha..

See ya

Av Lisa - 6 februari 2010 15:17

Japp.. Nu har jag iaf fixat inbjudningarna! Tänkte ju först göra egna, lite scrap booking, men nu gjorde jag inte det. Hoppas bara dom blev bra nu! Dimper väl ner i postlådan om ett par veckor!

Börjar känna mig lite smått stressad. Jag veeeet det är nästan 5 månader kvar, men det känns ändå som om jag vill göra nåt.. Köpa nåt.. planera lite mer. Men men, det är bara å vänta å se glad ut. Men det är ju lite svårt när man längtar!!!

Är ju expert på att oroa mig för saker och ting så i min skalle finns en massa 'tänk om', och katastroftankar.. Men det löser sig alltid med ALLT!! :)


Har varit duktig idag iaf. Först ett riktigt svettigt  pass på gymmet, sen städade jag hela lägenheten när vi kom hem. Så nu tycker jag att jag förtjänar att ligga på soffan några timmar innan det är dax för middag!! Visst då?


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards