★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2010

Av Lisa - 13 februari 2010 12:13

Vad är det som gör att man blir så glad av solen? Man kan lätt ge sig ut på en låååång promenad även fast det är 20- ute om solen lyser! Det har iaf jag nyss gjort. Jag och Mini drog på oss våra röda täckjackor och tog en sväng uppe i Västra Skogen.. Fast där var det inte mycket sol, så vi vände och gick på T3 området istället!

Det blev en tidig morgon eftersom jag sov hos mammzen och hon började jobba klockan sju. Så för mig har halva dagen redan passerat.

Ska strax slänga mig i duschen och fräscha till mig lite. Tänkte gå iväg å handla lite mat. Tänkte ju bjuda min älskade gubbe på en god middag imorgon. Tänkte göra fläskfilégratäng, med gorgonzola. Det är ju bara såååå gott! Fast kanske inte en typisk Söndagsmiddag men vaddå. Det är ju trots allt alla   dag, och då får man gotta sig lite extra tycker jag!

 

Ha en bra dag alla, för det ska jag ha!

Av Lisa - 12 februari 2010 18:58

Ja nu har vi  pratat, planerat, fikat och skrattat och haft trevligt! Nu börjar det ta sig och jag längtar och längtar med skräckblandad förtjusning! Men nu börjar jag få en klar bild över hur det kommer se ut, vad som ska ätas och drickas och vilken slags underhållning vi ska roa oss med.. Såå skönt, nu känner jag mig mindre stressad när jag iaf har LIIITE koll på hur det kommer att se ut, men än är det mycket kvar!


Nu är jag hos min kära mor. Vi ska dippa grönsaker och titta på Let´s Dance och bara ha det lugnt och skönt ikväll!!


Av Lisa - 12 februari 2010 12:36

Hm... ja kanske ska hålla mig till mina mediciner ändå! Verkar som om jag blir lite smått glömsk när jag inte äter dom. Haha. Skulle på affären i morse och köpa lite smått och gott eftersom jag skulle baka. Skrev till och med en lapp för att jag inte skulle glömma nåt, men likt förbannat så kommer jag hem utan bullformar. Så det var väl bara att baka nåt annat då.

Jag bakar ju ganska ofta, och det brukar aldrig vara några problem, men idag!! Haha. Glömde bort en massa saker, glömde sätta på ugnen och kunde inte organisera nånting över huvud taget..

Äh jag vet inte, kanske bara är lite tankspridd. Men jag ska prova va utan medicinen ett tag till och se om livet bllir annorlunda, annrs är det väl bara att börja äta skiten igen!

Det blev iaf till slut en kaka med hallon och blåbär i. (skulle eg. göra muffins, men det gick ju inte) Så nu står den på av svalning innan jag ska kleta på lite glasyr och vispa lite grädde som vi kan ha till!! Nyttigt och gott! hehe.

Vi ska ju planera lite bröllop här idag. Jag mamma och Sara. Fredde stack iväg illa kvickt i morse för han vill INTE vara med och planera! Det där får vi tanter sköta, och det är jag glad för! Fredrik är nämligen nöjd bara vi gifter oss, sen kan man ju grilla en korv och ta en öl efteråt! hahaha..

Ha en bra dag!!!

Av Lisa - 11 februari 2010 19:51

Har haft en bra dag idag! Mått bra hela dagen, inte haft ångest, inte känt mig irriterad en enda liten stund på hela dagen.. Och då ska jag inte glömma att tillägga det viktigaste: Jag har INTE tagit min damp medicin idag!

Jag blir väldigt låg och irriterad i slutet av dagen av den medicinen, men den hjälper mig att hålla fokus under dagen och inte stressa sönder mig. Men den ger mig även panikångest och jag känner mig nervös. Vad gör man?

Jag funderar allvarligt på att sluta äta den. Den hjälper inom vissa områden, men stjälper inom andra områden. Nä, ja måste ta mig ett snack med Carro om det, eller så lägger jag bara av!

 Man får väl exprimentera lite själv också   

 

Jaja, nog om det nu. Vi har nyss kommit hem från Farmor&Farfar där vi smällt i oss 3 kanelbullar var och en massa pepparkakor. Mumma! Och snälla farmor lagade Fredriks jacka som han så duktigt slet sönder idag!

Nu blir det Te´ Vampire Diaries och mys under filten.. Ladda för ett straff pass på gymmet imorn. Haha. Och direkt efter gymmet ska jag hem och baka, för mammzen och moster Sara kommer ju hit för ett bröllopsmöte.. och vad vore ett bröllopsmöte utan muffins?? åååå.. Fast jag vägde mig idag och hade gått ner 1.5kg, så jag har nog varit liiiite duktig på nåt vis ändå!

Trevlig kväll.. tack detsamma...tack..hejdå!

Av Lisa - 11 februari 2010 11:01

Å jag blir så less! Ringde nyss angående jobbet jag sökte. Ringde då och pratade med vik.förmedlingen Och dom sa att det i stort sett inte är nån mening alls eftersomn jag inte är uska. Det är bara uskorna som får strö passen och dom har nästan inga vikarier alls nu som är outbildade. För en stund så kände jag mig helt uppgiven och funderade på va fan ja nu ska ta mig till. Men vid närmare eftertanke så kom jag på att dom sa precis samma sak till mig förra gången jag skulle börja jobba. 'Du kommer inte få jobba nånting, för du kommer hamna längst ner på vik.listan' Men jag fick ju jobba hur mycket som helst! Dessutom så vet jag att det finns jätte många vikarier som inte har utbildning, och varför skulle chefen ens vilja träffa mig om det var så att jag inte får jobba? Snacka om dubbla budskap alltså! Man blir bara helt förvirrad i skallen.

Men jag funderar ju faktiskt på om jag kanske egentligen borde utbilda mig  i vilket fall som helst.. Det är bara det att jag aldrig kommer till skott. Jag vet liksom inte hur man gör, vem man kontaktar och om det ens går att studera på halvtid.. Jag har ju inte ens gått gymnasiet så det lär ju blir en massa ämnen som ska läsas in innan jag ens får börja själva USK utbildningen.. Jaja.. Vi får se vad som händer och sker. På måndag ska jag träffa chefen iaf. 

Har varit på gymmet iaf, och bränt en massa fett! Känns alltid lika skönt att komma hem efter ett svettigt konditionspass! Nu ska jag ta och göra mig i ordning för dagen. Ska ner på stan och ta en fika med Andreea hade ja tänkt..

Have a nice day!

Av Lisa - 10 februari 2010 10:38

Ååå idag är det inte kul att heta Lisa! Vaknade tidigt i morse av att jag hade sååå ont i magen! Fredrik fixade lite filmjölk åt mig, det brukar hjälpa. Men inte idag! Det blev bara värre och värre! Total kramp, det gick bara inte att vara till! Spydde i diskhon och sen har jag suttit på toa hela morgonen! Och jag som skulle på möte om jobbet idag. Jag började faktiskt göra mig i ordning för ja tänkte att jag kan nog åka upp ändå, det kanske blir bättre i magen om ett tag. Men nä, det var bara att ge upp! Jag tror att det är ett gall anfall. Tycker att jag känner igen smärtorna från tidigare gallvägskramper, men det var många år sen!! Huvva Huvva!  Det börjar släppa lite grann nu iaf, så jag kan iaf sitta stilla.. Men jag mår fortfarande skit!!

Jag hade iaf tur i oturen och lyckades boka in ett nytt möte redan på Måndag! Så jag kan vara lugn! Har dessutom skickat iväg två jobb ansökningar via mail. Måste ju göra nån nytta även fast jag blev sjuk, tänkte jag. Ska plocka upp luren och ringa till dom om jag inte får svar på mailen, för jag har ju telefonnumren. Men  jag är inte riktigt i form att sitta och ringa en massa samtal just nu, så jag väntar nog tills imorgon..

Nu ska jag sova lite, det blev inte mycket sömn i natt..


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards