★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2010

Av Lisa - 17 februari 2010 21:16

Goder Afton!! Vilken dag! Valpförsäljningen i Östersund gick kanon. En supertrevlig, väldigt seriös uppfödare från Oslo köpte lille Alfons. Han kommer nog få det riktigt bra! Sen var vi och sålde Alvin till en familj här i Sollefteå, och där blir han nog väldigt väldigt älskad och ompysslad!

Hann bara hem en snabbis sen kom vi på att det vore kul att åka ut till Undrom och hälsa på G&E och småtjejerna. Så där har vi varit ända tills nu! Ätit en massa onyttigt och pratat en massa strunt. Sen hade småtjejerna en överraskning till oss och var så hemlighetsfulla.. Dom ville visa oss hur duktiga dom blivit på att rida, så dom sadlade sina små ponnysar, och hade till och med smörjt in manen och svansen med glitter-gel så dom skulle vara extra fina. Och vi byggde lite hinder och dom red och hoppade och var sååå duktiga. Minsta tjejen är ju bara sex år, men de enda man behövde hjälpa henne med var att spänna sadel hjorden. Tror aldrig jag sett så små hästar nån gång, men det passar ju perfekt till små tjejerna!

Måste åka ut dit och rida lite på stor hästen nån dag, blev så jäkla sugen nu när man var i stallet och pysslade lite!

Nu är det bara sängen som gäller, eftersom jag ska upp och jobba halv sex imorn.. Och det är såååååååååååååååååååå kallt här hemma, så ja ringde hyresvärden och sa att nu måste dom ju höja värmen innan vi fryser ihjäl här!


Natti Natti!

Av Lisa - 16 februari 2010 14:26

Vaknade vid sex-sju tiden imorse av att det knackade på dörren. Det var min käre bror som kom, så vi klev upp och tog en kopp kaffe, men sen gick jag och la mig igen och sov till halv tio. Skönt att sova ut lite ibland!

Fredrik är i Härnösand idag igen, så jag är ensam hemma idag. Han ska dit imorn också, men sen är det där helvetet slut! Den där 'kursen' eller vad det nu är dom kallar det. Nåt onödigt som ska göras bara för att nån har bestämt att det ska göras. Så löjligt bara!

Har varit på stan en sväng och fikat med Linn&Melissa på Lilla Cafe´t.. Tog en Semla såklart, men det är ju bara fet tisdagen en gång om året, så det kunde jag väl unna mig.

Nu har precis Andrea varit här och lånat en Zumba skiva. Ska bli intressant att höra vad hon tycker om det. Själv så tycker jag ju att det är en av de roligaste träningsformerna jag provat på, men smaken är som baken!

Hade tänkt dammsuga, men jag kom på att jag pallar inte! Min dammsugare har bestämt sig för att ramla isär på tre olika ställen varje gång jag dammsuger, så jag tror inte jag tänker använda den nå mer, blir ju bara så förbannad! haha. Bråka med dammsugarn!! Nä, får hämta den andra dammsugarn hos mamma imorn.


  

Ha en bra dag!

 

Måste bara bjuda på den coolaste rap farfarn för er som inte såg American idol igår! Så skön! Haha

 

Av Lisa - 15 februari 2010 22:27

Ja det känns som det börjar vända! Man kan ju inte ha oflyt hela livet!

Känns riktigt bra att börja på Aspen igen faktisk. Jag känner de flesta i personalen och vi vet var vi har varandra. Jag kan tycka att det är jobbigt att komma till nya ställen annars, när man måste bilda sig en uppfattning om alla man ska jobba med, men nu slipper jag iaf det! Och dom vet 'allt' om mig också, om min sjukdom och om mina problem jag haft, och vi kan prata öppet om det utan att man behöver skämmas eller känna sig mindre värd på nåt vis. Så skönt!

När jag kom hem från mötet kände jag mig glad och motiverad, så mötte Fredrik mig i dörren och drog in mig i köket och pekade på almanackan. Där hade han skrivit upp att han skulle iväg till Domsjö och jobba om ett par veckor. Då blev jag ÄNNU gladare!

Det har ju stått ganska stilla på jobb fronten för oss båda två ett tag, och jag som är kvinna (expert på att oroa sig) har  ju gått omkring och haft katastroftankar i flera månader! Men det ordnar sig alltid! Jag blir arg när nån säger så till mig, men det är faktiskt så!

Så ikväll går jag och lägger mig med en liten gnutta hopp och lite mer ro i själen än jag haft på ett bra tag!!


Ibland kan man ha svackor, vara sur, vresig och irriterad. Och oftast så går det ut över dem som står en närmast.. Så Fredrik får ofta ta en och annan sur kommentar och obefogat skäll och gnäll.. Men jag älskar min gubbe  

Och det vet han! 

Av Lisa - 15 februari 2010 22:13

I LOVE IT!!! Hela albumet är hur bra som helst! Har inte varit nåt big fan förut, men det här albumet gillar jag skarpt!

 

The Wait is over

Av Lisa - 15 februari 2010 12:55

Gooood dag peeps! Lika fint väder idag också! Jag och Fredrik tog en riktig monster promenad i morse, sen när vi kom hem körde jag ett Zumba pass och Fredde städade trappen. Nu håller han på att tvätta. (va har hänt?hihi)

Nu sitter jag här och börjar bli nervös för mötet. Fast jag har egentligen inget att vara nervös för, men jag blir alltid nervös när jag ska på ett möte, spelar ingen roll vad det handlar om. Det är själva grejen, att sitta stilla, att inte få gå därifrån.. Ja ni vet. Den där ångestgrejen jag får dras med. Men det brukar alltid gå bra även om nerverna är utanpå kroppen minuterna innan jag ska iväg!

Töntigt egentligen. Man är en riktig vekling..

Märker verkligen att jag ätit onyttigt i helgen. För som vanligt när jag äter en massa socker och slisk så börjar dom här hemska nässelutslagen komma igen. Inte sådär mycket som förut, men några små fält på benen, i svanken och huden är allmänt känslig. Får stora röda rivmärken bara jag petar på mig själv. Inte bra.. Skärpning skärpning.. Men jag har ju märkt att det hänger ihop med godis av någon konstig anledning. Undrar egentligen vad som hönder i kroppen?

Nä, nu ska jag diska så kommer jag väl in med ett besked sen!

 

Ha en bra dag!

Av Lisa - 14 februari 2010 22:31

God Afton mina vänner! Har haft en helt ok dag faktiskt. När ja kom hem så hade Fredde bakat en kladdkaka, sen gjorde vi super god middag och sen kom Olivia hit och hade världens godaste citronpaj med sig. Så jag kan ju inte direkt skryta med att jag varit nyttig idag.. Men men. Snöskottning, promenad och en timmes powerwalk har jag iaf hunnit med mellan allt svullande!

Blev SÅÅÅ rädd nyss! Det lät KRASCH och KLIRR någonstans här hemma och jag fattade inte vad det var. Men så öppnade jag badrumsdörren och såg att det va glas splitter över HELA golvet!! Miljarders små små bitar. Det var en av glaskuporna i taket som av nån anledning bara släppt och åkt i backen. Ja måste ringa hyresvärden och tala om det imorgon, för jag tycker då inte att det är mitt fel, för jag har aldrig ens rört den där lampan!! Så de så!!

Imorgon... Ja imorgon blir det iaf träning på morgonen! Hur jobbigt det än känns så ska jag f*n gå dit! Jag har verkligen inte gjort mig förtjänt av någon extra vilodag! Men det blir trögare att ta sig dit när inte Fredde går. (han är förkyld), men jag får sparka mig själv i röven om inte annat!  Och på eftermiddan ska jag iväg på möte med chefen där jag ska börja jobba.. Hoppas allt går som jag hoppas!


Nu är det bara en valp kvar. En åker vi iväg med på Onsdag och sen är det bara lille Alvin som ska iväg, och det var några som skulle komma och kika på honom imorgon.. Dom små sötnosarna! Men dom är ganska jobbiga nu, och mer än redo att komma till sina nya hem!

Jag börjar tro att min lilla Mini är skendräktig eller nåt. Hon har ju precis löpt för första gången, och nu har hon helt plötsligt hängtuttar!! Och det är alldeles hårt runt varje bröstvårta.. Men det kanske kan bli så, jag vet inte.

    

Nä nu ska ja se färdigt Wallanderfilmen.. dammsuga badrummet en extra gång så man inte får glas splitter i fossingarna. Sen så säger den här familjen:


  NATTI NATTI  

  

Av Lisa - 14 februari 2010 13:49

Happy    Day!!!!

Har ganska nyligen kommit hem från mammzen. Vi såg Mello, åt varmkorv med bröd och drack folköl igår! haha. En äkta norrlands Lördag!

Idag skottade jag taket på uthuset och fyyy f*n va jobbigt det var! Blev helt blöt i svett, och kommer säkert få träningsvärk både här och där. Sen en solig promenad på det! Jaja, lite motion har man fått iaf!

Nu har ja nyss varit och handlat det vi ska äta till middag idag. Det blir fläskfile´och potatisgratäng med vitlök och parmesan! Skulle sitta fint med ett glas rött till det, men det går lika bra utan!

Nu hoppas jag bara att inte Fredrik tänker smitta mig med sin hemska förkylning. Vore kanon om man fick klara sig, eftersom jag förmodligen ska börja jobba till veckan. Det känns ju löjligt att sjukskriva sig första veckan, så då är det bara att gå dit ändå!!


Jag undrar vem det är som det står om i tidningen idag.. Nån tjej som blev av med körkortet osv.. Nån som vet? Jag är så J***a nyfiken när det gäller sånna saker, men det är väl för att man själv varit där en gång i tiden.. Hoppas det ordnar upp sig för henne iaf..


Ha en trevlig dag nu alla! Det ska jag ha!

Av Lisa - 13 februari 2010 17:39

Sitter och väntar på mammzen och fördriver tiden med att skriva ännu ett onödigt blogginlägg.

Har fixat och donat lite mer här hemma (som vanligt). Börjar bli en riktig inrednings nörd, men jag tycker det är så kul när man känner att man trivs och det är fint hemma, så jag skulle kunna hålla på hur mycket som helst!

Gräsänka är man också, eller kanske man har blivit brädad.. Av modern warfare haha. Illa att bli dumpad för ett tv-spel, men livet är hårt ibland!

På Onsdag ska jag och Mamma åka till Östersund och leverera en hundvalp till en uppfödare som åker ända från Norge! Ska bli kul med en liten roadtrip..


Men nu ringde mammzen så nu ska ja dra!!



11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards