★ 399 gram ★

Alla inlägg under februari 2010

Av Lisa - 21 februari 2010 12:50

Så var dagens straffrunda avklarad. Blir ju helt slutkörd varje gång jag har tränat, ja tyckte man blev pigg och rask efter ett gym-pass när man var yngre. Nu blir man bara helt slutkörd! Åldern?

Måste erkänna att jag faktiskt tittat ganska mycket på OS nu, och det brukar jag inte göra, men vi har haft jävligt roligt åt en av kommentatorerna. En av dom pratar medans den andre skriker hysteriskt i bakgrunden JAA, HON FIXAR DET, NU JÄVLAR!! Haha. Helt hysterisk låter han, inte en gnutta självbehärskning. Men så ska det va, haha!

Ja, idag är det Söndag, och söndagar är alltid lika tråkiga enligt mig. Brukar mest sitta framför tvn och datorn, tvätta nån maskin och städa lite grann.


Imorgon ska jag till han som gaddade mig och visa upp hur den ser ut nu, han ville gärna se hur den blev när den läkt klart, om det är något som måste fyllas i eller nåt. Men den är inte riktigt läkt än. Jag har ju så långsam läkning, så det är nån liten skorpa kvar och det är väldigt torrt och flagnar lite, men men.. Jag är nöjd iaf, får väl se om han också är nöjd med sin insats eller om han vill göra nån fin justering.

Ska göra en till liten gaddning på underarmen sen också, om jag hinner och om jag har råd före bröllopet. En liten text, eller snarare ett ord bara.

Gillar inte det här med att tatuera in namn på kroppen (om det nu inte är syskon eller föräldrar), så jag har ett ord jag vill ha.. Det kommer bara vara Fredrik som förstår vad det står för.. Andra, får tro vad dom vill!!


Nä nu blir det ryggläge en stund innan jag tar fram svabben!

Av Lisa - 21 februari 2010 10:27

Det här är min gubbe om 40 år hahhaaa.. Ja höll på å skratta ihjäl mig!

Av Lisa - 20 februari 2010 23:31

Idag har varit en sån där jobbig dag! Vissa dagar kan jag bara känna mig så missnöjd.. Misslyckad, ful, tråkig och värdelös. Man funderar på vad det är man strävar efter, vart man vill komma i livet. Vad är meningen med allt och hur ska man orka lösa alla problem som dyker upp varje dag?

Nä urs, känner mig inte alls på hugget. Allt känns meningslöst och jag har liksom ingen lust till nånting.. Riktigt negativ!

Nä, jag gillar inte att vara så här så imorgon tänker jag vara nöjd och glad igen, det har jag bestämt mig för!

Är iaf väääldigt trött nu. Har varit hos mammzen en sväng, men jag låg mest bara halvdäckad i soffan.. Nu ska jag bara tvätta mig och borsta gaddarna sen gömmer jag mig under täcket i tio timmar!!

Natti natti

Av Lisa - 20 februari 2010 12:15

Pust och suck och stön! Det var längesen jag blev så grymt slutkörd av ett träningspass! Känns som om jag bara vill ligga ner och DÖ resten av dagen. Men skönt att det är avklarat iaf!

Vaknade inatt och hade grymt ont i magen, blev så rädd att det var gallan igen så jag rusade upp och tryckte i mig tre magnesium och några värktabletter. Drack lite fil och aloe vera juice.. Sen gick jag och la mig igen, och jag lyckades ju somna, så det onda måste ju ha gått över.. Huvva! Jag HATAR min mage, skulle lätt byta ut den om det gick!


Igår drog ja ut till mammzen med Per&Emma, drack lite vin, åt ost&oliver och kollade på Let´s Dance. Sen plockade vi upp Fredde i Långsele på hemvägen.

Var så trött när vi kom hem så ja gick och la mig nästan på en gång. Det tar på krafterna att kliva upp halv sex på morgonen, men man vänjer sig väl.


Nä nu blir det en dusch och sen ska jag svänga ihop en sallad!!  See ya

Av Lisa - 19 februari 2010 16:04

Längesen jag la upp några schyssta bilder, men det beror mest på att jag inte har nån bra kamera.. Men men. Kan ju alltid bjuda på några mobil bilder från veckan som gått, så man har nånting att titta tillbaka på när man blir gammal

En gammal goding kan man alltid slinka in med också

  

Av Lisa - 19 februari 2010 14:15

Idag älskar jag min gubbe EXTRA MYCKET!  Så nu måste jag skryta lite om hur bra jag har det!

Kom hem från jobbet nu och då har han dammsugit, diskat, städat trapphuset, gjort köttfärsbiffar och skrivit en gullig liten lapp som han lämnade på köksbänken! Sååå skönt att komma hem till! Jag har ju gått och tänkt hela dagen att jag kommer måsta städa när jag kommer hem, så det var verkligen uppskattat!

Det var nog för att jag var på så dåligt humör igår som han fick det här tok rycket..hehe. (Man ska va sur ofta med andra ord :)

Det gick finemang å jobba idag också, men nu är jag ledig tills på Tisdag, så  det blir hård träning på gymmet hela helgen. Känns som jag har lite att ta igen, så.


Ikväll blir det för oss som för så många andra. Let´s Dance, god mat och garanterat en massa chips och onyttigheter. Det gillar vi. Dock ska jag försöka hålla mig ifrån sockret, så ska jag 'synda' så får det bli chips och ostkrokar!


Trevlig Helg alla!

 


Av Lisa - 18 februari 2010 19:45

DEN RAFFINERADE DJÄVULEN! IN PERSON!  Hela hela tiden.. Sitter jag och drömmer om goda bakverk, chokladkakor och sötsliskiga bullar. Fast suget går inte över, även om jag äter dom.. Då blir det bara ÄNNU VÄRRE efter en liten stund. Nån som känner igen sig? Kroppen skriker efter SOCKER!!! Nä, om jag ska kunna få nån ordning på det här så måste jag nog utesluta socker i alla dess former HELT OCH HÅLLET ur mitt liv. Då måste ju suget gå över till slut. Men hur fasen ska man klara det då? Nä, som jag och Fredde sa till varann nyss: Finns det cigg i rummet, så röker man.. Finns det ***** i rummet så ******* man, och finns det godis i rummet, så nog fan äter man!! Är det nån slags missbruks grej det här eller?

Har precis tuggat i mig en morot... en morot.. oj vad intressant den var att tugga på då. Hade man rullat den i chokladsås så kanske man hade njutit liiite av detta frenetiska tuggande det innebär att få i sig en morot.

Nä, nu får jag ge mig! Skulle kunna sitta här och skriva världens längsta inlägg om hur mycket jag älskar socker, ett helt kärleksbrev!. Min hemliga kärlek till den raffinerade djävulen!! Är bara lite 'smått' sugen, så är det!


Fortfarande lika kallt här hemma. Har ju ingen termometer, men jag skulle chansa på 16-17 grader, och det är faan inte skönt! Egentligen borde man protestera genom att inte betala hyran! HeHe.. Nä det går ju inte, men jag har ju sagt till iaf, så jag hoppas på en förbättring (i år)


Nu har jag suttit här och slickat ihop alla bröllopsinbjudningar. Tyvärr så räckte inte dom jag hade beställt, men en del behöver ju faktiskt inte ha nån. Viss gäster är ju självklara, som mamma, pappa, syskonen och moster.. Dessutom så är det ju Mamma och moster Sara som hjälper mig med festfixet och allt, så det vore ju lite konstigt om dom trodde att dom inte var bjudna! Nä, ja får skicka e-inbjudningar till de som blev kvar, men än är det ju ingen brådis. Tänkte skicka iväg dom i mitten på Mars nån gång. Det blir nog bra!


Ja nu har jag suttit här och skrivit ett riktigt svamligt,flamsigt osammanhängande, och ganska ointressant inlägg här.. bara för att fördriva tiden och hindra mig själv från att koka FUDGE!!!

 

Wish me luck 

  

Av Lisa - 18 februari 2010 18:10

Första dagen på jobbet.. Gick bra! Efter bara ett par timmar så kändes det som om jag inte haft mitt avbrott på över två år. Allt är sig likt, förutom några små förändringar här och där. Men det känns bra iaf, jag trivs faktiskt bra där uppe, så det här ska nog gå bra!

När jag precis kommit innanför dörren så dök mamma upp med ett helt bageri, så man blev fet idag också.. Men gott var det :)

Nu har jag och Fredde nyss varit på promenad, och handlade på vägen hem, så nu finns det lite mat här hemma igen!

Håller på att rosta musli i ugnen nu! Såååå gott! Pumpakärnor, solrosfrön, sesamfrön, cocos, kanel och linfrön.. och lite olivolja! Det blir såååå gott, och nyttigt!

Det blir nog till att lägga sig tidigt ikväll, för jag känner mig verry verry tierd!

Man är ju inte van att kliva upp före sex på morgonen!!

Seee you soon


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards