★ 399 gram ★

Alla inlägg under januari 2010

Av Lisa - 9 januari 2010 09:36

God Morgon alla snyggingar, och tack för era kommentarer!

Känner mig inte särskilt taggad för nåt gym idag kan jag ju erkänna.. Men jag ska vänta nån timme och se om jag kan bygga upp nån gymkänsla, annars får det bli ett hederligt Zumba pass här hemma istället, och idag kan jag nog till och med ta med min lilla Mini på en promenad också, för det är liiite varmare nu!

Har för övrigt inga planer alls för dagen.. Tänkte kanske fixa nån mysmiddag ikväll, och kanske kanske att man lyxar till det med lite godis också, men det får vi se.

Har iaf börjat äta den nya medicinen nu.. Så jag väntar spänt på att märka nån skillnad. Men oftast så brukar omgivningen märka snabbare när man förändras än vad man själv gör, så vi får väl se om Fredrik säger nåt snart. Eller mammzen som ser ALLT, hon missar INGET.. Det inte hon ser eller märker är inte värt att veta!!

        

Av Lisa - 8 januari 2010 20:26

Se hela bildenMål inför bröllopet: Gå ner 5kg, låta bli att klippa av mig håret, fixa till tatueringen på armen.. Det var nog allt!! Och allting är på gång redan nu kan jag lova!!

Jag och mamma har pratat och diskuterat runt vad vi ska servera för mat egentligen.. För det är ju faktiskt så här, att hur gärna man än vill så går det inte att servera varm mat på det där stället, så det måste var nånting kallt.

Just nu lutar det åt att vi fixar lite olika goda sallader, dressingar och olika bröd och kanske några pajer.. Sedan får man såklart anlita sina kära mor och far föräldrar som bagare. För bullar vill vi väl alla ha? :)

Tårtan då.. Har funderat på att ha flera olika små tårtor i olika smaker och en speciell tårta till Mig&Fredrik!!

Känner mig faktiskt ganska nöjd med den här planeringen. Budgeten håller och det är inte något extremt arbete som någon måste utföra.. Lite fint fördelade uppgifter. (fast jag har ju inte frågat än hehe)

Så till klänningen då.. Ärligt talat så har jag inte funderat så mycket mer på den.. Jag vill vänta tills jag vet att jag är i rätt storlek och jag är helt övertygad om att jag kommer hitta vad jag söker!

Håret kommer Malin på hårtesten fixa.. Men vet fortfarande inte vad jag vill ha för frisyr, men det får man prova ut nån månad innan...

Har bett min kära syster och min musiker till far att spela och sjunga nånting fint, antingen på festen, eller precis innan själva vigseln..Men jag tänkte att Emma får välja en låt själv, som känns bra att sjunga!


Sååå.. Det var en snabb update på våra (MINA) planer!!



Av Lisa - 8 januari 2010 15:48

Ja de där gick ju ungefär som väntat.. Läkarbesöket alltså.. Dom rekommenderar att jag ska äta anti deppresiva mot panik attackerna. Men jag vill ju helst inte ha ÄNNU EN medicin som jag ska stoppa i mig VARJE DAG! Jag vill hellre bara ha nåt som jag vet att jag kan ta när jag känner att jag får panikångest.. Men men. Jag får väl lära mig att jag inte är nån doktor, och man kanske ska lita på vad dom säger (även om jag tycker att jag vet bäst själv) Så jag tänker ge det ett försök iaf.. En månad!! Det kan ju knappast bli sämre iaf.


Har som vanligt också varit på gymmet. Plågade mig själv rejält idag på löpbandet som straff för att vi köpte chips och choklad igår!! Men mysigt hade vi! Vi gick och la oss i sängen klockan åtta och såg på en massa filmer och svullade en massa godis!!

Kan ju slänga in några filmrecensioner när jag ändå är i farten:

'THEM'= helt värdelös, lågbudgetfilm.. tyckte jag iaf. Lite spännande bara att den var baserad på verkliga händelser.

'WHERE THE WILD THINGS ARE'= Skitgullig barnfilm!! Vet inte varför jag gillar barnfilmer, men den var faktiskt riktigt gullig!!

'SE MIN KJOLE'= En dansk film om ett gäng pundarbrudar som sticker från ett  behandlingshem. Riktigt bra faktiskt..  Trodde den skulle vara  jobbig eftersom den var på danska, men jag gillade den!!


Håller för övrigt på att försöka fixa min blogg lite fin, men jag blir så less på Bloggplatsen för det finns lixom inte så stora möjligheter att få till det som man vill ha det.. Men det är ju inte så viktigt egentligen. Det viktiga är vad man skriver, eller??


Ha en fortsatt trevlig dag!! 

Av Lisa - 7 januari 2010 17:00

Ja.. som ni ser så blev det en färgning.. och det blev minst sagt rött, eller ska man säga lila? haha. Kameran visar inte riktigt hur  rött   heller, men jag kan ju säga att det blev inte bra! Men jag får fixa det om ett par dagar. Det är ju ändå så kallt ute så man har mössa på sig så fort man går utanför dörren :)

Av Lisa - 7 januari 2010 10:36

Ha ha.. Lurad blev jag! Kom till jobbet och upptäckte att det inte fanns några barn där! Dom skulle ha planeringsdagar, och eftersom jag bara arbetstränar så behöver ju jag inte vara med på sånt, så jag fick åka hem igen!

Så nu vette fasiken vad man ska hitta på idag istället. Har bokat in en fika med Andreea klockan tolv iaf.. Jag pallade inte gå till gymmet i denna kyla, men Fredrik han pallrade sig iväg han, den duktige jäveln!! Ja kör ett Zumba pass ikväll istället tror jag!

     


Av Lisa - 6 januari 2010 21:21

Nu sitter jag här och funderar över mitt hår igen.. Planerna jag hade på att klippa det kort igen, dom har jag lagt på hyllan.. Nu cirkulerar tankarna kring färgen.. ååååå.. Har ju rätt mkt slingor nu, men utväxten börjar skymta ganska kraftigt nu så jag måste bestämma mig för om jag ska göra mer slingor, eller om jag ska bli mörk igen. Man kanske ska färga håret lila, som dom gamla tanterna brukar göra, hehe. Nä, men jag funderar på att lägga på nån brunfärg, men vi får se. Jag brukar kunna ångra mig 18 gånger innan jag kommer till skott.


Här kommer iaf ett par låtar från Fame Monster som jag gillar.. Lite fjortis, jag vet, men jag gillar faktiskt Lady Gaga även om det egentligen inte är min musiksmak över huvud taget.  Think Outside The Box :)

Natti Natti..

Av Lisa - 6 januari 2010 17:08

Idag är det inge roligt att heta Lisa.. Bläää.. Har haft panikångest flera gånger idag. Snart kan jag inte göra nånting utan att det ska bli sådär, och det är lika hemskt varje gång, och jag vet aldrig vad det beror på! Det är när jag mår så här som jag springer omkring och städar och grejjar och håller mig sysselsatt hela tiden! Det känns lite bättre då.

Men idag fick jag till och med ångest på gymmet, när jag stod på orbitreken. Jag bara stod där och trampade som vanligt, helt ensam och så bara känner jag den där hemska känslan, men jag stod kvar där och höll på att börja grina.

Nä, det är dags att ta itu med det här nu innan det tar över mitt liv helt och hållet.

Vissa perioder och vissa dagar går allt som på räls, men ibland är det ingenting som funkar.. Å jag blir så less!!

Hade ju bestämt mig för att ringa läkaren idag, eller psyk, vet inte vad som är bäst, men så kom jag ju på att det var röd dag, så jag får vackert vänta!

Imorgon är det back to reality! Börjar jobba igen. Fast det blir bara en dag den här veckan, sen är jag ledig tills på  Tisdag, skönt!

  

Av Lisa - 6 januari 2010 14:42

Lite hemmabilder bara.. Är inte riktigt klar med allt, så ja kan inte visa från alla håll och kanter.. hi hi. Nu har vi ju bara en hund hemma också, så nu kan jag gå upp i förrådet och hämta vardagsrumsmattan igen!! Fortsättning följer.....  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards