★ 399 gram ★

Alla inlägg under januari 2010

Av Lisa - 12 januari 2010 10:07

Ååå vilken vackert väder det är idag!  

Iskallt, men det gör inte så mycket. Kalla soliga vinterdagar är nog det härligaste som finns! Ska nog snart bege oss ut på en promenad med alla hundarna. Men det får bli en lugn promenad så man inte förstör hälsan! Är ju fortfarande vääldigt förkyld, så jag är sjukskriven idag.. Men imorgon kanske jag är lite bättre. Längtar ju faktiskt tillbaka till jobbet, konstigt nog..

 

Ha en bra dag alla!

Av Lisa - 11 januari 2010 23:27

            

Åkte ut till mammzen som var sällskaps sjuk och passar självklart på att gosa med de små liven. Dom har blivit såå stora nu och dom är ju bara så söta!


Här har vi fikat, pratat en massa skit, promenerat med alla hundar, och nu funderar jag allvarligt på om det inte är dax å sova snart. Är skeeta trött!

Vi har iaf lagt ut annons på valparna på blocket nu! Kika på den nu och försök att motstå att vilja köpa en ;)


http://www.blocket.se/vasternorrland/Dvargpudelvalpar_25443218.htm?ca=4&w=1


Sov gott

Av Lisa - 11 januari 2010 11:50

    

Idag är det jag Mini och duntofflorna! Fan va pissigt jag mår! Men jag måste bara berätta en lite rolig grej..

Jag stapplade mig ner på stan för att gå på apoteket.. Väl framme så tog jag en nässpray och en kölapp.. Så blev det min tur och jag fick mina mediciner (som är gratis eftersom jag har frikort), vände på klacken och gick hem.. Haha. Men jag glömde bort att betala för nässprayen!  Så då har man snattat omedvetet idag då. Det är inte alla som klarar av det! 

My Confession

 

Här kommer en låt som du ska lyssna på! 

Av Lisa - 11 januari 2010 09:52

Ännu en morgon vaknar jag upp med en igenmurad näsa och med värk i hela ansiktet! Bihålorna! Idag måste jag ta itu med det.. Får väl prova med Rinexin först och främst, hjälper inte det får jag väl ringa VC och se om jag kan få nå antibiotika.

Jag som ska börja jobba imorgon!! Jaja, vi får se hur det blir med det. Kanske blir tvungen att sjukskriva mig.

Och idag blir det då INGEN TRÄNING ALLS!! Inte ens zumba!! Jag måste tala om det för mig själv för annars tycker jag att jag nog kan hoppa och skutta lite ändå, men det är FARLIGT!!! Så de så!


Nä nu ska jag äta upp min frukost som Fredrik fixade åt mig innan han drog iväg på gymmet. (jag vet, jag är bortskämd som ett svin) Sen ska jag  TA EN DUSCH!!!!För nu har vi varmvatten igen!!  Sen är det bara att pallra sig iväg till apoteket och fylla på medicinförrådet...igen..


Ha en bra dag!!  

Av Lisa - 10 januari 2010 20:35

En slutkörd kvinna sitter i sin soffa i en ovanligt slapp ställning någonstans i Sollefteås innerstad. Hon är täppt i näsan, hostar, snörvlar och har ont i halsen.

Hon vill inget hellre än att ta en lång varm ångande dusch, men det kommer inte att hända eftersom det inte finns varmvatten i huset!  Satan!!!!

Så hon får ta på sig sina duntofflor och försöka krypa upp så nära sin man som det går, i hopp om att få känna lite kroppsvärme, men han kommer förmodligen knuffa bort henne och säga något om hennes extremt smittsamma förkylning som han absolut inte vill ha!

Istället får hon förlita sig på sin nässpray, alvedon och duntofflor och hoppas på en bättre dag imorgon!


Vilken fin liten saga!! Det måste va väldigt väldigt synd om den där tjejen ;P

Vad har jag gjort idag då, mer än att tycka synd om mig själv??  Har ju faktiskt städat, sen gick vi å hälsa på pappzen en sväng och rånade dom på lite överblivna jul kakor. Lånade med mig 'Crash' hem och såg den för ett tag sen. Har sett den förut, men den är så jäkla bra så man kan se den flera gånger! Köttfärssoppa till middag, sen tog vi en powerwalk-broarna runt och blev självklart hungrig igen så fort man klev innanför dörren.

Men idag ska jag F****N inte köpa nå godis!! Det får va nog nu! De måste ju va nå fel i huvet på mig! !       

  

Har upptäckt en bieffekt på nya medicinen redan: Allt jag äter smakar skit!!!


Av Lisa - 10 januari 2010 14:00

Urs och fy, känner mig inte fräsch idag! Halsen känns dock bättre, men jag är ändå väldigt förkyld! Och inte nog med det så har jag grymt ont i magen! Jag tror att det kan bero på den nya medicinen. Man behöver väl ett tag att vänja kroppen vid dom nya substanserna.

Imorse vaknade min kära Fredrik typ klockan fem, och då tyckte han att det var lämpligt att 'smygväcka' mig på ett sätt som han vet att man inte kan bli arg på han när han gör.. 'Älskling  jag har kokat ingefärs-the åt dig, du låter så förkyld' haha..  'Älskling vill du ha mackor'  Det är hans sätt att tala om att han har tråkigt och tycker att jag ska vakna.. Såå jag klev upp. Men det slutade med att vi slocknade på varsin soffa, sen  sov jag nog till halv elva!!

Låg och gluttade på en gammal klassiker igår! Natural Born Killers.. Den är ju bara så jävla bra! Då kom jag på att jag har läst en skitbra bok en gång i tiden som hette 'Popcorn' (av Ben Elton), som påminner väldigt mycket om den filmen. Just det där med ett seriemördarpar som är mediakåta. 

Se hela bilden

Så gillar du Natural Born killers så tycker jag verkligen att du borde läsa Popcorn!!






 

Det blev såklart inget gym idag men jag tog en promenix med Mini och sen kunde jag ju inte låta bli att köra ett litet Zumba-pass..

Men idag är det Söndag, och det betyder STÄDNING! Så jag ska nog fortsätta med det nu!

Seee Ya

Av Lisa - 9 januari 2010 20:35

Jag är ju bara så het i min blåa sparkdräkt!! Haha.. Känner mig som ett äkta mysmongo.. Men hur skönt är det inte med velourdress och täcktofflor, uppkrupen i soffan med en varm kopp the och bara mysa?

  

Har nyss varit på den där kyliga promenaden ja snackade om tidigare. Var ju så illa tvungen efter den där kladdkakan som jag bara var tvungen att baka (och även äta upp).

Nu är det så illa att jag tror inte jag kommer kunna träna imorn, för jag har skitont i halsen nu! I ena halsmandeln! Kan aldrig va bra. Överdoserar Ingefärs-the och missbrukar nässpray.. Kan hjälpa, vem vet?

   Nä nu ska jag njuta av en fortsatt lugn och trevlig kväll med min lilla lilla  familj i vårt lilla lilla krypin i den lilla lilla staden som gud glömde!

Av Lisa - 9 januari 2010 18:34

Good Evening!! Host host, snörvel snörvel.. Va less man blir på detta. Det bryter aldrig ut ordentligt heller, man bara är halvförkyld!! Bläää

Tog en lunchmacka på stan med Fredrik och några kompisar idag, sen bar det av hem till oss. Huset fullt+ film och kaffe..

Sen har det inte blivit mycket annat än tvn faktiskt.  Bjöd Per&Emma på middag och sen bakade jag en kladdkaka (SYND)... Så nu har man fuskat idag också.. Tänk att man aldrig kan hålla sig ifrån de där jävla sockret!! Undrar egentligen hur fan man bär sig åt?? Men men.. Man har ju klarat att sluta med allt annat, till och med cigaretterna.. Så man kan ju tycka att sockret borde vara en enkel match, får försöka lite bättre!!

Nä, nu blir det nog en iskall promenad här tror jag bestämt!! 

 

Trevlig kväll!!!


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards