★ 399 gram ★

Alla inlägg under januari 2010

Av Lisa - 20 januari 2010 15:47

Dagen idag... Har bestått av en massa klippande och klistrande.. Glansiga papper och glitter i olika färger.. Haha. Har suttit och pysslat med några av tjejerna på dagis och dom gjorde ett stoooort riktigt tjejigt och glittrigt konstverk som vi satte upp på väggen sen. Ååå kommer nog sakna det där stället sen när jag slutar där, men sånt är livet. Man måste tänka på ekonomin, blicka framåt.. tyvärr tyvärr.

Kockade ihop en kycklinggryta nyss så Fredrik fick slänga i sig nån mat innan han skulle dra iväg. Och han var inte glad när jag kom hem idag.. Nä, när allting går bra så ska det alltid dyka upp något oväntat kraftigt störmoment!! Men vi fixar det! Även om det tar emot. Man har liksom inte så mycket att säga till om i vissa sammanhang, så det är bara att böja på nacken för myndigheterna och deras konstiga ideér. Ibland kan man undra om dom är ute efter att hjälpa eller stjälpa, för det här är bara helt sanslöst!! Jaja, life is a bitch. Det vet vi ju alla vid det här laget.

Idag fick jag ett brev, en inbjudan till klassåterträff i Juni. Kan bara inte smälta att det är 10 år sedan vi gick ut nian!! Helt otroligt alltså. Känner mig ju inte en dag äldre än den konstanta åldern 19!!! Jag kommer ALDRIG bli äldre än nitton.. Age is just a number!! Den som säger nåt annat ljuger!!

Nä nu ska jag jäsa lite efter maten, diska och plocka ihop lite. Sen får det bli ett zumba pass som vanligt och kanske en tripp till Nyfiket och säga hej till gubben och ungdomarna sen.

Trevlig kväll!

Av Lisa - 20 januari 2010 08:56

och som vanligt skickas en liten mms hälsning på vägen. Ni anar inte vilken lång och tråkig väg jag går!

Av Lisa - 19 januari 2010 19:34

Alltså jag är verkligen SÅLD på svart/vitt!

Och då menar jag inte bara inredning, men även kläder, skor, porslin ALLT! Kanske lite tråkigt, men det är verkligen jag!!! Har suttit och kikat runt lite på styleroom och lite andra inredningssidor, och jag  vill bara ha och ha och ha! Ok jag är ganska nöjd med min lägenhet, särskilt att både köket och badrummet är BLACK&WHITE!! Svart kakel och hela kittet.. Men, det är sååå mycke småsaker som jag vill ändra på, lägga till och göra om. Men just nu så tillåter inte ekonomin att jag lägger ner en massa miljoner på nya småprylar till hemmet.. Men att titta och drömma kostar ju inget :)

VILL HA VILL HA! (fast med vit skiva)

Men jag får ju skämmas, och berätta att jag  ännu inte har köpt taklampor!

Taklampor!!! Som jag har varit på väg att köpa ända sen flytten, men det blir aldrig av. Jag hittar lixom alltid andra saker som är roligare att slänga pengar på! Jaja.. Det blir som det blir.. Nu ska jag drömma vidare!!  Puss



 

Av Lisa - 19 januari 2010 15:47

Dagen idag började i vanlig ordning med ONT I MAGEN!! Fast idag var det värre än vanligt. Trodde inte ja skulle ta mig upp till arbetsförmedlingen ens. haha. Too much information, men så är det. Men det blev bättre efter nån timme..

Mötet gick bra iaf och vi bestämde att jag ska fortsätta på dagiset fram till den sista denna månad. Och från och med nästa vecka så ska jag öka på till 20 tim/veck.. Sedan blir det nog skärvstagården, om allt går enligt planerna. Lena skulle ringa och prata med chefen om ett par dagar och se om vi kan boka in ett möte, så kanske jag kan börja redan 1 feb.. Och om det inte blir så, så får jag ju självklart fortsätta på dagiset. Känns helt ok faktiskt!

Hann bara komma hem så var det dags för Fredrik att sticka iväg på samhällstjänsten. Han trivs så himla bra där, så det är synd att det inte är ett riktigt jobb för han skulle verkligen passa att jobba där!


Nä nu blir det till att sätta sig och betala lite räkningar, städa ihop lite och sen ska jag gå till Fredrik och ta en kopp kaffe och prata lite skit med ungdomarna.


Ha en trevlig kväll alla  

 

En gammal goding som spelades EXTREMT ofta i min närvaro för en massa år sedan. Gillar inte sån här musik så mycket längre, men just den här låten..aah

 

Av Lisa - 18 januari 2010 19:45

Vem är du?

(lämna gärna ditt namn i en kommentar, jag är nyfiken)

Av Lisa - 18 januari 2010 12:46

Hey Hey Heey! Började dagen med att vara extreeemt trött. Fattar inte vad det är med mig som helt plötsligt blivit värsta morgontrötta! Så det blev inge gym för mig, men drog ändå ett Zumba pass här hemma, bara för att känna att jag gjort nån nytta iaf.

Nu har jag precis kommit hem från en snabbfika på stan med Linn och Andrea. Känner mig rätt slut nu också, så jag tror jag skippar sjukhuset idag. Jag dör inte av att ta det där blodprovet på Fredag istället! Däremot så måste jag pallra mig iväg och sätta upp lite annonsblad lite här och var.. Men det passar ju bra, för Mini behöver en liten promenad också, måste dessutom köpa ett par 'menstrosor' åt henne, så ja slipper blodfläckar över hela lägenheten!!


Lunch då??? Näää, ja tror ja skippar det idag. Eller? Njae.. Vi får se!


Ha en bra dag

Av Lisa - 17 januari 2010 21:31

Varför är gräset alltid grönare på andra sidan? Man tror alltid att allt ska bli så mycket bättre bara jag har det, eller om jag gjorde si eller köpte den där..osv osv.  Så är det med ALLT när man går i mina skor.

Nu har vi bestämt här att vi ska vara lite sparsamma eftersom bröllopet närmar sig med stormsteg.. Jag har gått igenom min garderob och insett att jag har hur mycket kläder som helst som inte ens är ingådda, så jag behöver verkligen inte mer kläder. Men självklart så hittar jag såå mycke kläder som jag bara MÅSTE ha, och jag kommer på tusen olika saker som vi bara MÅSTE köpa till lägenheten.. ÅÅÅåå varför är man aldrig nöjd??

Äh, jag måste sluta vara så negativ nu. Jag har ALLT, jag behöver inget mer just nu!!

Nä skärpning skärpning! Imorgon har jag lite grejjer att stå i iaf, och Fredrik också för den delen. Han ska på arbetsintervju! Spännande spännande!


Kom på nåt nytt idag: Jag gillar inte pizza längre! Skumt. Men blev såå sugen, så vi köpte pizza, men både jag och Fredrik blev så besvikna, för det var inte alls så gott som vi hade tänkt oss. Nä, det blev mer än hälften kvar och vi fick slänga bort det. That´s a good thing!! Tänk om man kunde reagera likadant när man fick i sig lite godis!!


Nä nu ska ja kolla färdigt på skitfilmen Scream 2.. Sen blir det snark snark!

Av Lisa - 16 januari 2010 17:38

                                                                


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skapa flashcards