★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 6 november 2009

bläää och godmorgon

Av Lisa - 6 november 2009 09:00

Vaknar upp med en värkande nacke och tjock i halsen. Men jag har sovit otroligt gott! Som vanligt.. Hoppade i säng redan klockan tio och vaknade för ca en halvtimme sedan. Slängde på mig ett par mjukisar och stapplade ner för trappen för att släppa ut mini.. Då möts jag av en massa välkända ansikten som kommer ut ur grannens lägenhet. Kan inte riktigt placera var jag sett dessa människor förut, men när jag går runt husknuten så möts jag av en uniformerad polis, och då ramlade 25 öringen ner..  Men vad gjorde alla dessa poliser hemma hos min granne då? Ett mysterium som jag förmodligen kommer gå att fundera och luska på hela dagen, nyfiken som man är ;)


Jaja.. Idag kommer min älskade gubbe hem igen :) Det gillar vi!! Så jag tänkte köpa några öl, nån god mat och hyra nya Falk filmen 'Operation Näktergal' tror jag att den heter..  så har vi kvällen räddad.

Kan inte fatta att det redan är helg igen!!! Jag tycker veckorna bara flyger iväg och tiden går så himla fort. Snart sitter man här och letar sina första små grå och funderar på vart ungdomen tog vägen..

Ja jag är ju faktiskt 25 men jag känner mig inte som en dag över 18.. Där hade jag gärna stannat. 18.. Det är den perfekta åldern.. Myndig, hela livet framför sig.. Det är fortfarande tillåtet att vara barnslig och man är mitt emellan vuxen och barn..  Ta mig tillbaka!!! Haha..  Nä, skämt åsido.

Tänker jag tillbaka på när jag var 18 så var inte allt direkt frid och fröjd. Jag mådde ganska dåligt och hade väldigt mycket konstiga tankar.. Skolan hade jag hoppat av och jag jobbade arslet av mig på ålderdomshemmet för att bara några månader senare bli allvarligt sjuk med blodproppar i lungorna och få katastrofbeksedet att jag led av SLE....  Huvva..  Tänk att det skulle ta sån tid innan jag accepterade att jag faktiskt är sjuk och att jag måste anpassa mitt liv en del efter sjukdomen..  Så är det när man är dum-tjurig!! Men nu har jag faktiskt lärt mig att leva med det här. Även om det kan vara jobbigt att förklara för folk varför jag inte kan och varför jag inte orkar göra vissa saker.. För jag ser ju fullt frisk ut på utsidan..  Hemligheten är att lyssna på sin kropp i alla lägen..


Nä nu ska jag ta och dricka en kopp te, sen blir det en vaaaaarm dusch innan det bär av ner på stan.

See ya     

 
 
Nettan

Nettan

6 november 2009 09:45

Nu är det jag som är här och svamlar igen..

Kul att du fått tag på ett ställe där du skall arbetsträna! Hoppas att det går bra för dig och att du trivs... Barn är ju söta..., men högljudda, kan tänka mig att du kommer att bli trött av de timmar du är där ;-)

Intressant att läsa om ditt liv även om jag inte känner dig..., du verkar ha levt ett "hårt" liv och det är kul att läsa att du kommit på rätt köl igen..
ALLA är värda en andra chans...

Stort LYCKA TILL nästa vecka då du börjar arbetsträna...

PS Såg de två nyaste Falk-filmerna igår, Operation Näktergal och De Fredlösa, helt klart sevärda!! Men, vad ska man se nu när det inte finns fler FALK-filmer.. :-/

http://nettans.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards