★ 399 gram ★

Alla inlägg under oktober 2009

Av Lisa - 21 oktober 2009 22:22

    

Av Lisa - 21 oktober 2009 19:29

God afton! ;) Hamnade ute hos mammzen för det är ju sååå tråkigt å sitta ensam hemma.

Vi har käkat gott och klippt en massa hundvalpar. Men alltså en av valparna är sååå otroligt söt! Jag har fallit totalt för henne! Helt sjukt söt är hon och jag funderar allvarligt på om jag ska ta henne..

Men jag måste fundera lite så jag inte förhastar mig. Jag ska ju börja arbetsträna snart, så jag vet inte om jag har tid.. Fast det är ju bara 10 timmar i veckan, och hon kommer ju alltid ha Mini som sällskap..  hmm.. Ja det tål att tänkas på.. Men sugen är jag.


Nä nu ska ja ringa Fredrik o se vad han säger :) Bilder på valparna finns på http://femalewickedness.blogspot.com

  

Av Lisa - 21 oktober 2009 09:55

Oh no! Vaknar nu först!! Jag som brukar va så morgonpigg. Känner mig inte riktigt hundra.. Ont i halsen och allmänt trött och seg, så jag får nog försöka ta det lite lugnt idag.

Igår förljde jag med Emma,Per & Madde och lyssnade på en life story på församlingsgården. Jag tycker alltid att det är intressant med en lifestory. Särskilt när det är en missbrukare som berättar, för man känner ofta igen sig väldigt mycket..

När jag var på korpberget så hade vi lifestory varje fredag.. Även jag fick ju berätta min lifestory men det var inte riktigt lika kul.. Dessutom så fick jag göra det två gånger! Det var nånting med att jag inte lät nån lära känna mig riktigt så jag fick det som 'extrauppgift'...


Ska försöka ta mig ut på en liten promenad med Mini så hon blir nöjd sen... Men sen blir det nog bara till att ligga hemma idag.. Tråkit tråkit..

  

Av Lisa - 20 oktober 2009 17:28

  

Klicka på bilden för att komma till registreringssidan!



Av Lisa - 20 oktober 2009 17:09

Urs och fy vilken tråkig dag jag har idag. Har inte träffat en enda människa på hela dan. Fast har ingen större lust med det heller för jag har såååååå ont i lilla magen så jag är mest bara tjurig!

Bara sitter här hemma och slösurfar.. Skulle behöva städa men ja orkar inte.. Jävla latmask. Men jag har iaf städat trapphuset, så liiite nytta har jag ju gjort..


Slåss med troll, rädda prinsessor och döda varulvar , det är att leva!

  

Av Lisa - 20 oktober 2009 08:21

Det var bara en mardröm!! Men fy vad medtagen man kan bli av en dröm alltså! Och arg!

Jag drömde att vi var på ett bröllop. Det var mitt ex och hans tjej som skulle gifta sig tror jag, och vi var bjudna. Kommer inte ihåg alla omständigheter riktigt, men nån säger till mig att Fredrik är otrogen, precis just i den stunden.. Och jag får även veta med vem.. Och det är en 'tjej', nä hon är nog runt 40 och bor här i stan. Och hon är bara SÅÅÅÅÅÅÅÅ ful, men är alltid ute på krogen i dyngfyllan och raggar på yngre snubbar.. Ja skitsamma HON var det iaf och jag blev så vansinnig!  Skrek rakt ut (jag tror jag skrek i sömnen också) slog sönder massa saker. Och det värsta var att han erkände diretk men han kunde inte fatta att jag kommer att göra slut och han förstod inte vad det var för fel han hade gjort och stod där och berättade en massa detaljer och skrattade och höll på.


Gissa om jag blev glad när jag vaknade!!!? Skitsamma att klockan inte ens var åtta, jag klev upp. Vääääägrar sova mer! Nu ska jag ringa och skälla ut Fredrik :P  haha


Kolla in det här förresten The Balloon Boy Hoax .. Jag fattar inte hur man kan tvinga en unge att göra nåt sånt.. Stackars barn alltså!!


  

Av Lisa - 19 oktober 2009 20:49

Alltså jag fattar inte hur det kan vara så fruktansvärt dålig kommunikation mellan olika enheter o styrelser och hur man bara kan strunta i hur människor mår!

När en missbrukare tar steget att åka på avgiftning FRIVILLIGT så borde dom väl bara gör allt som står i deras makt för att hjälpa den människan?

Nej, då när han väl kommer dit så har det blivit fel men intyget han fick av läkaren. Dom hade inte skrivit ett nertrappnings schema..,,Och det är ett ställe för ALKOLISTER!! Dom hade aldrig haft en tablett missbrukare där ens så dom skickar hem honom!

Ja fattar inte det alltså! Och socialen tycker mest att det är besvärande att behöva ta del av information om hur det står till med en ung människa och att han verkligen behöver hjälp.

Dom VILL INTE hjälpa folk! Så är det bara. Så länge dom slipper betala så är dom nöjd. Då får det gå hur som helst för människorna som kanske håller på att gå under, det skiter dom i.


När jag var 19år så blev jag tvångsomhändertagen enligt LVU (lagen om vård av unga) och blev skickad till ett behandlingshem långt upp i Sverige.. Där stannade jag i åtta veckor för att sedan komma hem och fortsätta missbruka.. För jag ville inte sluta!

När jag blivit 21 år så sitter jag i fängelse.. När jag varit där i ca 6 månader så inser jag ju att när jag kommer ut (efter ytterligare två månader) så behöver ju jag hjälp och stöd för jag ville verkligen bli drogfri nu!!

Så jag tog kontakt med socialen i Sollefteå och berättade min situation. Det jag ville var ju att få komma till ett behandlingshem först och främst, men om det inte gick så behövde jag ju hjälp med att skaffa lägenhet, ekonomin och ngt slags stöd..

Gissa vad jag fick för svar?  Nej, du har fått din chans! Säger man så till en 21åring som vädjar om hjälp för att kunna leva ett normalt liv??  Dom är så jävla sjukt snåla så man blir såååå arg!!

När jag kom hem så fick jag lov att bo hos mamma eftersom jag inte fick hjälp. (mamma bor ute i skogen och det går knappt några bussar därifrån).. Gissa om jag fick panik när jag satt där ute helt ensam och kunde inte ta mig någonstans.. Det resulterade i att jag höll mig drogfri i 6 dagar. Sen var jag igång precis som förut...

 

Det här är min åsikt:  Om en missbrukare eller en människa som mår väldigt psykiskt dåligt ber om hjälp så MÅSTE man fan ta det på allvar! För det är mycket stolthet som ska sväljas och kräver hur mycket krafter som helst innan man som missbrukare ber om hjälp.. För när man missbrukar så finns det inget som är mer skrämmande än det ordet! Och det krävs så fruktansvärt lite för att man ska ge upp.. Ett litet bakslag bara.

 

Ja.. jag var bara tvungen att skriva av mig lite.. För det känns som om historien upprepar sig hela jävla tiden, och det är säkert inte bara i Sollefteå kommun som det är på det här viset..

  

Av Lisa - 19 oktober 2009 19:27

Haha.. Råträning a´la tv spel! Ja vet, de låter sjukt och man kan lätt tro att det bara är lurendrejerier men på wii fit så finns det faktiskt jättemånga bra yoga övningar och även muskelövningar som man gör på balanceboarden. Nu har jag kört i 45 minuter en mass olika grejjer. Joggingrunda, stepup, rockring (som är det jobbigaste), lite yoga och situps och sånt. Så nu är jag heeeeelt slut!

Blev lite sur när jag klev upp på brädan idag och hade gått upp 1.2kg sen i fredags..hm.. Okey jag festade i lördags och åt bakismat igår... och så har roliga veckan precis börjat. Så jag behöver nog inte slå på mig själv sååå mkt.

Nya friska tag!


Nu ska ja gå ut en sväng med stackars Mini som inte fått nån promenad idag.. Sen ska jag sitta här i min ensamhet resten av kvällen *snyft*..

  


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards