★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lisa - 19 augusti 2009 10:06

Gooood Morgon :D verkligen! Det är inte varje dag det händer, men idag vaknade jag med ett leende på läpparna! Så jag drog i mig mitt morgonkaffe och sen gick jag Nipleden.. Förvånad över mig själv för jag brukar alltid nobba då Fredde vill dra med mig på den där djävulska leden, men idag kändes det inte ens som en utmaning!  Skönt som fan.. Var väl lite extra motiverad också för jag ställde mig på vågen hos mammzen igår och det var inte direkt vad jag hoppades på när jag tittade ner.. Nä, skärpning med allt jävla godisätande!! (har sagt det ett bra tag nu, men nu jävlar)


Igår fick jag en massa brev från olika inkassobolag, och i vanlig fall brukar jag bara slänga dom utan att ens öppna dom.. Men nu kom jag på en ny grej. Jag öppnar dom, skriver tvärs över hela räkningen 'Bestrider skulden' sen skickar jag tillbaka den till dom.. 

Få väl se vad dom säger om det.. För de mesta av skulderna handlar om typ tidningsprenumerationer och sån skit.. Vadå, jag kan beställa en prenuneration i DITT namn om jag vill, man lämnar ju aldrig nåt personnummer. Så det kan i stort sett vara vem som helst som beställt dom där grejjerna.. Därför tycker jag att jag kan bestrida!  ;P

Och hädanefter ska jag alltid svara när dom ringer från inkassobolagen och så ska jag säga åt dom att jag inte vet vad dom pratar om.. För i ärlighetens namn så har jag ite en aning om vad alla skulder kommer ifrån.


Skitsamma, nu ska jag sminka mig lite och sen gå på stan och köpa en ny färgpatron till fotoskrivaren!


   Seeeeee youuuuuu

Av Lisa - 18 augusti 2009 21:05

Heeeeej. Kände bara för att blogga lite mer idag.. Har suttit och ändrat och donat lite här men de blir aldrig riktigt bra men WTF...

Sitter här hemma i soffan och myser och mår gottit ;)

Är totalt nöjd med gårdagen, vi hade så himla mysigt och kul och trevligt.. Alltså visst, det är kul att gå på krogen ibland och så, men det är fan så mycket roligare när man åker iväg bara några stycken och festar på nåt nice place.. Då slipper man oroa sig för att stöta på folk som man inte vill träffa och man bara umgås med folk man tycker om, och gör det man vill utan att nån ska komma sen och snacka en massa skit och tycka saker och ting om vad man roar sig med.. Nä, jag börjar bli för gammal för att va en krogapa, även om jag ofta har skitkul på krogen också..

Är bara sååååå trött nu, och längtar efter sängen! Har en del att ta itu med imorgon så jag vill vara pigg!!!

Mini är helt slut, hon har bara sovit ända sen vi kom hem.. Hon har väl haft ett helvete med Bax som hela tiden ska busa med henne och hon blir sååå jävla bitsk!! haha..  Kolla in filmen jag la upp på andra bloggen så fattar ni vad jag menar!!!


Börjar bli lite nervös nu för att jag ska börja jobba snart... Det var ju ett tag sen. Men det kommer gå bra.. Fast jag är beredd på att möta en del fördomsfulla människor som förmodligen tycker att jag inte har nånting där att göra.. med tanke på allt som varit.. Men jag ska vara stark och inte bry mig, för det finns många som faktiskt tycker att det ska bli skitkul att jag kommer tillbaka.. Jag har ju trots allt inte miss skött jobbet även om det gick åt helvete med allt annat.. Så jag hoppas att jag är välkommen av dom flesta iaf...


Pöss Pöss och snart natti natti.......

Av Lisa - 18 augusti 2009 16:05

Fick ett infall och drog till stugan igår.. inga förberedelser,ingen planering, ingenting. (inte likt mig)  Tio i sex sprang jag till bolaget och köpte massa bärs och sen drog vi ut till Ramseles djupaste skogar.

Såååå härligt att komma ut till Lövlund. Lugnt och stilla. Inga bilar, inga gatlysen.. bara vi och våra galenskaper! Har inte varit där på flera år, men har många fina barndomsminnen därifrån, så det var så skönt att komma ut dit!!

Skitkul hade vi. Basta och slängde oss i sjön, skratta och drack öl och bara fula oss!!! Sen hade vi lite luftgevärs tävling och självklart var det brudarna som tog hem segern :) Of course!!

Lägger väl in lite bilder på andra bloggen när jag kommer hem, så ni får se hur jävla kul vi har haft ;)

Mys Pys!!! Det blir en ride till inom en snar framtid kan jag lugnt lova!

Bara man tar sig iväg så är det så jävla nice!

MEN... som vanligt när jag varit iväg på nåt kul så får jag ta konsekvenserna av det.. Så nu sitter jag här hemma med feber :(

Men det kan jag leva med, för det går nog över, fast det känns ju lite tråkigt. Om jag ska hålla mig frisk så ska jag typ sitta hemma som en gamm nucka hela dagarna.. Vem pallar det?? Inte jag iaf..

Men nu väntar jag på att Umeå ska höra av sig och ge mig svar på mina prover som tagit typ en månad... Sen kanske jag får fortsätta med min behandling.. I hope....


Nä nu måste jag vila vila vila vila vila.. Pösss



Av Lisa - 17 augusti 2009 15:06

Är kraftigt rastlös idag.. Det bara kliar i benen och jag kan inte sitta stilla. och JA jag har tagit mina damp mediciner, så det är inte därför :P

Satte mig här vid datorn och började läsa min egen blogg.. Alltså typ ett halvår tillbaka.. I typ februari, Jag fattar inte att det är ett halvår sen redan. Men det var iaf då som det tog slut mellan mig och Fredrik ett tag och det var väldigt mycket tankar och känslor och en massa bråk.. Småskrattar nästan lite åt vissa inlägg, medans jag blir lite deppig av vissa. Men jag är såååå glad att det ordnade sig mellan oss igen. Och att det blev så bra som det blev.. Jag trodde ju att det var dömt att misslyckas, men till och med jag kan ha fel (även fast det är allmänt känt att en Björk ALLTID har rätt)


Har iaf varit och lunchat på stan idag, jag o Fredde.. De blev en sallad på Bowlingen.. skitgottit!! Sen var jag å köpte grisöron åt Mini, och hon har aldrig smakat dom förut.. Så hon stod först och skällde ut det stackars grisörat i typ tio minuter innan hon kom på att man faktiskt kunde tugga på det :P   'Hundar är smarta'  oh yes!


Kaffe och cigg nu då.. Känner på mig att mjukbrallan snart åker på.. för jag har sååå ont i huvet och tänker inte visa mig ute nå mer idag! Men som vi ju alla vet så är jag mjukbrall-sexuell.. så jag har en speciell relation med mina älskade mjukbrallor ;)   mohahahha

Av Lisa - 17 augusti 2009 09:25

Ja men god jävla morgon då! Näää.. Vaknar upp med jordens pann-knack och känner mig bara såååå irriterad! Hemskt, men det går väl över efter ett par kaffekoppar kan man ju hoppas iaf.


Hade kraftigt film marathon igår.. Såg fyra filmer i rad och det var ju faktiskt en perfekt dag för film.. En regnig söndag och man är sådär halv bakis och bara ligger i soffan och mojsar sig.

Åt inte ens nå godis heller (wtf?) Även om man var sjukt sugen ett tag. Tur att ingen av oss orkade gå och köpa :)


Nu ska jag strax försöka pallra mig iväg på en powerwalk. Sen måste jag faktiskt gå och kolla på rean på stan, annars kommer jag ångra mig sen.


:*

Av Lisa - 16 augusti 2009 11:13

Well well well.. De blev en nice afton igår trots allt.. Satt här hemma och var inte alls sugen på att gå nånstans överhuvud taget. Men efter ett par vinglas hos Maandy så kom till och med jag i ganska god form..

Det var faktiskt jävligt längesen jag var ute på krogen, men det blir ju så mkt roligare då när man väl tar sig dit :)

Bäst av allt är att jag inte är bakis :O  Inte ofta det händer kan jag lova!

Bilder finns som vanligt på Female Wickedness 


Nu ska jag lata mig hela dan och imorgon måste jag ta tag i mig själv och sluta äta så jävla mycket godis och skit! Jag måste hitta på nåt straff åt mig själv varje gång jag äter godis, så att det blir lite jobbigt.. Nån som har nåt bra bestraffnings tips att dela med sig av? =P   (helst inga piskrapp eller nåt sånt, men)


See ya

Av Lisa - 15 augusti 2009 12:09

Bläää ja är inte på topp idag. Tog en morgonpromenad (som vanligt)..Kände inte för nåt gym, så det blev den vanliga svängen till vindskyddet.. Sen kom jag hem och städade hela lyan... och efter en lååång dusch så kände jag mig bara heeeeelt färdig!

Så jag kollade tempen.. och som vanligt när jag känner det på mig så hade jag lite feber.. Men inte så mycket, så om det inte blir värre så ska jag nog klara av den här dagen oxå :O

Ska ju umgås med brudarna ikväll.. Men jag tror att jag ska va nykter, min kropp är ju inte direkt nåt Big Fan Of alkohol just nu.. Sen blir det krogen (om jag orkar).. Vi får se. Måste tyvärr lyssna på kroppen (jävla skitkropp)..

bite me!!!!!


Nu blir det överbliven tonfisksallad till lunch.. kurera mig med vitaminer och värktabletter så ska nog det här bli en bra dag ska du se ;)


Av Lisa - 14 augusti 2009 21:13

Goooooder afton!

Det blev en hel del rännande på stan idag må jag säga. Var och sökte en ny sport-BH men jag tyckte sportringens priser var lite överdrivna, så jag köpte mig en på Lindex för under hundringen istället :)

 Sedan kom Linn och plockade upp mig efter jobbet och vi tog en fika och grejja på lite..

Hyrde en film också som faktiskt var bra om man tittade på hela!! hihi

Lite mystisk, men den var helt OK (In the electric mist eller nåt sånt)


Nu har vi precis varit på en jobbig uppförsbacke-promenad och sitter i soffan och avnjuter varsin iskall jordgubbs smoothie som jag mixade ihop :)

Imorn bitti tänkte jag följa med grabbarna på Gymmet för en gångs skull. Börjar bli lite less på att ta samma jävla promenad varje morgon.. Jag måste ha lite variation för att inte lessna på saker och ting..


 Nu blir det inget annat än film, mys och slappa resten av kvällen.

Glöm inte att kika in på min andra blogg lite då och då också kolla på bilder och en massa skit ;)


 jo just ja! Var ju tvungen att prova de som Linn hade gjort.. Skicka till 118118 och fråga efter min bloggs namn.. Detta svar fick jag:

Saints&Mortals är en blogg om en tjej som bor i Sollefteå och är född 1984.

Tjejen som skriver heter Lisa Jonasson och gillar som så många andra djur och att umgås med vänner. Ha en bra dag önskar eniro 118118!




11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards