★ 399 gram ★

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lisa - 26 augusti 2009 18:28

Tänk att jag tycker man städar och städar och diskar och tvättar heeeela jävla tiden och när man är klar med den ena saken så är det dags för det andra igen... det tar aldrig slut!!  Eller så är det jag som har lite väl höga krav på att det ska vara så jävla perfekt allting..

Jag är inte perfekt. Absolut inte! Så varför måste mitt hem vara perfekt? Nä ja ska börja leva efter: Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!!

Man går bara omkring och irriterar sig på alla som kommer hit och smutsar ner hela tiden annars. Kan inte njuta av en filmkväll utan sitter istället och våndas över att det blir godispapper på bordet och att sakerna på bordet inte står som dom ska.. Hur normalt är det då? Men men.. Ingen har nånsin anklagat mig för att vara normal heller..

Just nu håller jag på att....tvätta.....just det. Och allt tar ju sån jäääävla tid!! Mini var ju så gullig och kissade på sig i sängen häromkvällen.. Helt sjukt. Har aldrig varit med om en hund som sover och vaknar med ett ryck av att den kissar på sig, och springer förtvivlat ut i hallen.

Så nu håller jag på att tvätta täcke, bäddmadrass osv.. Tur man har extratäcken iaf.


Idag fick jag fingrarna ur.. och ringde till sjukhuset i Umeå iaf.. Dom sa att läkaren skickat sjukintyget i torsdags, så det var väldigt märkligt att det inte har kommit fram än. Där hade hon även skickat med ett brev med mina provsvar och vad dom innebär. Så nu är jag sådär lagomt nervös när dom inte kan säga på telefon hur det står till med mig, utan måste skriva brev.

Jag är väl dödsdömd eller nåt, så nu är det bara att leva livet som om varje dag vore den sista ;)

Av Lisa - 26 augusti 2009 15:33

Alltså vad är det meeee mig? Vaknade halv tio, klev upp och gick å la mig på soffan.. Där somnade jag om och låg å snarka  till kvart över tolv :O   Jävla tröttmössa!

Har iaf lyckats varit på stan en sväng. Var å köpte två supersköna bäddmadrasser på Jysk, så nu ska man sova gottit i en mjuk å skön säng i natt :) 

Måste städa trapphuset idag också, men hyresvärden har fortfarande inte varit hit med nåt skurmedel..så jag väntar...


Nä nu blir de en cigg på balkongen så syns vi sen :)

Av Lisa - 25 augusti 2009 23:05

God afton! Sitter här hemma och mår sådär lagomt gott.. Lagomt trött, lagomt mojsig och funderar på att krypa ner snart..

Har varit väldigt rastlös och konstig idag, men det börja släppa framåt kvällen.. såååå skönt!

Det har stått lite stilla här ett tag känns det som, och jag har en del saker att ta itu med som jag bara skjuter fram hela tiden. Men det får vara slut med det nu! Dax att börja ta ansvar igen!


Har sett Wallander: Tjuven idag. Den var faktiskt riktigt bra, men jag gillar ju nästan alla wallanderfilmer så..

 Natti Natti

Seg

Av Lisa - 25 augusti 2009 11:27

Blää va less jag känner mig! Fredrik är sjuk och jag känner mig lite sådär halv hängig också. Men jag har iaf lyckats varit ut på en promenad, så nu är Mini nöjd iaf..

Igår hände inte mycket heller.. Var ju å klippte mig på förmiddan, men sen var vi bara hemma resten av dagen. Fredrik låg och huttrade och jag plocka ihop allt stök! Fan vad man kan stöka ner på ett par kvällar alltså, helt otroligt!

Shoppade lite på bubbleroom igår kväll.. Tycker det är sååå tråkigt att handla kläder i den här stan, så man kan lika gärna beställa.


Sov lite för länge idag också, så ja missade att ringa läkaren.. ajja bajja.. Men men, hoppas på att hon ringer mig (som vi hade bestämt)..


See ya        PÖSS

Av Lisa - 24 augusti 2009 17:06

Good afternooooooon! Vilken härlig dag det blev idag då! Sommar igen.

Har varit och klippt mig idag och sen gjorde jag en toning när jag kom hem också.. Det är såå skönt att vara nyklippt, håret känns så lätt på nåt vis.. Jag med min tjockaste tjock kalufs! Bild finns på Female Wickedness

Har inte gjort så mycket mer idag, och har inga planer på att ta mig för nånting heller.. Känns bara skönt att kunna sitta å slappa. Men imorgon måste jag komma ihåg att ringa till läkaren i Umeå.. Dom måste ju ha glömt bort mig eller nåt. Och jag behöver sjukintyg snarast!!! Fan dom har inte strulat till det en enda gång förut, det är det som varit så skönt med att slippa Sollefteå sjukhus.. Men tamejfan så börjar dom här å glömma och slarva också.. Men vi skyller på semestertider och svininfluensan... eller nåt.


Tror att ja måste ta en liten kvällspromenad i solen om en stund.. det är så jäkla skönt ute! Men snart är det vinter :P

Av Lisa - 23 augusti 2009 18:55

Har haft fullt hus hela dan idag, igår också för den delen.. Folk och djur och en massa ljud, så man blir helt slut i huvet! Och jag springer omkring som nån jävla morsa å passar upp på alla.. Har tvättat brors kläder i två dagar, städat och grejat. Nu börjar det äntligen bli klart... Då återstår bara att hitta nånstans att vika in allt så det inte hamnar i högar på golvet igen. Suck..

Nu kollar vi på film, flera filmer... Som man sett flera gånger förut, men de gör inget. Det är skönt att bara kunna sitta å glo..


Imorgon blir det hårklippning och jag har fortfarande inte funderat på hur jag ska klippa mig.. Men det blir förmodligen inte nån drastisk förändring eftersom jag håller på att spara ut det. Men nånting kul vill ja göra.

Ska kika runt lite på frisyrer nu när jag ändå har datorn i knät.


Hoppas att paketet med Minis kläder kommer SNABBT, för jag är sååå nyfiken på hur hon passar i sin nya vinter outfit ;)


Pöss

Av Lisa - 23 augusti 2009 14:14

Suck, va länge jag sov idag! Hade en riktigt film och svullo kväll igår.. Men ja vette fan vad vi hade hyrt för konstiga filmer alltså.. Måste se dom igen för att fatta nåt.

Och så har vi ju haft stor makeover hemma hos Per&Emma, så hon känner nog inte igen sig när hon kommer hem.. Håller på att tvätta kläder åt dom nu, för dom hade...ja jag vet inte, men mer kläder än jag nånsin sett tror jag. Haha.

Idag blir det bara slappa slappa.. Kanska ta en promenad med Mini så hon slutar vara så dampig!

Just det ja, jag beställde en skitsöt vinterjacka åt henne igår, så ja hoppas att hon kan ha den :)  En röd men lurv på luvan..


Nä nu ska ja koka kaffe kaffe kaffe  BYEE

Av Lisa - 19 augusti 2009 15:29

Fick så jävla ont i magen..sen spydde jag :( blääää.. magsjuka är inte direkt nån hit.. men ja vet inte.. Det kan ju vara nåt olämpligt man fått i sig bara. Får inte smitta Fredrik som ska iväg å jobba imorn!

För övrigt är jag skitsne på videoteket. Kommer dit och ska hämta ut ett rekommenderat brev som Fredde fått.. och eftersom han inte har nåt leg så skulle jag legitimera honom.. Men NEJ.. de gick inte.. HALLÅ?? På banken kan ja legga vem som helst och dom kan tömma sina bankkonton på hur mkt pengar som helst.. Men ja kan inte legga honom så han får hämta ut ett ynka litet brev eller vad det nu är.. Sååå löjligt.

Men vi går tillbaka ikväll då det kanske är nån annan som jobbar där som vet vilka vi är. Ja mena, vi är där minst en gång om dagen så det vore ju ganska idiotiskt av oss att göra nåt slags bedrägeri där lixom..

Jaja.. Life is a bitch


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards