★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 10 mars 2009

Mein Kampf

Av Lisa - 10 mars 2009 09:55

Idag känns livet som en enda kamp! När ja ser tillbaka på allt som varit i alla år så ser jag bara hur jag kämpar. Ska livet vara en kamp? Är det så för alla?

Självklart kämpar ju alla med sina problem, men är det meningen att man ska kämpa varje dag? Ska man inte hinna leva också?

Det är ekonomi, sjukdomar, droger, känslor, kärlek, smärta mm mm mm.. Hur ska man kunna bara vara, och bara njuta av tillvaron när man ska kämpa med allt det här hela tiden?

Det som jag kämpar mest med är väl kanske sjukdomar.. och det är kanske det som gör mig så uppgiven. För jag vet att ja kommer att få kämpa med den här sjukdomen i hela mitt liv, och ibland känns det bara för djävligt!!!  Men ibland känns det hanterbart..

Att ja måste äta mediciner hela livet och ta blodprover varannan vecka, det stör mig inte längre, de har blivit en del av livet lixom. Men att behöva känna sig som åttio år är man är 24, det kan jag inte acceptera. Att inte kunna göra det jag känner för pga värk i lederna, eller infektionsrisk, eller blödningsrisk osv... och att jag ständigt måste vara uppmärksam på alla små symtom.. DET kan ja INTE acceptera!


Men jag tänker iaf fortsätta kämpa för jag vill veta om det nån gång kanske kommer en belöning för allt kämpande..

Nu låter det säkert som om jag är skit deprimerad eller nåt, men så är det inte. Jag bara undrar när kampen ska ta slut, för jag börjar iaf bli ganska sliten!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se